- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Lehet de akkor is kellemetlen hogy olyat is oda tesz ami ott se volt..
#1680Tiger. azt nem tudom hogy az apple használ-e valamilyen féle AI-t vagy ahhoz hasonló funkciót. Örök vessző paripám hogy a hold fotózás nincsen benne mert szerintem nincsen AI tamogatása kamera szoftvernek vagy nem annyira fejlett. Azt is nehezményezem hogy monitort fotózni nem lehet ha hirtelen valamit le kell fotóznod és nem tudsz valamiért screen shoot-t alkalmazni iszonyatosan fakó és csíkos a felvétel. Xiaomi-nál pl. igaz ha jól rémlik a xiaomi.eu rom (ami kínai romon alapszik és nincsen annyirra kieherélve mint a global de ezt is beszántották egyenlőre a bétát de idő kérdése hogy mikor jut arra a sorsra a staibl is) automatikusan felismerte hogy képernyőt fotózok. De a kamera vezérlőben is be lehetet állítani a csíkozás csökkentő módot a global romoknál azzal is jobban tudta kezelni a monitor fényképezést, Tudom..Tudom... MIelőtt belém állnak ha annyira jó volt az android miért nem ott maradok vagy megyek vissza oda..
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Instagram közösségi fényképezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Kuponkunyeráló
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- World of Warships
- Renault, Dacia topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő