- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
6 óra óta nyomatom, nekem nagyon nagyon bejön!
-
törölt tag
Én tegnapi nap folyamán vásároltam eme faxa monitort egyik barátomtól 38ezer forintért, van még rá közel 2 év garancia. 19es crt-t cseréltem le erre. Maximálisan megvagyok vele elégedve 2 óra játék, használat után. Milisec idő abszolut nem érdekel, mert nem húz után, korrekt vele a játék és nekem ez a lényeg, én igen megvagyok vele elégedve!
-
Digital
addikt
Valaki?
-
Digital
addikt
-
Digital
addikt
Na nekem lett egy hibás pixelem a moncsi közepén
Szerintetek foglalkoznak 1 hibás pixellel gariba? Samsungéknál úgy tudom igen..
-
VIX
csendes tag
Üdv!
Minap vettem egy AOC LM 727-est a Teszkóban.
Reméltem (az előző hozzászólásokból itálve) hogy 16ms-at fognak árulni.
És igen, erre is egy kis matricával volt ráragasztva, hogy ''response time 16ms''
(Másfelől nem is kellet volna a 25ms-os).
Most nyúzom már jó pár órája! Nincs pixelhiba!!! Nagyon nagy a fényerő, télleg nem kell fullon mennie. Leteszteltem a pixperan-al és tényleg 16ms-os.
Nyomtam rajta fps-t (UT2004, HL2, stb) semmi utánhúzás. Csak ajánlani tudom!
Ja és mellesleg kinézetre sem csúnya. -
brv
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az AOC LM725 típusú monitorral kapcsolatban? -
korneel
tag
amugy mire jó a pivot technológia? bocsi de nem vok tul jártas monitorokban
-
Gabcsika
tag
Mennyiért hozol ilyet: AOC LM727-16 (pivot-os, de 16 ms válaszidővel)
Köszi a választ! -
korneel
tag
hello
Boldog karácsonyt utólag is mindenkinek,
most láttam hogy a sulinetonline-on(case kft.) van 725-ös, 70ezer kreditért darabja, megnéztem a honlapon meg itt a topicban is, de tényleg csak annyi a különbség van a skillekben, hogy jobb a kontrasztja, meg rosszabb a látószöge (a 720A-SE-hez képest)?aki véletlen ilyet kapott annak milyen tapasztalatai vannak vele? -
Digital
addikt
Kaptam egy ilyen moncsit karácsonyra
Nekem nagyon tetszik,tesztrogival átnéztem,és semmi pixelhiba
Kép+minden O.K
-
sfbukfenc
tag
A Tescoban kell személyi, s az adókártya is, és a tulajdonosuknak is ott kell lenni aláírni. (Legalábbis Nagykanizsán) Én is ezért mentem egy számtek üzletbe, itt elég volt, hogy bemondtam az adószámot, igaz, hogy másfél hetet kellett várnom, míg megjött a monitor, de jól jártam, mert 725-st kaptam. Sokkal jobban néz ki, s a kontraszt is 450:1.
Az első benyomások: nagyon tetszik, bad pixel nincs, NFSU2-vel játszottam, utánhúzást nem láttam. Nem bántam meg, 35 ezret simán megér! -
korneel
tag
hello
nem tudja valaki gyorsan megmondani hogy melyik tesco-ban lehet még ilyen monitort kapni(Budapesten belül)?
akik sulinetben vették, kértek tőlük személyit mivel apám nevére kéne megvennem pls válaszoljatok minél gyorsabban -
sfbukfenc
tag
Sulinetben megrendeltem a monitort (nem a Tescoban), ma megjött, és LM725-t kaptam!!!! Még nem próbáltam ki, most akklimatizálódik.
-
korneel
tag
hello én is 1 ilyen monitor vásárlásán gondolkodom, főleg ha tényleg 16 milisekundomos, ki lehet próbálni ott a helyszinen?
ezt a tesco honalpon találtam
AOC 17'' FTF monitor
LM 720A, 16 másodperces reakcióidő, felbontás: 1280 x 1024, 75 hz, TCO99
68990 Ft / db
kissé törheti a képet a 16 másodperces reakcióidóvel -
Surranó
aktív tag
válasz
sfbukfenc #50 üzenetére
nekem a www.aoc.com erősen külföldiül beszélt
www.aoc-europe.com-on nézegettem.
Ami megmagyarázhatja a doboz és tartalma közti különbséget: ahogy néztem, mindnek ugyanaz az EAN száma! (ez a vonalkód alatti szám, ugye?)
Egyébként meglesve a specifikációkat nekem határozottan úgy tűnt, h minden LCDjük 17''-tól fölfele 25ms-es (!!!), kivéve az SE (''jól jött le a gyártósorról''?) típusokat: 720A-SE és 727-SE. (újra megnézve, az összesítő listában nincs ott a 725-ös; az télleg 16ms-et ír) A 725-ös egyébként jobb is, gyengébb is, mint a 720A. Pl látószöge 150x125 fok helyett 140x120 fok, de kontrasztarány 350 helyett 450-es.
Ami még kicsit fura: itt a ph-s tesztben (vki belinkelte) mintha csuklatható lett volna a 720, pedig a honlapon ezt nem említik (az összefoglaló táblázatban sem, ahol pedig a nagyobbakhoz odaírják. emiatt a dimenziók olvashatatlanok is)
[Szerkesztve] -
Jonas555
csendes tag
A tescoban kapható LM720A az 16ms-os, NEM 25-ös. A doboza valóban ugyanaz, mint a 25ms-nak, csak külön rajta van egy fehér címke, hogy ''16ms response time''. Nem gyártott az AOC új dobozt, úgyis jön hamarosan az LM-725, ami alapban 16ms. Ja, és a tescos LM720A-SE 16ms monitorra 3 év helyszíni a garancia.
-
Surranó
aktív tag
Olyat hallottam fél füllel, h a samsung már egy pixelnél cseréli, de ''a többiek csak 5 pixeltől''. Igazságtartalomról nem tudok nyilatkozni.
A dolog azért volt érdekes, mert miután nem úgy látszott a 19colos samsungon a hibás pötty, ahogy emlékezett, kicsit megnyomkodta az lcd-t, (''letörölte''), és utána egyáltalán nem látszott. (''gyári kosz'')
-
Dumb
senior tag
A garanciáját ismeri valaki pontosan? Hány pixelhibától cserélik? A Tescóban nem engedik megnézni? Köszi, ha vki tud vmit!
[Szerkesztve] -
DonManó
tag
szóval??? 60Hz vagy 75Hz, ez itt a kérdés, válaszoljatok!!
-
Thomas1
addikt
Arra én is kiváncsi lennék, hogy 60 vagy 75 Hz-en használjam?
Mindenki azt mondta nekem, hogy 60-on, mert úgy nő az élettartama.
A képen úgysem veszem észre. -
Thomas1
addikt
Én teszteltem a monitort. valóban 16 ms-os, a progi 16,667 ms-ot írt ki rá.
És én mondtam a fényerőt is, hogy nagyon jó. Jelenleg 15%-on van, a kontraszt pedig 25-ön. -
vizicSiga
csendes tag
Hali !
Mint az elején irtam a tecsóban kapható AOC 720A monitor valójában 16ms SE(doboz oldalán ragasztott felirat (response time 16ms)), beszerzési forrás Case Hungary kft. mint disztribútor. A doboz és a készülék hátoldalán lévö felirat valóban a 720A-nak tünteti fel a TFT-t de valszeg ezek a cuccok még a régi tipusé-i (ezt is fel kell használni).Egyébként amit a konfigokhoz adnak az a 25ms-os tipus de az OEM kivitel és nincs benne hagszoró.
Linkek :
1.http://www.case.hu/index.php?main=main&page=rovat&rovatid=14&start=0&limit=10
2.http://www.case.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=382&start=0&limit=10&itemid=5894&op=details
3.http://www.case.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=382&start=0&limit=10&itemid=6007&op=details
[Szerkesztve] -
DonManó
tag
Tehát akkor összegezzünk:
Aki a Tesóban vett AOC LM720A típusú moncsit akkor annak 16ms reakcióideje van??? hogy tudom megnézni hogy tényleg 16-os?? feljebb írtátok már de nem vágom, leírnátok pontosabban???
melyiket használjam???: 1280*1024@75Hz vagy 1280*1024@60Hz??? -
Destroyer
csendes tag
TUDOM nem ide tartozik de a Makkosházi körút 29.-ben nem tesztelted le a PHILIPS 170 B 5 DVI, '' 0 '' pixel garancia / 1pixel vagy 2 al pixel /
AOC-nál 5 pixel vagy 5 al pixel igaz helyszíni gar. -
Digital
addikt
Most voltunk a MM-ben,és megnéztem a moncsit! Nekem a képe nem tetszett,nagyon sötét volt (valaki írta milyen jó fényes)a kontrasztot,fényerőt felraktam full-ra,de semmi
Viszont a samsungok tetszettek 710N
-
DonManó
tag
Ha a Tesco-ban a doboz szerint 25ms-es lehet kapni, de sokan azt mondják hogy az 16ms-es!!!
-
Denniss
aktív tag
Kis info, hátha segítség nektek:
AOC LM-720:
17'', 25ms
Bővebben: link
Tudomásom szerint ez kapható a TUSKÓ-ban
AOC LM-720A SE
17'' 16ms
Pár napja kapható volt még valahol másutt...
AOC LM-727
17'' 16ms, Pivot technológia
Nemsokára kapható (nálam plhasonló árban), csütörtök-péntektől.
[Szerkesztve] -
DonManó
tag
Tehát akkor tisztázzuk a dolgot:
Aki a Tesóban vett ilyen moncsit mostanában akkor annak 16 ms válaszidővel
kell hogy rendelkezzen, ugye???
javítsatok ki ha tévednék!! -
Thomas1
addikt
-
Thomas1
addikt
Leteszteltem a monitort azzal a progival, amit írtatok.
Valóban 16 ms-os, ezt a progi is megerősítette.
Továbbra is állítom, hogy nagyon jó vétel ez a monitor, én meg vagyok elégedve vele.
FPS-t is játszottam vele, most már közel 10 óra Pacific Assault-ot, 1280*1024-ben, Very High-on. Gyönyörű, abszolút nincs utánhúzás.
A színei egy kicsit olyan tft-sen furcsák, nem olyanok, mint egy frankó crt-s monitoron, de megszokja az ember.
Az enyémen sincs pixelhiba. -
Digital
addikt
Nem pont az említett típus,de nem sokban tér el,ráadásul házon belül Bővebben: link
-
RealGonzy
csendes tag
Monitor van és mégsincs!
Kivolt téve tesóban 5 db., de nem adják el, mert hátha kell a komplett gépekhez.
No komment.
tele van a t***m az ilyen akciókkal, de nagyon!
-
Vangelis
félisten
Az nekem nincs. de lehet hogy másnak lesz???!!
Biztos nem lehet olyan rossz.
De amit a boltban mondonak nem mindig hidd el, vaze: én bementem egy boltba, tft kéne: ezek vannak-------- ok mind ki volt rakva.
Teszt, nokia teszt progi
lcd-k 85k tól---200k ig kb 7db
azt mondták eddig egy tft-vel sem volt gondjuk, nem volt még hibás tft-jük
Na ez valami
Nézegetem, progik, hátterek, stb:
jé a legdrágábbon, egy fehér pixel kibukott-1
je egy ACER 17'' egy hibás pixel-2
je egy LG l1730b hibás pixel-3
vagyis nem mondtak igazat, mert én hirtelen találtam 3 monitort ami hibás volt, minden árkategóriában
csak gondolták hátha nem nézem meg, és elvisze, utánna meg vaze
De aki már visszavitt 2db 19'' tft-t az meg fogja nézni, mármint én
Nézd meg minig mit veszel. én tanultam a magam kárán majdnem -
Digital
addikt
Na megláttam az IDC honlapján a cuccot,és megtetszett! A srác szerint tutkó 16ms-os,a fentebb említett link is 16-ot mutat(javították
) Állítólag 5 db volt a boltban (most elfogyott,de holnap kapnak még 5-öt
) mindet kipróbálták,és pixelhiba mentesek voltak! Mint olvastam sutyinetre is lehet venni (még nem fanyalodtam sulinetre,valaki nagyvonalakban ecsetelje már hogy mi kell az igényléshez
) FPS gémek terén mit tud a moncsi? Még több infóóót pls
-
RealGonzy
csendes tag
Hi !
Most tervezem venni egy ilyen monitort. Ami még visszatart, hogy nincs elég erős gépem ahoz, hogy mindent nativ felbontásban futtassak. Ha visszaváltok kisebb felbontásokba akkor mennyivel lesz ''csúnyább'' a kép? Az eddig látott TFT moncsiknál kisebb felbontásoknál torzul-homályosodik a kép, de ennek mértéke függ a monitortól is.
Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek, főleg a játékok alatt, de a desktop megjelenése is érdekelne?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Véleményeket még
-
Vangelis
félisten
Na egy up
-
Vangelis
félisten
Hát ez elgondolkodtató
lehet hogy megint megyek a tesco-ba monitort venni
már két benq-t ugyis visszavittem nekikimádni fognak ha meglátják, hogy a monitorok között keresgélek
De tuti hogy nem fogom elhozni ha van rajta hiba, ha egyáltalán megengedik, hogy kipróbáljam
eddig nem engedték
[Szerkesztve] -
nimfas
addikt
pixperan_english.zip keress rá erre a file-ra....
''üldözős'' résznél úgy állítsd be, hogy a két négyzet közt egy pont különbség legyen, és akkor kiírja az ms értéket! -
Thomas1
addikt
Jelentem én is vettem egy ilyen monitort.
Sulinetben vettem, tehát 35k-ba került egy 17-es TFT monitor.
A dobozban valóban nem egy 25 ms-os, hanem egy 16 ms-os monitor van, de nincs feltüntetve rajta, hogy LM720A-SE lenne, hanem simán LM720A van ráírva.
Maga a cucc nagyon tetszik, hatalmas (előtte 15-ös Belinea 105046-om volt).
A fényereje iszonyatos, 40% főlé teljesen felesleges menni, mert kinyomja az ember szemét.
A színei szépek, a monitor tetején van egy minimális fényerő különbség, de egyáltalán nem zavaró.Játék közben nem lehet észrevenni.
Nyomtam kb 3 órát a Pacific Assault-ot, 1280*1024-ben, Very High-on, nagyon szép volt, utánhúzásnak nyoma sincs.:c :c
Összességében meg vagyok vele elégedve, jó monitor, főleg ennyi pénzért.
DVi nincs rajta, de ebben az árkategóriában ez nem is várható el.
A beépített hangszórókat kipróbáltam, windows hangokra jók, de másra nem. -
vizicSiga
csendes tag
Hali !
3 napja vettem én is eggyet a tecsóban. A látszat ellenére (nem kell megijedni), a csomagolása és a leirása a 720A-é de a doboz tartalma egy LM720A-SE 16ms-os
TFT. Mit mondjak, a kép szép, a szinek élénkek és pixelhiba mentes. Én jóformán csak filmnézésre és fps-re használom de utánhúzást még nem tapasztaltam (vidkari 9800pro). Szóval biztos van szebb és jobb, nameg gyorsabb TFT a piacon, de nem ennyiért. Ráadásul 3 év teljeskörű helyszini garit adnak rá. -
Thomas1
addikt
Hali!
Én is ilyen monitort néztem ki.
Honnan tudod a 25 ms-t? Mert neten írnak róla 16-ot, 20-at, 23-at és 25-öt.
A hivatalos honlapon csak az LM720-SE tud 16 ms-t.
Van utánhúzás a játékokban?
Ez érdekelne a legjobban!
Köszi előre is a választ! :c :c -
eestwahn
csendes tag
A 25 ms-ot konkrétan a monitor leírásában/kézikönyvében olvastad vagy ez csak tipp?
-
Bosan
csendes tag
Hali! Épp ma vettem egy ilyen AOC LM720A monitort, hosszas NET böngészés, majd vívódást követően a TESCO-ban, s valóban 68.900.- Ft-ért. Féltem, de szerencsére pixelhibát nem észleltem, csak ekléggé látható szellemképeket a betük és ábrák után, amit semmiféle beállításkorrigálással sem tudtam elűzni.
A magyar nyelvű kezelői könyv csak nudli, a CD-n magyarul nincs. Végül elvégeztem a szellemirtást (Ghostbuster) egy egszerű eszközzel. Egy monitor kábelhosszabbítóval, pontosabban ennek kiiktatásával. Ezutám minden OK.
Csodálatos szinek, kép, hatalmas képernyő, ami nagyobb egy 19''-os ''sima '' monitorénál. Nem hittem, s lemértem: 43,4 cm képátló.
Sajnos csak analóg csatlakozása van, s bizony 25 ms-os frissítés, amit 16 ms-nak reklámoznak. Ezt nem mértem le.
Szerintem csodálatos - legalább is nekem, s bizonyára a többi is hasonló jó lehet -, pedig uj gépem csak holnapután lesz. Most még egy 800-es Celeron, 384 RAM és egy ''csúcsszuper'' 32 MB-os videokártya a háttere.
Összeségében csodálatosnak tartom, nagyon szuper. -
Shim
őstag
Most lehet kapni Tescoban, SEx-es, 68990Ft
prospektusban 720A-t írnak, 16 másodperces (remélem elírták) reakcóidővel, gyártó honlapján viszont csak a 720A SE-nél írnak 16ms-t. Bővebben: link
Nagyon jó árban van sztem, már csak az a kérdés jó-e játékra (mondjuk nekem mind1, a mostani CRT(!) moncsim is utánhúz...)
Akinek van ilyen monitorja, megoszthatná tapasztalatait! -
Gabcsika
tag
Helló!
Szóval...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest