- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítségre van szükségem. Illetve a tapasztalataitokra.
Egy régi építésű társasházban lakom. Szerintem még mindig a gyári elektromos vezetékek mennek a falban.
Szeretném a villany kapcsolókat, okosra cserélni. Ehhez az Aqara gyártót néztem ki, mivel ott olvastam, hogy neki van olyan, amihez nem kell 4 vezeték. Ha jól emlékszem az én kapcsolóimhoz csak 3 vezeték megy. Az első kérdésem itt lenne: 3 vezetékkel meg tudom oldani az okos kapcsolót?A másik téma az okos zár lenne. Van egy HiSec ajtóm. Az ebben gyárilag benne levő zárat szeretném az Aqara A100 zigbee-re cserélni. Ha van köztetek olyan, aki már csinált vagy csináltatott ilyet, annak szívesen várom az útmutatásait. Honnan érdemes megvenni, kell külön szaki hozzá? Az ajtón kell valamit változtatni? És legvégül a radiátor szelep vezérlőt is szeretnék vagy termosztátot, nem tudom melyik a hivatalos megnevezése.
Gondolom végül egy hub sem ártana, abból az M3-asat gondoltam. Jah és 1 kamerát a biztonság kedvéért, szerintem egy E1-es megteszi. Alapvetően HomeKit-be szeretném beilleszteni ezeket, de ha meglesz a hub, akkor ez biztosan nem lesz probléma. De a többi dolognál is úgy láttam, hogy nativan is akar tudnak működni.Jelenleg a lakásban van 4 Apple homepod Mini és 1 Apple Homepod (2.generàciós).
Idővel több dolgot is szeretnék még ebbe az ökoszisztémába beilleszteni. Pl.: légtisztító, macska etető stb…
A leginkább az okos zár és a kapcsolók kérdésköre érdekel. Előre is köszönöm.
Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest