Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Eagle, ismerjük egymást régen itt a fórumon. Azért te sem hiszed el azt, hogy fél-egy év használat után nem degradálódik az akku.
Mondjuk az össze-vissza töltés pont nem árt a Lion akkunak. De tele van a használt piac 2-3 éves i12-vel és i13-al, amik 78-90% közötti akkuval vannak (gyári).Ha neked tényleg 100%, akkor kb ennyit ér az a kijelzés (erről régebben is meg voltam győződve). Mondjuk ez nem újdonság, amikor a 80-85%-os akku is simán hozza a gyári üzemidőt. A százalékokból az ember azt gondolja, hogy az Apple gyenge minőségű akkukat használ, a Samsungé jobban bírja az éveket, de még egyszer mondom a 85%-os akku is lehozza a gyári SoT-t többeknél. Valakinél meg már nem. Semmit nem ér az a kijelzés.
-
Nagyon-nagyon ritkán hordok tokot szóval ezért fontos a szín nekem. Úgy néz ki holnap végre megjön az enyém is.
Voltam bent megnézni a szineket és nekem az jön be legjobban. Olyasminek tűnik, mint a régik 6S oldala amit imádtam és a hátlap is tetszik nagyon. Persze ez mindenkinek ízlés dolga, mint mindig a színek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- eGPU tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő