- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Zimmi91 #4936 üzenetére
Hát, én most fél év visszatérés után pörgettem rendesen az előző szezont kb a felétől a végéig. Amúgy magam sem hittem volna, hogy meglesz a 100, a vége előtt két héttel 80 körül voltam...
Minden héten jönnek challenge-ek, ebből 3 fixen növel 1 BP levelt +1 ha megvan 5 daily, és +1 ha megvan 10 daily... szóval heti 5 "mondhatni garantált" + amit még játszol vele hoz xp-t.
De nekem voltak haverjaim akiknek már a szezon felénél megvolt a max szint, szóval egyéni hozzáállás kérdése#4938 sgkk
1, mindig 1000-et ad
3, Lifeline bin: az előző szezonban a loot-ot tartalmazó narancs 'kapszulák' egy része ki lett cserélve kékre, ezeknél Lifeline - és csak ő - ki tud nyitni egy további tárolóegységet. Ezeknek az arányát növelték most meg 20%-ra, vagyis minden 5. kapszula ilyen lesz. [link]
4, SBMM van (sokáig gőzöm nem volt mi ez, de twitteren minden poszt alatt ezt üvöltözik)
vagyi Skill Based Match Making - szóval igen, minél magasabb szintű vagy, hasonló játékosokat ad melléd. -
-
PAtr0n
addikt
válasz
Zimmi91 #4232 üzenetére
Adom a dolgot (PC), haladok a BP-ben, sokszor van nyerés közeli állapot, eddig 3x nyertünk a kb. 15 körből. Átlag 800DMG 3-4 kill megvan, jó kis bemelegítő a casual, vagy ranked módhoz.
Itt jön ki igazán ki jó játékos, azonos armor van mindenkin, tölteni csak kis sryge-el, és battery chargeal lehet, limitált gránátokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest