Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- One mobilszolgáltatások
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Szerintem meg nagyon is kellene az az AI zajszűrés, nyáron a gyerekem keresztelésén fotóztam. Sony A6000 apsc és Tampron 17-70 f2.8. Csoportképeknél kellett a rekeszelés, vakum nincs
ergo ment az ISO az egekbe. Ezzel nem is volt baj, szerintem korrekt beltéri templomos képek lettek így is, de a zajszűrés nagyon kellett. Jó lett volna iPaden is megcsinálni, ez a funkció mehetne a mobilverzióba. (Btw, egy kib@szott lifetime előfizetésnek is örülnék, de ezt a konstrukciót valahogy elfelejtették a cégek mára....
)
-
-
hegedus001
aktív tag
Nem csoda, 1 éve még én is 9th iPaddel toltam a fotó szerkesztést, utána pedig upgradeltem először egy Air 4th-re majd egy M1 iPad pro ra.
Brutális a különbség. A RAM többlet nagyon durván érződik a 9. generációs után. A komplexebb maszkolásokkal replaceekkel már abszolút nem tudott megbírkózni. Csak azt sajnálom, hogy hiába fizetsz elő, sokkal butább a mobil verzió mint az asztali. Zajszűrés pl még mindig nincs benne, az objektumon belüli maszkolás is kb fél éve ha megjelent a mobilverzióban. Pedig sokkal inkább kézreállna iPaden szerkesztgetni mint Mac-en, valahogy sokkal intuitívabb a pencil miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Synology NAS
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest