- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
Nekem is van már némi valuta az accountomban, szóval már csak ezért sem. De azért nah….
Van olyan ismerősöm, akinek meg mindig adja, és ilyen ember feletti statisztikája van. Pedig mikor együtt toltuk, nagy átlagban én jobban szerepeltem. Érthetetlen…
Lobbijaim be like:
(asszem 24 kill lett a vége, champion, és WH+ úgy nevezett silent aimbot) -
pucz
senior tag
Engem azóta szopat ez a sz*rrakás!
Már azon agyalok, befizetek valami titkosmikkentyűre. Soha nem használtam ilyeneket, mindig azon voltam, hogy a legjobbak között legyek. De ebbe a játékba nem megy...
Most azon agyaltam, hogy mi a titkuk ezeknek a TTV-s raty*knak. Rám jött kettő. Gyakorlatilag az egyik ki kerülte a tár 99-em, és Spitem. De úgy 1:1-be. Majd 6 egybefüggő fejessel végem lett mint a szögnek. Úgy, hogy nálam biztos nem nyomkodják jobban az A-D spamet, mert nekem makrózva van, közte egy "C"-vel.
Tökre okés lenne, ha még 100 órám se lenne a játékba. De ez, hogy több ezer óra játék, és gyakorlatilag mintha most kezdeném el, és bedobnák ellenem a legjobbakat, ez vicc.
-
chungee
addikt
A MegVasarolt Bp + free event dijaker szenvedek, ha nem lenne'k soher akkor mar reg toroltem volna. Casu-t csak elvetve megyek, leginkabb ranked de az sem az orom miatt
Volt hogy bedobott plat1-dia4 lobby-ba holott en gold2 vagyok
Tarsaimrol nem is beszelve
Silver4-gold1 szorasban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged