- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Tegnap este szórakoztam a géppel, nem az enyém, meg is untam. Nos, az IRQ beállításokkal küzdöttem, a BIOSban igyekeztem az ISA kártyának megfelelő IRQ-t biztosítani, ami sikerült is, mert bootolásnál kiírta az eszköz IRQ és DMA beállításait, láthatólag nem volt IRQ ütközés.
Csökkenett módot meg nem próbáltam, majd vasárnap! :) -
Yutani
nagyúr
Remélem van valakinek tapasztalata a következőben:
Adott a fenti alaplap (Slot1, Intel ZX chipset) és VGA. Ha ISA SB16-ot rakok mellé, amint megjön a hang és a VGA és beállna megfelelő színmélységre, a gép a Win98 indításakor kifagy. (Elindul az indítóhang, majd 1-2 sec után merevre fagy a gép.)
Ha egy SB PCI hangkártyát rakok mellé, nincs hang, hiűba megy fel problémamentesen a hangkártya driver.
Valami ötlet? (Hétvégén egy GF256-tal kipróbálom, hátha úgy megy majd.)
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest