- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lajmund #6601 üzenetére
Nem is meccs közben dob ki, hanem amikor joinolunk a game serverre, és van az a töltőképernyő, amin visszaszámol. Na az már nem jön be, hanem ahogy kivesz a lobbyból, kis is dob az elejére.
Lagg meg akkor volt nekem, mikor jött a patch, az event kezdetekor. Mikor elsőre pályára ugrottunk, volt vagy 2-3 perc lagg, aztán kisimult, és jó is maradt.Aztán volt olyan is, hogy már ugrás közben csak 10 squad volt velünk együtt, meg 15 ember
Ketten ugrottunk haverral. Fogalmam sincs, hogy duo volt e, vagy trio, arra már nem emlékszem. De ha duo volt, akkor még jobb, mert ott 30 squad ugrik összesen.
Szóval ha eltekintünk attól, hogy mekkora bugzások fordulnak benne elő időnként, akkor még mindig az egyik legszórakoztatóbb játék a piacon, az én szemszögemből legalábbis. De az ilyen bosszantó marhaságokkal, tényleg jó lenne, ha komolyabban foglalkoznának. -
törölt tag
válasz
Lajmund #6596 üzenetére
Először nekem is tetszett, hogy visszajöttek a régi mapok, de hosszú távon unalmas. A WE még csakcsak, de a KC borzalom. Annyira üres, nincs ott semmi, a pályarészek között, amit mára "beépítettek"
A WE esetén is látni a fejlődést, de pl a vonatot sajnálom h kivették. Az adott némi extrát a játékélményhez. Pl érdemes oda ugrani, mert jó a loot, de könnyen pórul járhatsz, ha pl elviszi a vonat a deadboxod
KC meg gyakorlatilag üres. Skulltown adott az event első pár napján némi extra feelinget, de mára az is kikopott. Gyakorlatilag 2-3 squad ugrik oda átlagban, de nem egyszer voltunk egyedül.
A trio meg tényleg felejtős. Egy ideje én is duot ugrom, ha randomozok, mert sokszor hiányos. -
markknight
veterán
válasz
Lajmund #6566 üzenetére
"Tegnap igaz csak a meccs felénél volt hogy egy másik csapat játékosa összekevert szerintem a saját csapattársával és oda jött mellém figyelni a terepet
Én is néztem hogy ez ismerös vagy mi de aztán láttam hogy nem szegényt közelröl fejbe löttem kétszer sentinellel és az elsö lövés után se tudta hogy honnan jön mert azt hitte a társa vagyok hát azon akkorát nevettem
"
Na pont ilyen debileket kapok, csak nem enemy-nek, hanem valódi csapattársnak. -
válasz
Lajmund #6557 üzenetére
Ja, azt én írtam, hogy egyedül a duó mód kb a legélvezhetőbb. Az meg hogy miért ugranak ki a legelején 40-en a 60-ból, az meg pofon egyszerű, megnéztek 1-2 rFaide meg Aceu videót, és azt hiszik nekik is úgy fog menni majd a játék, aztán 3 másodperc és fekszenek, majd ragequit és indítják a következőt, ezek kb 1000 meccsből 1x nyernek.
-
Vigilante
őstag
válasz
Lajmund #6557 üzenetére
A solo duo tényleg nagyon jó. DIA lobby-ba vergődtem még 1 hete, amikor gondoltam megyek egy duo-t az Octane-el. Az lett a vége, hogy kettesével daráltam le a népeket, akik szembejöttek. A végén meg a maradék 1 palit meg szintén felőröltem. Én anno a solo mode-ot is nagyon éltem. Sok winem is volt abban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- PS4 Pro 1TB
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest