Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz coco2 #55076 üzenetére

"pár részen keresztül kényszer-nyelek valami szart"

Eljutottam a 8. rész végéig, pont ezt érzem. :DDD Mazochista állat vagyok néha még mindig, úgy néz ki... annak ellenére, hogy iszonyú gyenge karakterek vannak benne, teljesen semmitmondó a sztori, amit másképp megrajzolt de ugyanilyen személyiséggel megáldott karakterekkel kismilliószor láttunk már... mégis érdekel, hogy miért lehet ezt "előbb utóbb jó lesz" jelzővel titulálni. Azért valljuk be, a Clannad is sokszor nyögvenyelős, és szintén klisé a legtöbb karakter alapja, aztán mi lesz belőle... De azért na, valóban ég és föld.

#Michell: Messze nem... a Clannadban a dráma az valódi dráma, még ha van benne misztikum jócskán is, itt meg egyelőre tinipicsogás, borzasztóan erőltetett módon lenyomva a torkomon és ami még rosszabb, hogy katasztrófa a zene, mint valami előre programozott szintetizátor alap a 90-es évekből.. Szódával még elmegy a sztori, láttam már ennél sokkal több, sokkal rosszabb sorozatot is amit anno jónak éltem meg.. ki tudja. Még lehet eltűnik egyszer a poker arcom egy-egy jelenet után. De... ahh... na jöhet az ominózus 9-10. epizód és környéke. ;]

Új hozzászólás Aktív témák