- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Tudtommal az IMEI 1-t tiltják le elsőnek és az IMEI 2 szabadon van de lehet azt is letiltják mellette.
Olyan is van,hogy az adott IMEI számot csak azon a hálózaton tiltják le ahova alapból tartozik.
Volt ilyenem korábban amit a Vodafone hálózaton volt (közel 10 éve) csak engedett de a Telekom és a Yettelről le lett tiltva a teló IMEI száma. Akkor a GSM bolt vissza adta a vétel árat.
A 3 éve meg olyanom volt,hogy maga a P20-t (ez még 1 IMEI volt) tiltották le a Vodáról véglegesen,na annak a fődarabja kuka lett mivel akitől vettem hiába volt adás-vételi minden adattal megadva és benne foglalva,hogy ha le lesz tiltva akkor a teljes összeget vissza adja. Sajnos nem fizette a havi díjat és Rendőrségi ügy lett ebből. -
Azért ez nem mindenkinek ajánlható, tekintve például rögtön az én példámat.
Én Domino-s vagyok és mind a mai napig úgy vagyok a mobilnet használattal, hogy “ami adatforgalmas és ráér, az megvár otthon Wi-Fi-vel”.
Ebből kiindulva videókat egyáltalán nem nézek mobilnetről (kivéve olykor szerdánként, mikor ingyen adatot ad Domino Day alkalmából) és általánosan is a szöveges tartalomfogyasztásra redukálom a használatot (böngészés, fórum, e-mail, messenger).Ez nálam úgy néz ki anyagiakat nézve, hogy 5GB-os Maraton csomagokat szoktam évente párszor venni 4000Ft-ért és ezek a csomagok nem megújulók, hanem ha 1 év alatt használnád el az 5GB-ot, akkor abszolút lehetőséged van rá és időközben akkor kell pénzt töltened a kártyádra, ha hívások, SMS-ek miatt fogyóban az egyenleg (vagy évenként kötelezően valamennyit, hogy aktív maradjon a kártyád).
Plusz alig telefonálok, szóval összesen ez nálam úgy néz ki, hogy az elmúlt 122 napban 8000Ft-ot fizettem csak a Telekomnak.
Persze a mai világban már az én felhasználásom számít ritkának, de egyébként ha egyedül laknék, akkor máris szóba jöhetne Netfone nálam is és csak ezen neteznék otthon is és lemondanám a vezetékes szolgáltatásaimat. 😀 -
Zsolt,72
senior tag
A kérdésre adható válasz engem is érdekelt, ezért gyorsan végeztem egy próba hívást magam felé, egy olyan kontakt irányából, akinek több száma is mentve van egy névjegybe.
Rendben meg is jött az értesítő SMS. Ugye, ez besorolásra kerül a kontakt üzenetei közé. Ekkor kattints a kontakt nevére (felül, a kis kör alakú arcképe alatt), ezután feljön egy ablak, adatokkal. Ezen kattints a jobb szélső INFO gombra [kép] , majd ott kiírja, hogy melyik szám hívott. Tesz mellé egy „Legutóbbi” feliratot:
Igen, igazad van
, jól el van dugva. De legalább van mód megnézni.
-
-
Zsolt,72
senior tag
Használd inkább a 3uTools Windows programot: [link]
Szerkesztésre és beállításra is alkalmas, plusz sok információt is megmutat a telefonról.
______
A megvásárolt hang néha vacakol, ahogy te is írtad. Normál esetben rákattintasz, letölti és ott van a csengőhangok között. Nálam is volt már olyan, ami most veled történt. Inkább használd a 3uTools progit. Arra figyelj, hogy ha nem ebben szerkeszted, hanem valahonnan letöltesz pl egy .mp3 hangot, akkor azt másolás előtt konvertálni kell .m4a formátumra, ehhez találsz ingyenes programot a neten. -
Cecevok
tag
Én 4.5 év droid után tértem vissza tavaly az almához, nem bántam meg. Szerintem te sem fogod 😄
Fülesre Jabra Elite 2-est használok, teljesen jó, bevált motyó, és nagyon kényelmes a kialakítása ha ez szempont. Az újabb Elite 3 olyan 20-30e között van. És Dán gyártó nem kínai. -
-
sirokipatrik
aktív tag
Üdv itt! 😁
Kis infó, hátha valaki járt így mint én: már régóta arra lettem figyelmes, hogyha videót néztem bármilyen alkalmazásban, akkor amikor jött volna valami hirtelen jött nagy fény, villanás, levette nagyon a fényerőt, majd vissza. Azt hittem hibás a kijelző, de nem. Van olyan beállítás hogy Villódzó fények tompítása. Ezt valami oknál fogva bekapcsolta nekem a telefon. Hátha valakinek segítség lesz ez a jövőre nézve 😁 Hogy miért kapcsolta be az meg rejtély marad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest