- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
válasz
sfbukfenc #50 üzenetére
nekem a www.aoc.com erősen külföldiül beszélt
www.aoc-europe.com-on nézegettem.
Ami megmagyarázhatja a doboz és tartalma közti különbséget: ahogy néztem, mindnek ugyanaz az EAN száma! (ez a vonalkód alatti szám, ugye?)
Egyébként meglesve a specifikációkat nekem határozottan úgy tűnt, h minden LCDjük 17''-tól fölfele 25ms-es (!!!), kivéve az SE (''jól jött le a gyártósorról''?) típusokat: 720A-SE és 727-SE. (újra megnézve, az összesítő listában nincs ott a 725-ös; az télleg 16ms-et ír) A 725-ös egyébként jobb is, gyengébb is, mint a 720A. Pl látószöge 150x125 fok helyett 140x120 fok, de kontrasztarány 350 helyett 450-es.
Ami még kicsit fura: itt a ph-s tesztben (vki belinkelte) mintha csuklatható lett volna a 720, pedig a honlapon ezt nem említik (az összefoglaló táblázatban sem, ahol pedig a nagyobbakhoz odaírják. emiatt a dimenziók olvashatatlanok is)
[Szerkesztve] -
Surranó
aktív tag
Olyat hallottam fél füllel, h a samsung már egy pixelnél cseréli, de ''a többiek csak 5 pixeltől''. Igazságtartalomról nem tudok nyilatkozni.
A dolog azért volt érdekes, mert miután nem úgy látszott a 19colos samsungon a hibás pötty, ahogy emlékezett, kicsit megnyomkodta az lcd-t, (''letörölte''), és utána egyáltalán nem látszott. (''gyári kosz'')
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest