- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
markknight #6583 üzenetére
Ez jó lesz. Skulltown-t úgysem ismerem, mert mikor kezdtem, már le volt rombolva. Legalább kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
markknight #6581 üzenetére
Azalatt bőven meglesz.
Meg hát az sem mindegy, hogy mivel lövöd. Ha rámész direkt erre, akkor hamarabb is meglehet.
Már gondoltam rá én is, hogy összelövöm cr-el magamnak, de nem igazán szeretem a snipereket. Nem az én játékstílusom. (Kapni is utálom
)
(Mondjuk én a 2k-ről beszélek)
-
törölt tag
válasz
markknight #6578 üzenetére
Persze, semmi sem biztos, de egy kis biztatás mindenkire ráfér
Ebből következik, hogy Neked is meglesz az.
Ha valakinek nem lesz meg, az én vagyok -
Lajmund
őstag
válasz
markknight #6567 üzenetére
ismerős az érzés XD hallottam már messziről hogy jön kiváncsi voltam van e társa. De vagy messze volt vagy ő is szólóba nyomta kinézetem hogy gyere csak erre itt vagyok de nem lőtt hanem oda jött mellém 1 méterre és legugolt hesszelni
Most meg utolsó meccs kaptam egy nagy killest na mondom pont jó lesz utolsónak egy győzelem mi voltunk a topp csapat. Én voltam a jump master gondoltam nem ugrok messzire nehogy elmenjen a kedve erre az eslő pillanatban leugrott persze a sűrűjébe persze hogy 40 másodperc és vége volt.. Nem hiszem el. Így is összejött a második hely de ha ott lett volna nyerünk mert az egyiket leszedtem a másodikrol lelöttem a páncélt de leszedett mert már én is lowon voltam. De azért nem vette el a kedvem a játéktól de mára elég volt. Megyek nyomok levezetésnek cyberpunk-2077-et.
-
válasz
markknight #6549 üzenetére
Nagyon köszönöm, igazán jól esik
-
chungee
addikt
válasz
markknight #6533 üzenetére
Lassan félidő és már 1000 meccs
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #6522 üzenetére
Én ha amcsi lennék lehet simán perelném őket, h miért nincs hetero badge. Ez hátrányos megkülönböztetés ha már ennyire túltolják ezt a szart.
-
ssgk
aktív tag
válasz
markknight #6519 üzenetére
Igen az tény, hogy 500+ os accok csak a top x%. Ingyenes lootbox is lehet egy nyomós érv valóban. Meg teljesen egyetértek, hogy apexba ha aktív valaki nagyon pofás skineket tud szerezni minimális (vagy akár semmi) költekezés nélkül.
De az egész badge dolog alapja az volt, hogy login reward ba dobálnak ilyen pride badget, mikor S3 ba jött utoljára a lvl badge frissítés? Meg ha a játékos bázist nézzük jóval nagyobb az 500+ mint aki kirakná azt a szivárványt. És mint az első hsz be is írtam, mindenkinek a saját dolga hogy milyen szexuális beállítottságú. Abszolút nem érdekel és nem zavar, AMÍG nem dörgölik az orrom alá ezeket, meg villognak vele. (Mellesleg amivel épp az ellenkezőt érik el, mint amiért csinálják...)pitepeti71: Legend balance érdekes egy dolog igen
. kb minden seasonba main csere van. annyira túltolnak/szétszednek egy karaktert. Eddig octane-re szedtem volna ki vagy lifeline ra ha dob. Most, őszintén nem tudom
.
-
ssgk
aktív tag
válasz
markknight #6516 üzenetére
smurfba sokkal konnyebb a 4k 20bomb mint egy lvl 700+ ba.
Meg persze ertelme nincs badge nek ha flex. De vicces hogy nem tudnak lepest tartani atlag aktiv jatekosokkal (es nem kell nolife streamereket nezni 2klvl el..) Egy grafikus egy het alatt megcsinalna 100 szintet kb. amilyen monoton egyformak...
-
törölt tag
válasz
markknight #6516 üzenetére
Hát igen. Ez csak egy folyamatjelző, ami akkor indul, amikor új accot regelsz
Ezen kívül semmire nem lehet belőle következtetni.
-
törölt tag
válasz
markknight #6514 üzenetére
Ha így nézem, 500 alatt sincs sok haszna.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6503 üzenetére
Én az elmaradt reaktív skineket húznàm be szívesen.
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #6487 üzenetére
Eddig ez volt a taktikám: első kör flatline, 2. 301 3. 301 tuningolva és így tovább. 2. fegyónak jó az ingyenes pisztoly is amíg nincs annyi zseton, h vegyek egy shotit.
-
válasz
markknight #6484 üzenetére
Annyit kívánok a respawnnak, hogy ezek tartsák el őket
-
válasz
markknight #6482 üzenetére
Kivéve ha fekete és vagy ázsiai vagy, esetleg csaló, mert akkor csinálhatsz bármit.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6478 üzenetére
Ha nem lenne az a event én se tolnàm..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6475 üzenetére
Azon agyaltam h jobb lenne e ha ilyen CsGO vagy Valorant szeru lenne inkabb es nem a killekre menne mindenki hanem bombat elesitene, hatastalanitana.
Jopofa mod, de mar csak challenge miatt inditom el.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6475 üzenetére
Ez az MR3 elég kevés valljuk be, és ahoz képest a legtöbb pálya brutálisan open, nem hasonlítható egy körökre osztott bármilyen fps-hez, nyilván az abilitik miatt.
-
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #6464 üzenetére
"Ráadásul a stackje valami röhej, rengeteg nyilat magaddal tudsz cipelni."
Arról nem beszélve, hogy a félrement nyilakat újra be lehet zsebelni.
Viszont tegnap arénában nekem bugos volt. Átment az enemy-n egymás után 4 lövés kb 10 méterről, pedig onnan nem hibázok. -
Komplikato
veterán
válasz
markknight #6451 üzenetére
Most, hogy kérdezed ... A dobozokat a treasures és az esemény XP dobta az előzőben is.
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #6442 üzenetére
Végre lehet afk-ért is reportolni. Remélem itt is akkora szigor van mint nálam volt.
-
ssgk
aktív tag
válasz
markknight #6440 üzenetére
Nekem 10 vagy 11 mert ki altf4 eztem utsoba loese nel ugy kiegettek xD 3700dmg-m volt es vesztettunk streak nel lol.
Badgettet lehet szetni itt ? 20 kill 4k dmg ?remote play ? Mint a tavoli asztal ?
vagy hogy ?
Amugy amilyen konnyu nyerni, olyan nehez is ido utan a streak
mert eleg 1x bekapni premade master-predator csapatot es kezdheted elolrol.
Amugy bejon ez az arena de nem kene a jatekba, vagyis nem igy ahogy van jelenleg. :/
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6437 üzenetére
Azokat szeretem. Sajnos kevés skinnél látni élesben, de jó hogy párnál ennyi erőfeszítést még beletesznek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6434 üzenetére
Este 1 arenat sikerult tolnom, de az is atom bugos volt. Engedte az uj csajt kivalasztani(holott ma veszem csak meg) aztan meccsbe mar Wraithet rakta be nekem. 1 killem volt, aztan flawless, majd menubol kidobott jatek. Ma melo utan remelem jo lesz mar minden.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #6434 üzenetére
Konzolon Valkyrie jetpackjét nehezen lehet irányítani, aki szeretne kisérletezni az az options-ben tudja konfigolni, hogy hold vagy toggle legyen, de súgok, mindkettő szívás
Másrészt konzolokra is bejött a custom game mód, szóval majd ezen a részen is tudnak tournamenteket szervezni.
A kora reggeli meccsek élvezhetetlenek nem indultunk teljes létszámmal soha. Ennek hála sikerült majdnem az összes arena mód badget behúzni, mert nem dobott egy darab ellenfelet sem a játék, mi pedig hárman, teljes létszámban ott voltunk a meccsben
Ilyenkor nincs instant win, minden kör elindul, majd 10 másodperc után kiírja, hogy FLAWLESS
Apropó, a statisztikát bóklászva, felül lehet váltani az Arenasra, ott pedig szerepel a season 9 ranked, szóval hamarosan tényleg megérkezik a ranked mód is, ami tök új távlatokat nyit majd nekünk meg nekik is.
Az Octane nerf nagyon durva, ez így nem maradhat, kezdeniük kell valamit vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6422 üzenetére
Nem is baj, Xbox-on úgy tűnik, hogy a full játékot szedi le újra a rendszer.
Lehet ebből nem is lesz játék ma, bár már 20%-nál van, ahogy olvasom konzolon sem lehet még játszani úgy tűnik.
-
válasz
markknight #6416 üzenetére
PC-re jól látom, hogy nincs preload?
-
ssgk
aktív tag
válasz
markknight #6401 üzenetére
nem lvl alapján, de mégis
...
Ha nem vesz valaki packot, akkor csak azokból nyithatja amit dob ingame és az lvl hez van kötve.Magyar megjelenes az hany óra ? Illetve remelem ma lesz az is nem ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6408 üzenetére
Jo kerdes, bar nem tudom h jelenleg van e ra esely arra, hogy bekeruljon.
-
callmeakos
veterán
válasz
markknight #6398 üzenetére
Konkrétan most már triggerel, hogy az isten tudja hanyadik BP skint kapja a Wraith. Lassan már szerintem direkt csinálják. Szerencsére magát a Battle Passre meegvan az Apex Coinom, úgyhogy inkább megnézem magamnak valamelyik legendary Valkyrie skint.
#6402oriic
Melyik fegyó skin ez, lehet tudni? Annyira rossz a kép hogy eskü nem tudom megmondani?
Volt, vagy R-301? Ha utóbbi, akkor ezt tuti passzolom. Ha van még valami, amivel tele a padlás a legendary skinekkel, akkor az az R-301. Nem kell mégegy. -
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #6398 üzenetére
Elég gyér. Én mondjuk az első sp-t vettem meg, azóta mindig kifarmolom a kövit. Az már más kérdés, h lassan 500-as leszek és még 1x sem kaptam piros matit.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6391 üzenetére
A bemutatója alapján szerintem is OP.
A mobilitás a legnagyobb erő ebben a játékban, ezért talált be Horizon is sokaknál (pláne Rampart után...) de ez a jetpackes vonal túl erős. -
válasz
Szerintem, mindenki marad annál a karakternél amit eddig megszokott, azok tolják majd az új karakterekkel, akik most, vagy nemrég kezdték a játékot. Főleg a nagyok, pl.. Shiv-et sem tudnám elképzelni Banga nélkül
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Nyugi 2 season alatt a picsába butítják.
-
callmeakos
veterán
válasz
markknight #6389 üzenetére
Akkor gyakorlatilag a Respawnnak semmi köze nem lesz hozzá?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6382 üzenetére
Néztem pár gameplayt és bár én nem vagyok a mobilos gaming híve, de ez nem szép szerintem még High grafikán sem.
-
callmeakos
veterán
válasz
markknight #6367 üzenetére
Armor Regen alatt én se láttam, csak batteryt.
-
ssgk
aktív tag
válasz
markknight #6369 üzenetére
Mod alatt nem volt, csak battery.
Szerk.: Vagyis ez van a leírásban is, meg az alatt a 10envalahány körben nem láttam 1db ot se. -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6367 üzenetére
Nincs mivel magától tölti X idő után.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6355 üzenetére
Remélem az összes csaló oda megy majd és békén hagyják a ranked meccseket.
Btw, arénában lesz ranked? Egyéni vagy klub?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6330 üzenetére
Remélem legalább jó OP lesz, spitfire és repkedés tovább tolják mert igazán jól balance-olt a game.
Biztos mainelni fogom, megakarom érteni miért jó ez a repkedéses hülyeség. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6330 üzenetére
A videó jó volt nagyon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6319 üzenetére
Jaja őt nézem, csak elfelejtettem linkelni a fiókot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6304 üzenetére
-
válasz
markknight #6311 üzenetére
Én soha nem könyörögtem senkinek, és nem is fogok, ha nekik fontosabb a blm meg a csalók (és a sok olyan ember aki csak ingyenes játékkal játszik, és nem költ egy petákot se), mint a fizető ügyfél, akkor tartsák el őket ezek.
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #6311 üzenetére
Van egy olyan tippem, h a közembert leszarják. Shivet nézik 15ezren neki van szava de ne legyen igazam.
-
Marky18
aktív tag
válasz
markknight #6301 üzenetére
Az elso 3-4 jatek tok jo volt, lehetett szabadabban jatszani, nyugodtan belementunk a ketesebb szituaciokba is, de azutan elleptek a lobbykat a tryhard sniper camperek
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6301 üzenetére
Szerintem a játék bugjaival foglalkozhatnának a wraith-em haja is az égbe áll az egésztől már:
Viccet félre téve nekem is packet lossos, a horizon spitfire kombó most az új meta, a rev-tane után, egyre brokenebb a game.
-
shotika
őstag
válasz
markknight #6270 üzenetére
Szerintem nagyon szép pálya, a színek is jók, csak egyszerűen túl tágas, túl logikátlan, nem való BR-re a jelenlegi változatában.
#6267: Na igen, Loba kötelező.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6264 üzenetére
Meglatjuk, Blisk es Ash szezonjat valszeg vegigtolom majd, varom en is.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6261 üzenetére
Nyilván értettem én, hogy nem úgy gondolod.
Ugyanúgy, hogy KC is pihent és kirobbanóan visszatért, szerintem itt is hasonlót terveznek.
(pl a Launch Site-ra nincs már szükség, stb) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #6256 üzenetére
Kozben elvileg kepek is bukkannak mar fel. Kivancsi vagyok, lassan ugyis ideje visszaneznem season2 utan a jatekba.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6251 üzenetére
Van egy tippem, hogy az s9 fő mapja egy átdolgozott WE lesz.
Olyan itt nincs, hogy teljesen kuka, most kicsit pihentették, ennyi. -
válasz
markknight #6251 üzenetére
Azt én is hiányolom. Hányok ettől az Olympustól.
-
GRaul
őstag
válasz
markknight #6237 üzenetére
Nagyon köszi
PunkZoli :
Maxxy10: Köszi most sikerült először, de igen sok a foggyos sajnos, de sikerült 1x-2x belefutnom olyan csapatba ahol tudtunk 7-8 kört menni és 5 alatt sose végeztünk -
shotika
őstag
válasz
markknight #6226 üzenetére
Lifelinenál ultijából már csak védelmi cuccok jöhetnek, shield stb. Az elején azért jó, mert a kis shield pakkok mellett jöhet lila páncél is.
Octane: hát kiváncsi leszek. Én nem nyúlnék hozzá, inkább a többi karakteren erősítenék.
-
törölt tag
válasz
markknight #6226 üzenetére
Szerintem Rampart Q-ja sem rossz, csak lassú. Ha van idő letenni, akkor egész hasznos, de általában nincs. Max ha bevackolsz valahová, eltakarni az ablakokat, ilyesmi. De rendesen fight közben engem szarrá lőttek, amig építettem.
-
shotika
őstag
válasz
markknight #6216 üzenetére
" jön az újabb Octane nerf" Honnan az info?
Caustic nerf mostani szezonban nagyon érződik. Senki nem jön vele, mert alig sebez mind a sima hordó, mind az ulti... A passzívja meg eddig se ért semmit.
Rampart elvileg buffot kapott, gyakorlatilag szarabb mint az előzőben. Egy teljes fazon igazítás kéne neki.
Giblaltar ultija is alig sebez. A pajzs alól is kivették a gyors heal/pajzsolást, emiatt senki nem hozza már.
Fuse gyenge, hiába erősebb papíron a gránátja, meccs közben ez nem igazán látszik.
Wattson még mindig gyenge.Mirage sztem fasza, lehet vele szopatni az enemyt még mindig.
Bloodhund nagyon erős, a legtöbb meccset vele nyertem meg.
Horizon a nerf ellenére erős.
Lifeline változó, az ultija max az elején ér valamit, de az automata felhúzással azért lehet vele meglepetést okozni.
Pathi ugye már nem low profilos, viszont Horizon óta az ultija nélkülözhető.Wraith-tel és Cryptoval játszottam eddig a legkevesebbet, utóbbit szeretem ha a teamben van, mert a drónnal össze tudja szedegetni a bannereket ha elhullunk.
Loba nagy kedvenc, ha én vagyok vele, vagy van vki a teamből, akkor negyed annyi idő se a lootolás és sose fogy el a lőszer, cserébe másra nem használható.
Bangalore kérdéses, én nem játszom vele túl jól, de az ultija kb 2x akkora területre hat, mint Gibijé, meg azért a füsttel is lehet játszani.
Octane, ha ügyes a játékos, akkor nagyon durva. Jelenleg talán a legerősebb karakter.
Ja és Revenant, nos ő is tud meglepit okozni, de a skillláncolós képességének lehetne nagyobb a távolsága. Totemmel szoptam már be, amikor ellenem jöttek ilyennel.
-
törölt tag
válasz
"Bírom, hogy úgy csináltok mintha ezek új dolgok lennének és mindig leírjátok, hogy kiadhassátok a fáradt gőzt
"
Én eddig rankeden nem tapasztaltam, hogy hiányos sqadban dobott volna be. Illetve igen, de ritkán. Mostanság viszont elég sűrűn előfordul. (amennyiben ez nekem szólt)Amit a karakterekről, meg a nerfekről mondasz, az totál úgy van. Valszeg azért nerfelik, hogy válassz másikat, és költs arra is. Bár ez sem mehet a végtelenségig.
Octanen mit nerfelnek? Jelenleg őt, meg Bangát szoktam hozni. Causticot teljesen padlóra tették, simán megy a harc a gázban, meg keresztül is mennek rajta. Nem tartja vissza őket semennyire a támadástól. 3 trap mondjuk azért még mindig megállít, de egy semmire nem elég.Eddigi mainjaim:
PF - RIP
Wattson - RIP
Caustic - RIPTotál arra gondoltam, hogy azzal szórakoznak, hogy engem bodogítsanak
Bennyboy #6217
Részvétem -
válasz
Én igazából elvagyok bármelyik karakterrel, engem sokkal jobban idegesítenek, a földbe vájt kunyhóban élő, laggos, 300-as pinges ruszki patkányok, akiket mikor meglátok már messziről, előre leizzadok, mert 20-30 métereket teleportál, és tudom hogy vért kell izzadni hogy le tudjam lőni. Olyan jó lenne, ha tényleg meglépné Putin amit tervez, és leválasztja Oroszországot a globális netről. Áldassék a neve, sikerüljön a terve.
-
ThySoul
senior tag
válasz
markknight #6192 üzenetére
Azért kérdeztem mert muszáj vennem egy újat, meguntam a folyamatos szétszerelést /tisztítást a driftelés miatt (meg azért már régiek) és mondom rakerdezek hátha valami olyan élményt ad ami kihagyhatalan
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6187 üzenetére
buglistet várom már lassan nem a fix listet.
Tegnap rankeden találkoztam Tufi-val, és velem volt....
Ez a srác mindent is használ, az armor spawnon kivül, amúgy kifejezetten jól mozog nem egy bot csalással rendesen walljumpol 10/10 és társai.
Speedhack+aim+wh de hogy lövés közbe ki strafe-el és úgy oda gyorsul.
Gauntlettbe beugrott leválltam tőle airbase-re de akiket bescanneltem instant megölte. -
PunkZoli
aktív tag
válasz
markknight #6187 üzenetére
brutál szarok a hangok... nálatok is?
folyamatosan megy a vrumm néha, meg a hangosbemondó is túl hangos -
Jigoku
tag
válasz
markknight #6163 üzenetére
Akkor jól tippeltük a haverommal, hogy azok a fránya körök süketítenek minket...
-
válasz
markknight #6163 üzenetére
Az még semmi, de még rankeden is hallani, ahol ugye nincs ilyen mód
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6150 üzenetére
Mastert grindolom, a tapasztalataimat tudom mondani én is.
A mostani elo nagyon megváltozott, d3-d2 voltam elöző seasonokba, de jóval könyebb most a lobby is.
Túl rng a game mindenki mindenkit letud rakni, én attól égek ki amikor elhuzzuk a preda teamtől az ugrást, és szopunk nem elegendő lootal.Akkor instant alt+f4-eznék.
A streamerekhez képest, én is láttam valami magyart akik platba mint a botok úgy mozognak, valahogy beücsörögték sajnos összelehet grindolni egyszerűen dia-ig.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6148 üzenetére
Sajnos solo ranked eléggé toxic szerintem.
Ha kifogok egyáltalán kommunikálókat, én megszoktam kérdezni ki mennyi kp-nál jár, hogy legyen meg a 6 többit leszarom.
Bár az jobban idegesít hogy dia console bejön plat 4 társával diamond rankedre pc-re.
Nah már most a console dia kb gold pc-ssel egyenértékű, marhára zavaró, hogy nem kikapcsolható a crossplay. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6139 üzenetére
Bundlera gondoltam azokhoz jar 1+1 lega.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6137 üzenetére
Igazán eredeti dolgot én se találtam, viszont van tacs a heirloom-ra.
Craft ugye első sorban, de a legolcsóbb:
EA membership (-10%) discount,
7+3 pack meg a 2eventes láda, és amennyi craft van. -
Frod
addikt
válasz
markknight #6135 üzenetére
Akkor most az 1200 azért jóval barátibb.
Plusz teljesített challenge-ekkel is jár 2 random! -
Frod
addikt
válasz
markknight #6128 üzenetére
Áhh értem. Köszi!
(Ha jól számolom 2800 AP a prémium + 75 szint * 150 = ~14050 AP.
Ez kb 50 rugó, "streamer bevétel" mellett kb aprópénz) -
Frod
addikt
válasz
markknight #6125 üzenetére
Lehet venni a Premium BP 25 szintjén felül is szinteket? (Ha igen, nekem totál új infó)
-
pohár
félisten
válasz
markknight #6119 üzenetére
biztos, hogy nem csak valami glitch? nekem volt már anno valamelyik content update után, hogy full fekete volt a karakterválasztó utáni képernyő, meg ingame is volt valami grafikai gebasz... egy game repair megoldott a kliensben
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6109 üzenetére
Pc-n is ugyanez van nyugi, játszottam első pár meccset azóta alig volt winem. mikor be beamelünk egy squadot lootolni nincs időnk rotálni kell instant.
Ez a KC nem lett annyival jobb. -
törölt tag
válasz
markknight #6105 üzenetére
Hibát? Milyen hibát?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
A slow motion lobby, vagy az infinity crypto ulti a lényeg ?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Titkos arany mag-et kapott a drone is.
-
válasz
markknight #6092 üzenetére
Örülök neki hogy ezzel hajlandóak foglalkozni, de a csalókat nem bannolják. Majd írok a respawnnak egy szép, szívhez szóló üzenetet. Nem működik az anti cheat, nem működik az sbmm, de ha elküldesz valaki a pics@ba, azzal rögtön tudnak foglalkozni. Nevetséges hogy egy 18+ -os játékban olyan szinten hisztis pics@ mindenki, hogy azért képes jelenteni ha csúnyát mondasz, ahelyett hogy megtanulna játszani. Amúgy semmi gond ezzel végül is, mert soha többet nem veszek battle pass-t, meg semmit in game, aztán haljanak éhen. Ez a játék is megy majd a levesbe a mint a pubg, ott is minden fontosabb volt mint rendbe rakni a játékot és bannolni a csalókat, most meg botokkal kell feltölteni a lobby-t
-
törölt tag
válasz
markknight #6092 üzenetére
Egyetértek. Nincs gond a BLM-mel, de egyesek rendesen túltolták. Játékban meg semmi keresnivalója az aktuálpolitikának. Ha nem teszem fel, azért támadnak, ha meg felteszem, azért.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6087 üzenetére
Én ma találkoztam egy olyan Lifeline-nal aki úgy nézett ki mint egy szürke kontúr, egy árnyék. Először nem is lőttem rá az akció hevében, de gyanús lett és player volt.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6081 üzenetére
A legtöbb akiknél hiba volt steames user volt.
Origin-en nálam minden hibátlan volt. -
PAtr0n
addikt
válasz
markknight #6075 üzenetére
Jó értem, de ennyi erővel lehetne minden ulti team based...
Ha Caustic vagy ép gibi ultiját nézzük az koncentrált területre ható, ez meg ilyen korlátok közé szorítós.
Tegnap próbálgattam a karit, nem rossz, néha beadja az ultija, néha meg mintha le se dobtam volna. Nehéz úgy eltolni, hogy profitálj belőle.
pitepeti71:
Profi kezekben durva a cucc, de pl. tegnap a silver lobby csak bénázott vele. Nem tudom nerfelni kellene e. Fuse-t meg sztem nem kell. A cluster csak gyenge petárdázás, az ultit kitárgyaltam fent, egyedül a pontos gránátozás az ami igazán jó karakterré teszi. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
markknight #6060 üzenetére
A 10. '100' coin a free track részbe van benne level 100-nál.
-
Mezcal
addikt
válasz
Gáz. Warzone, amivel többen játszanak még most is majd a dupláját adja a BP árának.
-
Frod
addikt
válasz
Eddig csak a Siege csinálta ezt, a többieknél jó volt az "ingyen pass" rendszer.
1150-em van, szóval még pár szezonra így is jó vagyok. -
Polllen
félisten
válasz
Nekem most 1600 van úgy, hogy csak 1-t vettem, tiszteletből a fejlesztőknek. Az még kitart pár szezonra.
Mondjuk amíg ilyen moslék szerverekre rak be, addig úgysem fizetek nekik semmit. -
markknight
veterán
válasz
markknight #6057 üzenetére
Mégsem. Megnéztem a Battle Pass oldalát és ott csak 900 coin szerepel a rewardok közt, szóval ez azt jelenti, hogy vége a "free battle pass" veszegetésnek. Mondjuk jogos.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6054 üzenetére
Így van, nagyon gyenge lett, ki is marad, majd S9-ben.
(pedig meglett a lv100 tegnap, úgyhogy minden coin-t kihúztam az előzőből, nagy menet volt ~2 hét alatt a 40+ szint) -
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #6054 üzenetére
úgy tudom lesz vmi event a szülinap alkalmából
-
Vigilante
őstag
válasz
markknight #6052 üzenetére
-
törölt tag
válasz
markknight #6040 üzenetére
"Eddig is voltak botok, ha előhoztad őket."
Így az 1000. beleölt óra környékén végre ez is kiderültMajd utána nézek akkor, valamiért ez a feature elkerülte a figyelmemet.
A DTT megszűnik teljesen? Eva-8-ban azért marad, mint a chalk a TT-be? Nálam az egyik default. Nekem jobban fekszik mint a Mastiff
A G7 nálam nem tudta megszerettetni magát. Azon kevés fegyók egyike, amivel csak akkor, ha nagyon muszáj. -
Polllen
félisten
válasz
markknight #6036 üzenetére
Ez lehet érdekel:D
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6032 üzenetére
Igen, ott már nem csak az egyedi skill hanem a teamplay is bejön.
Nincs elkoszáló elmegyek a lootért és "csak peakelek eltudok Q-zni" (hányszor hallom) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #6029 üzenetére
Én a casualtól kiégek, teljesen más a ranked bár igazáb diaba kezdenek az emberek játszani, addig mindenki futkorászik, ha soloba bemész nem figyel ki milyen role-al jöjjön, a metát hírből se ismerik.
-
Alex18
tag
válasz
markknight #6020 üzenetére
Törölték.....
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
dec 22 óta elértem és csak pötyögök a smurfon.
De lehet a smurfre is megcsinálom. -
Vismajor01
addikt
válasz
Én anno azért kezdtem komolyabban rankedezni, hogy legyen.
Persze ott vezették be a mastert és diamondoknak már nincs trail.
Hát kivoltam rendesen
Én nagyon örülök a változtatásoknak
-
Polllen
félisten
válasz
Annak, aki ott van az.
-
Mezcal
addikt
válasz
markknight #6005 üzenetére
Wattson nem véletlenül, nagyon gyenge. Viszont Rampart LMG-vel max tárral még mindig ütős.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6005 üzenetére
Rampart már a koncepció alapján rossz, hogy egy elképesztő sebességgel mozgó játékba egy stationary karaktert tegyenek.
Nem véletlen lett ezzel szembern Horzion instant fav sokaknál a gravity lift miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest