Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Én is sokáig gondolkoztam hogy veszek airpods-ot pedig androidot és Windows-t használok. De mivel az agybadugós fülhallgató 3 másodperc alatt kiesik a fülemből, bármelyik. Ezért gondolkoztam el rajta mert ilyen tipusú fülesből nagyon kevés opció volt régebben az airpods 2-3 megjelenésekor, oké van 1-2 kisebb cég Soundpeats, Edifier aki csinál ilyet de tapasztalat alapján pont ott véreznek el ami nekem fontos lenne. Szerencsére azóta már jött ki pl. a freebuds 5, buds 3 ami valós alternativa.
Én örülnék a legjobban ha tudnék használni agybadugóst de ahogy látom két tipusú ember van az egyiknél az agybadugós a tökéletes és ezek esnek ki a fülből a másik esetben meg az agybadugós kiesik még a legkisebb gumival is ezek pedig edzés közben sem esnek ki. Én pl. napi 4-5 km-t megyek rollerrel samsung buds 3-al és még soha nem éreztem hogy kiesne de sony xm4-et pont 5 méter múlva hagytam el a fülemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest