- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Már egy korábbi hsz-ben linkeltem egy videót, ahol tesztelik a zajszűrést.
Továbbá az Apple is szépen leírja, mi a lényege, hogyan működik az aktív zajszűrés - ne csodálkozz, ha a sapka alatt nem működik megfelelően az ANC, hiszen szerencsétlen mikrofonok honnan a fenéből tudnák, mit akarsz kiszűrni, ha a külső zajokat a sapkával nagyon eltompítod? A szoftver próbálkozik a sapka minimális súrlódásának a hangját valahogy kompenzálni, mert csak azt “hallja”, Te pedig azt akarod szűretni, amit elzársz előle… nyilván lehetetlen, a fizikát nem lehet megerőszakolni.
Így aztán persze, hogy nem lesz jó se a zajszűrés, se a hangminőség, se a telefonálás.
Mintha letakarnád a szemeidet, aztán csodálkozol, hogy nem látsz. -
Tibee86
nagyúr
Nekem eddig kettőből kettőnél előjött 1-2 hónap után. Családban van még egy, múltkor rákérdeztem az is csinálja. Majd talán a harmadik jó lesz.
atees: Ahogy a másik topikban is írták, túl nagy volt az elvárásod. Nyitott füleshez képest szerintem meglepően jól működik a zajszűrés, de nem is vártam teljes csendet, ahhoz kell a gumiharang.
-
Tibee86
nagyúr
Másnak működik rendesen az anc-s verzió?
Kicsit több mint egy hónapja cserélték már garanciában, az új eddig bírta.
Teljesen random, van, hogy 3 perc után, van, hogy fél- 1 óra után "pukkan" egyet az egyik oldal, és onnantól kezdve folyamatos sistergést hallani. -
tl-x
addikt
Nektek meddig bírj a tok egy töltéssel? Nekem kevesebbnek tűnik mint a korábbi 2-esé.
-
zazenke
őstag
hát én nem váltok droidról egy darabig mert nagyok sokba kerülne s24 ultra + watch 7 leváltása. nem beszélve arról hogy más eszközeimmel is lennének kompatibilitási problémák mert van amire csak android app van de ez a fülhallgató akkor is érdekel mert nyitott verzióban nincs nála jobb ANC vel rendelkező jelenleg a világon. Már minden lehetséges fülhallgatónak utána olvastam és egyértelmű minden teszt végére egyszerűen nincs jobb ebben a kategóriában és nekem a cégemnél nagyon kell az ANC funkció
-
tl-x
addikt
Hát csak a saját tapasztalatom tudom leírni kicsit más eszközzel. Amikor iPhonet vettem Android után nem akartam órát is cserélni. Maradt egy darabig a Watch GT és idővel rájöttem, hogy sok funkciót nem tudok így elérni, ezért vettem mégis hozzá Apple Watchot és teljes lett az összhang.
-
zazenke
őstag
igzából ezek a programok csalnak mert az aksi állapota amúgy is megnézhető a hangszinszabályzásnál meg nem állítja a fülhallgatót csak a telefont állítja el tehát nem tárolódik a fülesbe mint ahogyan egy androidos fülesbe. De már kieszeltem egyszerű megoldást rá mivel frissíteni sem lehet az eszközt iphone nélkül márpedig már van hozzá új firmware mely hibajavításokat is tartalmaz. Meg fogom kérni az egyik ismerősömet akinek van iphone telefonja . elvégezzük a frissítést és esetleg eq beállításokat ha egyáltalán tudja ez a füles (mert lehet nincs is többsávos beállítási lehetőség ). Aztán már használható lesz továbbra is samsungon. Nem nagyon kell utána úgyse piszkálni egy jó darabig. Nagyon sajnálom hogy a galaxy buds 3 nem veszi fel vele a versenyt ANC terén . Nagyon meggyőző összehasonlító videót láttam a youtube-on az airpods javára. 5:20 sec től . [link]
-
zazenke
őstag
azt szeretném kérdezni hogyha androidos telefonnal használnám (mert jelenleg gumiharangos verziók közül ennek van a legjobb ANc-je) akkor nem lesz lehetőségem használni equalizert sem ? tehát nem tudom beállítania magas és mély hangok arányát sem ?
-
nord_
veterán
válasz
Albert.Tamas #129 üzenetére
Nekem ANC van, de (tudomásom szerint) a sima 4 és az ANC-s változat közt nincs hangminőségben különbség. Leszámítva azt, hogy ha a környezet zajos, akkor máris egyértelműen bukik a sima.
A feleségemnek van Pro 2, így könnyű volt összevetni a kettőt. Az ugyanazon zenéknél azonnali, egymás utáni hallgatásnál kijön a kicsi, de érzékelhető különbség.Nyilván, ha nem csinálsz összehasonlítót, akkor meglepően kiválónak fogod tartani a négyest.
-
nord_
veterán
válasz
Albert.Tamas #127 üzenetére
Ha mindenek fölött áll a hangminőség és a gumiharang sem kizáró ok, akkor nem kérdés, hogy Pro 2.
-
nord_
veterán
válasz
Albert.Tamas #124 üzenetére
Vagy negyedórán keresztül próbálgattam most egy ANC-s 4-est és egy Pro 2-t. Minimális különbség van, a Pro javára.
(Amúgy az ANC-verzió a jó alternatíva, mert zenehallgatásnál nem árt, ha a külvilág zaját minimalizálni tudod.) -
tl-x
addikt
válasz
Albert.Tamas #124 üzenetére
Nyílván jobb hangban a pro. Főleg, hogy a gumiharang miatt jobban be van dugva, így jobb a hang. Mondjuk én azért nem a pro-t vettem mert egy idő után nyomhatja a fülem.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok! Airpods 4 vagy airpods pro 2 szerintetek? ANC nem erdekel hangban jobb a pro?
-
rwin5
őstag
LED fény visszajelzés van mikor rádugod áramra?
Vezeték nélküli megoldással ki kéne próbálni, hogy töltődik-e. Ha neked nincs otthon ilyen, akkor bemehetnél egy mobilboltba vagy hasonló, ahol jófejségből segítenek kipróbálni 1 pillanat erejéig.Még az ilyen gagyi IT-s dumák jutnak eszembe. Párosítsd újra manuálisan Bluetooth-ban.
Vagy végső megoldásnak egy reset, de azt hiszem az airpods 4-nek nincs már fizikális gombja, szóval azt nem tudom, hogy kell csinálni
De ha van időd bevinném egy szervizbe, aztán nem stresszelném magam tovább. Gondolom nem egyedülálló jelenség, lehet a kollega 2 perc alatt kitalálja.
-
Vandie
tag
Azt hiszem elkiabáltam,hogy minden tökéletes vele. Egy napja a tokot nem tudom tölteni. Semmin nem változtattam, több konnektorral is próbálkoztam itthon és nem működik a töltés. Valaki tapasztalt ilyet? A durva az hogy a Vezérlőközpont sem érzékeli, csak magát a kettő fülest, a tokot nem. Már több adapterrel és több vezetékkel is próbálkoztam, amik tuti jók és úgy sem. Szervíz lesz ?
-
rwin5
őstag
No, most van alkalmam nekem is kipróbálni.
Nekem egyáltalán nem halk, Spotify-t hallgatva, nekem elég ~50% hangerőn működtetni (15 pro-m van, nem tudom a telefon bármit szoroz-e rajta).
A basszusa durva, szerintem már túlságosan is. Előbb beraktam egy német rappet amitől szinte már megjelent kicsit a gumiharangos eldugult fül érzés, ahogy lüktetett a fülemben. Majd tesztelgetem. Viszont extra kényelmes, meg pici is. Előbb telefonáltam egyet, azt mondták oké a beszédhangom, de azért nem az igazi, de nyilván nem is lehet az ~ 15 centire a számtól.
Kényelem szempontjából akkor tűnik fel a különbség, mikor a régit beraktam kíváncsiságból a bal fülembe, a jobb oldaliba pedig az újat. Tényleg sok a különbség.
Gondolkozok azért, hogy majd a jövőben átváltok fejhallgatóra, csak tömegközlekedésen nem szeretek olyat hordani, edzéshez sem túl kényelmes. Bár Bp-n rengeteg embert láttam már fejhallgatóval.
Egyelőre jónak tűnik, de azért 14 napig aktívan tesztelgetem, amíg van lehetőségem a visszaküldésre. -
HoTDoG
tag
Látom, de ezek főleg olyanok akiknek valamilyen okból feleslegessé vált, pl karácsonyra kettőt kaptak és hasonlók. Vagy a GSM boltos aki 75-ért árulja, nyílván az ÁFA egy részét tudja levenni az eredeti árból.
Ehhez képest a Macbook Air M3 ára valóban esett egy 100-assal októberben, amikor bejelentették, hogy alapból 16GB RAM-al adja az Apple, 8 helyett. Itt azért ilyesmiről szó sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest