- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Szerintem meg nagyon is kellene az az AI zajszűrés, nyáron a gyerekem keresztelésén fotóztam. Sony A6000 apsc és Tampron 17-70 f2.8. Csoportképeknél kellett a rekeszelés, vakum nincs
ergo ment az ISO az egekbe. Ezzel nem is volt baj, szerintem korrekt beltéri templomos képek lettek így is, de a zajszűrés nagyon kellett. Jó lett volna iPaden is megcsinálni, ez a funkció mehetne a mobilverzióba. (Btw, egy kib@szott lifetime előfizetésnek is örülnék, de ezt a konstrukciót valahogy elfelejtették a cégek mára....
)
-
-
hegedus001
aktív tag
Nem csoda, 1 éve még én is 9th iPaddel toltam a fotó szerkesztést, utána pedig upgradeltem először egy Air 4th-re majd egy M1 iPad pro ra.
Brutális a különbség. A RAM többlet nagyon durván érződik a 9. generációs után. A komplexebb maszkolásokkal replaceekkel már abszolút nem tudott megbírkózni. Csak azt sajnálom, hogy hiába fizetsz elő, sokkal butább a mobil verzió mint az asztali. Zajszűrés pl még mindig nincs benne, az objektumon belüli maszkolás is kb fél éve ha megjelent a mobilverzióban. Pedig sokkal inkább kézreállna iPaden szerkesztgetni mint Mac-en, valahogy sokkal intuitívabb a pencil miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest