- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
radi8tor #105 üzenetére
4chanrol van
hamar ez a topik a mailoo es a roundcube tolem szarmazik (vagyis OK100 altal ismertem meg) , utobbinak kb elsok kozott vagyok a tagja es a sok hibakkal, kimaradassal az elsok kozt talalkoztam, azota volt provider csere nagyobb fejlesztesek.
teljesen rendbe van ownclouddal kiegeszitve nagyon impozans, mielott meg valakiben felmerulne a tarhely is titkositott igy elviegben csak a szolgaltato tud amit akar.azota van a protonmail.ch is igazabol itt ott bukott meg a helyzet hogy csak bongeszon keresztul mukodik, se egy app se semmi nincs ra. ergo ha a kulcsot torlod a html cache-bol akkor be sem tudsz lepni.
Masik a lavaboom, nekem a kulcsgeneralasnal megadta magat es azota sem enged regisztralni.Android, egy darabig google accountal hasznaltam mert az apk.t mashonnan nem tudtam megszerezni konnyen, hamar elmult a varazs. majd jott a paranoid android , gapps nelkul es fdroid + developer oldalrol apk beszerzese. Rajottem nekem tobbet androidos telefon biztos nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest