- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #4886 üzenetére
Kb 5 perc az egész művelet, hogy aktiválod a még nálad lévő telefont és hozzáadod az Apple-fiókodat. Ha fontosak az Emlékeztetők, akkor ennyit talán simán megér. Utána 1 perc, vagy kevesebb a törlés, hiszen alig lesz rajta törölnivaló adat...
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csakany2001 #4594 üzenetére
Talán egyedül a Huawei egyik modellje kínál hasonló, 3D alapú arc azonosítást, de az sem egyezik meg a FaceID-vel. Tény, hogy a robotos rendszer nem fejlődött ebben az irányban.
Magam sem szívesen váltanék másra, számomra tökéletes, amit ilyen téren nyújt az Apple. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
martin1369 #4564 üzenetére
Itt az a legnagyobb gond, hogy „EDGE” a hálózat. Az nagyon kevés ehhez. Ezért nem reagál.
Ha lehet, menjen jobban lefedett helyre (4G), vagy keressen Wi-fi-t.
Ha az előfizetése lehetővé teszi (azaz belefér neki), akkor kapcsolja ki az App Store beállításai között azt, hogy rákérdezzen a 200 MB feletti letöltés engedélyezésére. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
waszabi07 #4538 üzenetére
A fogyasztás mértéke a hálózati jel erősségétől is függ. Gyengén fedett helyen megnő a fogyasztás.
Magam évek óta használok kettős SIM üzemmódot, minimális eltérést tapasztalok (igaz, jellemzően jól lefedett helyeken tartózkodom).
Egyfelől a Kontaktok között mindenkihez egyesével hozzá tudod rendelni, hogy melyik számról menjen ki a hívás, másfelől pedig a Tárcsázó felületének középső felső részét megérintve tudsz választani, egy lenyíló ablakban.
Olyat is tud az iOS, hogy felkínálja számodra azt, hogy az utoljára használt vonalról történjen a hívás.
Részletek itt: [link] -
-
Zsolt,72
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
Ez az egész irányváltás egy zsákutca, szerintem. Nekem úgy tetszett az iOS, ahogy 2018. során megismertem, megtanultam. Még ha jobban sikerülne az Android eredetű dolgok megvalósítása, azt mondanám: csak-csak, legfeljebb nem használom, ami nem érdekel onnan. De az nem oké, hogy az egész iOS lesz rosszabb az új irány miatt…. Kár érte. Pont azért kedvelem (még most is) ezt, mert MÁS, mint a robot. De így elvész a választás lehetősége, ha két, eddig markánsan eltérő OS helyett lesz kettő, ami egyre inkább hasonlít. Ez nem jó.
-
Zsolt,72
senior tag
Ennek a menetét nem ismerem, hogy ilyenkor mi az eljárás. Nem ismerem, hogy mit vállal a biztosító, pl nincs-e a kitételek között, hogy ilyen esetben felújított eszközzel is lehet-e pótolni a totálkáros iPhone-t. Ha igen, akkor azt fognak adni.
Ez csak tipp, mert nem olvastam a csere feltételeket.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BogyóBP #4376 üzenetére
iPhone 15-ről én sem óhajtottam váltani, ez a 16 nem mozgatta meg a fantáziámat. Amúgy is inkább a 11-13 körüli iPhone felhasználók a célközönség, nekik éri meg váltani.
Esetleg 1-1 darab elfekvő példányba még bele lehet futni, kis szerencsével. Készletértesítő pl. van a Telekomnál. -
-
-
Zsolt,72
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
jankopista #4174 üzenetére
Ugyan már
, ez nem blődség.
Nekem az iPhone 11-hez kapott Apple töltő az alap (5W, az én szokásaim mellett bőven elegendő), illetve vettem egy szintén Apple 20W adaptert, ha picit gyorsabb töltés jönne jól (ritkán, de van ilyen).
Ha külső gyártó termékét keresed, akkor ANKER, IKEA, Blitzwolf: ezek mind megbízható töltőt kínálnak. A dobozban találsz egy USB C-C vezetéket, ez alkalmas a gyorstöltéshez.
szerk. Most nézem, ez a Pro Max topik, akkor vehetsz akár 30W adaptert is, mert ennél a típusnál 27W a maximális töltési teljesítmény.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csakany2001 #3942 üzenetére
Igaz...
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
umfrider #3761 üzenetére
Szia!
Amennyiben érdekes számodra az akciógomb (mint különbség a Pro Max esetén), illetve érdeklődsz a jobb kamerás képességek és az Európai Unióba várhatóan jövőre érkező, az iOS 18-ban lévő AI-funkciók iránt, valamint fontos az USB C 3.2-es (magasabb) adatátviteli sebessége, a 120 Hz-es adaptív képernyőfrissítési ráta, plusz az AoD, akkor a 15 Pro Max a te telefonod.
Ha ezek nem fontos szempontok, akkor simán jó egy 15 Plus verzió.
-
Zsolt,72
senior tag
Itt tudjátok felvenni a kapcsolatot velük: [link]
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
paksameta #3650 üzenetére
Szia,
ha van rá lehetőség, próbáld ki másik vezetékkel, illetve nézz be az USB C csatlakozó környékére, hogy nem került-e bele valami.
Új telefon mellé csomagolt gyári vezeték is lehet hibás, több tízmilliós nagyságrendben gyártják, ritkán, de előfordulhat ilyen eset. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3573 üzenetére
Persze, pozitív példa éppúgy található, mint az ellenkezője (gyártótól függetlenül). De nem életszerű az egyik gyártót “szemét” jelzővel illetni, miközben máshol is van negatív példa. Pont úgy, mint ahogy pozitív eset is előfordul bármely gyártónál, mégsem ez az általános.
-
Zsolt,72
senior tag
Ilyen meleg időben, esetleg tokban töltve, normálisnak tekinthető, hogy működésbe lép a védelem. Nálam tavaly nyáron az iPhone 13 egyszer, idén nyáron az iPhone 15 kétszer jelzett melegedés miatti felfüggesztést.
Amikor tok nélkül töltöm, akkor egyszer sem jelez, persze ezt tokja is válogatja.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3517 üzenetére
Nekem volt. Miután százezreket hagytam náluk, rendszeresen vevőjük voltam, egy pillanat alatt elszúrták a sokéves hűségemet a cserébe adott, minősíthetetlen jótállási ügyintézéssel.
Pont nem volt komoly az összeg (15k), de azóta sem vásároltam náluk és sokakat le is beszéltem róluk. Ha nem kell az addigi elégedett, visszatérő vevő pénze, akkor nem kapják meg a továbbiak során.
Kicsinyes, piptiáner stílusú ügyintézés, a hangnem sem volt korrekt tőlük, de mindegy is, ha ennyit tudnak felmutatni, akkor nincs dolgunk egymással.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Bednarik #3512 üzenetére
EMAG esetén ő a forgalmazó? Ügyelj rá, hogy ne csak piactéri eladó legyen, mert az hátrány lehet.
Amúgy sokkal inkább javallom az ALZA-t, velük van pozitív tapasztalatom (elállás: gyors volt, extra körök nélkül, visszajött a pénz hamar).Az EMAG/EDIGITAL esetén csak rossz élmény volt a családban... az itteni topikja is elég riasztó.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Joachim21 #3505 üzenetére
A Waze nem tud olyat, hogy csak akkor éleszti fel a kijelzőt, ha van érdemi tudatnivalója?
Mind az Apple Térképet, mind pedig a Google-ét így használom, szerintem komoly segítség az akkumulátor és a kijelző kímélésére, amikor hosszabb-rövidebb ideig nem lesz változás a menet során. Beégéssel egyik gyártó, egyik operációs rendszerén sem találkoztam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest