- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosan
csendes tag
Hali! Épp ma vettem egy ilyen AOC LM720A monitort, hosszas NET böngészés, majd vívódást követően a TESCO-ban, s valóban 68.900.- Ft-ért. Féltem, de szerencsére pixelhibát nem észleltem, csak ekléggé látható szellemképeket a betük és ábrák után, amit semmiféle beállításkorrigálással sem tudtam elűzni.
A magyar nyelvű kezelői könyv csak nudli, a CD-n magyarul nincs. Végül elvégeztem a szellemirtást (Ghostbuster) egy egszerű eszközzel. Egy monitor kábelhosszabbítóval, pontosabban ennek kiiktatásával. Ezutám minden OK.
Csodálatos szinek, kép, hatalmas képernyő, ami nagyobb egy 19''-os ''sima '' monitorénál. Nem hittem, s lemértem: 43,4 cm képátló.
Sajnos csak analóg csatlakozása van, s bizony 25 ms-os frissítés, amit 16 ms-nak reklámoznak. Ezt nem mértem le.
Szerintem csodálatos - legalább is nekem, s bizonyára a többi is hasonló jó lehet -, pedig uj gépem csak holnapután lesz. Most még egy 800-es Celeron, 384 RAM és egy ''csúcsszuper'' 32 MB-os videokártya a háttere.
Összeségében csodálatosnak tartom, nagyon szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest