- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
dnacrew
tag
Ha megtehettem volna vásárlás előtt akkor a mostani kártyám mellé kértem volna egy FX5900U-t is, hogy a SAJÁT szemmemel, SAJÁT monitorommal, SAJÁT gépemen, SAJÁT véleményemmel el tudjam dönteni, hogy melyik a jobb. És lehet, hogy az FX lett volna a nyerő, csak nem divat ma magyaroszágon (és lehet máshol sem), hogy bemegyek a boltba és kérek 2 csúcskártyát tesztelésre és 2 nap mulva visszamegyek hogy az egyiket kérem. Én nem meggyőződésből veszek valamit is hanem szerintem ez a jobb NEKEM!!!!!. Nem a havernak, vagy a szomszédnak, nekem.
Ami miatt az ATI lett, hogy a mostani r9800NP-t októberben 48E ft-ért szereztem be, szóval ezzel nem tudott volna versenyre kelni a NVFX5900, ebben azthiszem megegyezhetünk. :)
Szóval baj azzal van aki NV vagy ATI fan, vagy INTEL vagy AMD fan és mindeki más hülye. -
dnacrew
tag
Nem szoktam flame topicokba írni de ezt már nem bírtam ki.
NE A SPEED-et RAKD AZ AGRRESIVE MELLÉ TE... !!
De ha már ragaszkodsz ehhez a feálláshoz, akkor mennyi FPS-t produkál 1600*1200-ban az ATI speed AF-el, és a FX5800 Agrresivevel 6xAA melett?
És ne gyere Q3 meg Unreal-al mert a Directx8-as gamek már öreganyám gépén is futnak max grafikán.
Ha annyira elvakít az Nvidia képminősége akkor jácc 6xAA és Aggresive (ez hányszoros amúgy????) AF-el egy új(DX9) game-el, és néz egy nagyon jó minőségű képregényt. Addig én a ronda ATI-t bámulom 1600*1200*6xAA*16AF-el minden játékban bőven 30FPS felett.
Flame Over -------------------------------------------------------------------------------
Aktív témák
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest