- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Mailszerveren vegre sikeresen beuzemeltuk a titkositast illetve a digitalis alairas hasznalatat.
-
Snoop-y
veterán
Az atlagembernek nem is akarom elmagyarazni. Akiket erdekel azok majd csinaljak. Hidd el egyre tobb embert fog ez erdekelni.
En az androidomat is kihereltem. Nyilvan az lenne a legjobb ha abszolut semmi koze nem lenne a guglihoz de valoszinu arra is lesz elobb utobb normalisan mukodo megoldas. -
Snoop-y
veterán
Kinek mi a fontos. Ez teljesen felhasznalofuggo.
Gyengebb minoseg. Nekem nincs szuksegem felhoben levo dokumentum kezelesre.
Viszont arra igen, hogy ne olvasgassak a leveleimet. Automata robotokkal se. Nincs szuksegem reklamra.
Ezert nekem megeri szervert uzemeltetni. Egyreszt hobbi masreszt paranoia.
A sajat mailszerveren azt es ugy allitok be amit akarok akkora a tarhelyem amekkorara nekem szuksegem van. Olyan nevet valasztok a @ ele amit akarok. Tarolhatom titkositva a leveleimet. Szerintem ezt is rakjuk az alternativak melle mint ervet.
Mancikakkal altalaban valamilyen szervezetnel levelezek. Meg ha PGP-vel nem is tudok veluk levelezni akkor sem megy at a guglin. A kommunikacio az en szerverem es a masik fel szervere kozott zajlik. -
Snoop-y
veterán
A fogado felnel akkor valik nyilt titokka ha a masik fel rendelkezik a publikus kulcsoddal amivel kinyitja a levelet. ( nyilvan azert kuldted neki, hogy elolvassa ) Ez azonban nem jelenti azt, hogy az azon a szerveren tarolt leveledet barki ( pl egy rendszergarazda ) el tudja olvasni mert neki nyomozos napja van.
-
Snoop-y
veterán
Nem feltetlenul csak alternativa keresessel kellene foglalkozni a topicban. Szerintem amiert ez a topic letrejott az egyreszt az, hogy nagyon sok embernek felnyilt a szeme es rajott, hogy nem lehet megbizni egy szolgaltatoban. Meg akkor sem ha penzt kernek a szolgaltatasert.
Ha a Google-ban nem bizunk miert bizzunk egy masik szolgaltatoban?
Ha valakinek nincs penze sajat mailszervert uzemeltetni akkor is vannak lehetosegek arra, hogy vedjuk az adatainkat.
Elso korben hasznaljunk valamilyen titkositast. Ebbol is van jo nehany fizetos illetve ingyenes alternativa:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged