Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
Joachim21 #3727 üzenetére
Nagyon nem mindegy a használat módja és intenzitása.
Én pl. nagyon sokat fotózom vele meló miatt (egy alkalommal 100-200 fotó), jellemzően építkezéseken, változó fényviszonyok között, változó fókusztávolsággal, és sokat botladozik a telefon, nem tudja melyik lencsét használja, szar lesz a kép stb.
Ugyanez volt 12Pro-val és 14Pro-val is.Aztán emailezek vele masszívan, csatolmányok stb., itt is botladozik bőven, word, excel, pdf megnyitásnál, ilyesmi.
Telefonálok is nem keveset, lefagy a névjegyzékben, lefagy bejövő hívás közben, nem kapcsolódik az AirPods Pro 2-vel, lassan kapcsolódik stb.
Aztán melegszik, nem tölt, nem szinkronizál az iCloud-dal stb.
Nekem ezek nem férnek bele egy aktuális csúcskészüléknél, de sajnos számomra nincs alternatívája, nem fogok átmenni droidra, az nekem vállalhatatlan(abb).
Mondjuk nekem már rég lekopott a cukormáz a "prémium" telefon témáról, nem társítok az árához egy irreális "virtuális" elégedettséget, hanem használati tárgy, amire egyébként vigyázok, tehát nem ütöm-vágom, de megelégedve nem vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest