Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Beteg dolgok vannak itt Japánban. Holnap Akihabara túra, mit érdemes megnéznem? Steins;Gate helyszíneket szinte biztosan felkutatom!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Azt eddig is tudtuk hogy jön
Csak azt nem hogy mikor. Ejj de messze van még.
-
-=RelakS=-
veterán
Valakinek egy Full Metal Panic 4. sorozat?

Tessa Maid-et kérek szépen köszönöm szépen. -
-=RelakS=-
veterán
Ez most staight, yaoi, vagy yuri?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisTücsök
addikt
Ez a Macross Plus ezzel a zenével már kissé pszichósra sikerült.
De epic volt. Most jön a 7, amitől azért tartok. Remélem befog jönni, mert az a 49 rész túl sok ahhoz, hogy szenvedjek előtte. -
válasz
unclefucka
üzenetére
Egyébként de, ha fogalma sincs, hogy mi hiányzik, mert kvázi ebben nő fel, akkor nem annyira elképzelhetetlen.
mint a fogvatartott anyukak a gyerekeikkel, a gyerekek bent szuletnek, vagy fiatalon raboljak el oket es fogalmuk sincs, milyen a kinti vilag, csak mesebol, igy nem is orulnek bele, csak a mesektol fugg ez ugye, ahogy itt az emlekektol. -
saelin
veterán
-
unclefucka
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Maga a mű, mint CGI, megvalósítás, zene, rajzolástechnika, animáció, stb. kifogástalan.

A sztori már nem ennyire egyszerű, ez simán vita tárgya.
Nekem hiányzik a happy-end. Ha lenne legalább még egy ilyen űrkapszula, mondjuk egy 17 éves fiúval a fedélzetén, már sokkal jobb lenne a helyzet. Ha mondjuk egy lakható bolygó irányába tartanának, már boldog is lehetnék. De az igazi akkor is az lenne, ha több ezer gyermek várná így az időt, amíg a Föld újra lakhatóvá válik, bár ez a képsorok alapján pár millió év is lehet, úgyhogy inkább mindannyian menjenek egy lakható bolygó irányába. Vagy valami ilyesmi.
A valóság az, hogy ilyen szituációban az ember nem sokáig húzza és egész egyszerűen megőrül.
Én amúgy sem akarnék egy ilyen "jövőt" a gyerekemnek.
[ Módosította: Mate ]
-
bandiras2
senior tag
Kérek 6 percet az életedből:
[SHELTER]
Minőségi fülessel vagy hangrendszeren toljad 1080p- ben, ne gyalázd az alkotókat kevesebbel.
You are welcome.
Köszönd meg GR-nek hogy felhívta rá a figyelmünket. -
unclefucka
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
M-E-R-E-D-E-K

Szó szerint és átvitt értelemben is...
-
-=RelakS=-
veterán
14+?
Vegyetek gatyát
-
-=RelakS=-
veterán
Ti hogy futtok?

-
-=RelakS=-
veterán
ináf internet for tudéj

-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az uj evára kerestem ra, szoval nem ertem.

-
bandiras2
senior tag
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Uj eva?

-
-=RelakS=-
veterán

-
Máté94
addikt

-
Crystalheart
őstag
Megnéztem az AnoHanát. Kicsit csalódtam.
-
bandiras2
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
[Drifters online HD stream]
Másodjára nézve is EPIC
Az első 2 rész az OVA ismétlése néhány új jelenettel kiegészítve, viszont másodjára is EPIC.
Az Opening a második rész elején, az viszont mindent visz. Mondjuk a vietnámi baka már előre vetített dolgokat.
MÉÉÉG!!!![Kingsglaive] mozi ismertető.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Időbe telt, míg leesett

-
consono
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Áááá

-
-=RelakS=-
veterán

-
WayneGace
őstag
Drifters részei pénteken megy adásban?
-
bandiras2
senior tag
Ettől függetlenül, szerintem ezt próbáld be, nem fogod megbánni. Akció, dráma, összeesküvés, és összeomló épületek. Gyönyörűen megkomponált zenével.
[Zankyou no Terror] -
IG55
senior tag
Milyen sci fi, mindfuck sorozatot ajánlanátok? Valami újabbra gondoltam, a régieket többnyire ismerem.
Köszi! -
unclefucka
senior tag
válasz
Scheff
üzenetére
A Toaru sorozat (Raildex) nézési sorrendje: megjelenés szerint mehet.
A Top 200-ban szereplők közül kiemelném:
- A Shokugeki no Souma egy üde színfolt és emellett jó is, most kapott folytatást.
- Gin no Saji ez meglehetősen vicces (sírva röhögős), de amúgy elég komoly témát dolgoz fel.
- A K-ON! sorozat(ok) nagyon könnyed és kifejezetten emeli az ember morálját, nagyon szerethetőek benne a lányok.
Ami -méltatlanul- hiányzik a top 100-as listából, de must-see:
- Black Lagoon
- Aldnoah Zero
- Break Blade
- Highschool of the Dead
- Gosick
- Sword Art Online (akármennyire is fújjognak rá)A legtöbbnek, amit ajánlottam van folytatása (több évadosak), ezekre figyelj oda!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Scheff
üzenetére
Brace yourself. There's a lot of fun, sadness and joy on this road you walking.
Cyberpunk: Psycho-Pass (2 évad + Movie)
Supernatural: Raildex (Toaru Majutsu no Index és Toaru Kagaku no Railgun, felváltva, watch ordert kiírják a többiek)
Dráma: Clannad (2 évad, előtte érdemes más drámákat is megnézni, hogy érezd a törődést)
Fantasy krimi jelleggel: Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Kémregény(ek) II. világháborúból: Joker Game
Korhű szamurájos: Saraiya Goyou -
Scheff
tag
Sziasztok!

Biztosan sok ilyen kérdés volt már, párat én is elolvastam, de akkor még egy ilyen: milyen animét ajánlanátok?
Gyors összegzés, hogy milyet keresek és milyet láttam már. Erről: https://myanimelist.net/topanime.php?limit=0 a listáról mindent a top 100-ból.
Ezen felül olyasmi animét keresnék, ami viszonylag fan service mentes (mission impossible) és a főhős/maga az anime viszonylag logikusan van felépítve. A teljesség igénye nélkül DN, Code Geass, Btooom, Steins;Gate, FMA, NGE, Overlord, OPM, Fate:Zero, Monster, Parasyte
-
Máté94
addikt
Gi(a)rlish Number 01:
Új szezon anime ipar szatírája, Hikki-féle szuperérdekes lányokkal, egyszóval
SAVAGE
A
V
A
G
ENa,de, ez a szöveg...
"Why would people make anime that won't sell? I wonder"
"Those people can't draw, produce music nor act, yet they want to be apart of this industry"
"Light Novel anime barely listens to the original author anyway"
-
Máté94
addikt
Natsume Yuujinchou Go 01:
Ahh, da soothing.... (°̥̥̥̥̥̥̥̥ᴗ°̥̥̥̥̥̥̥̥ )
Natsume x Tanuma OTP! (ɔ˘з˘)ɔ

-
nonsen5e
veterán
-
Máté94
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Bezzeg, ha lányok lennének...
Engem megvett, szép is, Kiseijuu-s karakterdizájnos is, átlagnál részletesebb háttérkidolgozás, tetszik. Minőségi. Jó az OST is.
Azt mondtam már, hogy szép? :3 -
Máté94
addikt
Yuri!! on Ice animátorainak jár a keksz. Nagyon szép munkát végeztek. Minden korcsolyázós mozdulatot próbáltak megrajzolni. Igen, így kell ezt.

CGI-t pedig használjanak akkor, amikor nem fogom tudni megkülönböztetni.

-
Máté94
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Hiányzik a Baka to Testo.. .:'<
-
Mister_X
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Én animáltnak látom.
Danshi Koukousei no Nichijou meg hatalmas

-
-=RelakS=-
veterán

Reggeli: egy amatőr, két profi?
Csak engem tisztel meg a fórummotor, vagy animgifet eddig sem lehetett beszúrni?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
インターネットがもう閉まっていいぜ

-
Totheground
addikt
válasz
Máté94
üzenetére
Ez nem manga (max ha összegyűjtik az képeket meg van pár összefüggő oldal) csak egy-egy jópofa és nem mellesleg nagymellű kép minden hétfő reggel a Twitteren. Csak hogy jobban induljon a hét.

Az meg csak apró mellékszál, hogy minden Comiket cuccukat kiemelt helyen őrzöm.

Egyébként meg láthatóan nem csak én (statok a kép alján).

-
Máté94
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
És erre büszkének kell lenni?

Mangafox-on megnéztem ezt az egy, fél napja feltöltött fejeztet. Azt hittem, hogy ennél lejjebb már nincs, amikor minden oldalon így és úgy enyelegnek a lányok, aztán az utolsó tíz oldalon megjelent a "plot".
smug looking anime girl with condescending face"
Hát ez nagyon mell volt.

-
Totheground
addikt
Miért nem szólt semki, hogy a getsuyoubi no tawawa-ból anime shortot csinálnak?

Jó, azért az eredeti még mindig jobban néz ki, de na. Elég huzamos ideje minden hétfőt ezzel kezdek.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bandiras2
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Pttypang
üzenetére
Ahogy kivettem: örökbe fogadták, iskolába nem igazán jár, barátai meg nincsenek, hacsak... hm ők vajon kicsodák? A két helyes kislány meg a dögös anyuka. Ők nem hinném, hogy tsalád, vérszerint, de barátnak picit többek. Vagy tudja a fene. Kell még pár epizód, hogy kitisztuljon. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na befejeztem Tales of Zestiriát. Jó volt ez, csak kevés részt kaptunk és kellene folytatás.
Játék nem érdekel, de animében elnézném még egy kicsit. Friss sorozatokból nem is tudom van-e olyan ami érdekel. 
-
válasz
Mister_X
üzenetére
Ahhoz kepest, hogy az elejen se barat se csalad se iskola, kiment es van csalad, van baratok meg van iskola.
Az elejen a suttogo csaj meg mindig nincs meg, mi akar lenni.
A sracot meg kb egy szoval lelkesse meg boldogga lehet tenni, szoval nem annyira lesz ez pszichodrama. -
-
-=RelakS=-
veterán
-
bandiras2
senior tag
Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season
Az első rész erősen kezdett, örökölte az első széria összes hibáját, de akkor is EPIC.
Politika, összeesküvések, árulások, és MECHÁK. Szakadó acél, összeroppanó pilótafülke, és pilótaburger.
Van kb 3 karakter akiket valamilyen szinten véd a plot armour, de még őket sem teljesen(Mikazuki megnyomorodott az első széria végére)
A zene maradt, a grafika semmit sem változott.
Hőseink menetelnek előre, a múltjuk értéktelen, a jelenük bizonytalan, a jövőt viszont maguk formálják, és aki az utukba áll, vagy ellenük támad, azt eltapossák.
A Tekkadan győzelme a Galljahorn(békefenntartók) felett káoszt idézett elő az egész naprendszerben. A Galljahorn még mindig a legerősebb tényező, de már nem legyőzhetetlen, és az összes csíra, aki eddig meghúzódott, szeletet akar a tortából. A tekkadan bizonyította a túlélésével a gyermekkatonák erejét, és így az utcagyerekeket sorozzák a feltörekvő haduracskák, a káosz terjed, mindenki háborúra készül. -
-=RelakS=-
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Kyaaa *.*
Új Working évad, igaz, új szereplőgárdával, de Wagnaria és beteg karakterek meg Working.
Best of season. -
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
ez állat volt
-
-=RelakS=-
veterán
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
Archanon
üzenetére
Semmi.
A játékról beszéltem, ami kiemelkedő lett, ha már pont fel is jött a téma. Nálam kb top10 eddig. Nem állítom, hogy az angol rossz.
___Mister_X: A satöbbi elé azért még illik odabiggyeszteni Mayuri kisasszonyt is.
Ja látom Archanon megelőzött. 
___Este végeztem a Brotherhood-dal.
Hű. Meg ha.
Majd egy rövid szösszenet a régi vs új kapcsán. Majd. Valamikor.
-
-=RelakS=-
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Az én jelöltem Hanazawa Kana - tipikusan az a seiyuu, akinek a szerepei tetszenek, imádom a karaktereit és csak amikor egy lista kerül elém, akkor esik le, hogy a seiyuu közös

Csemegének a listából: Tachibana Kanade (Angel Beats!), Sonohara Anri (Durarara!!), Nanami Chiaki (Danganronpa 3), Tsunemori Akane (Psycho-Pass), Yukino Yukari (Kimi no Na wa, Kotonoha no Niwa), Onodera Kosaki (Nisekoi), Takamiya Naho (Orange), ésatöbbi.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére

-
-=RelakS=-
veterán
-
Ellia
addikt
2017 júniusában folytatódik a Legend of Kora, igaz sajnos csak képregényben de folytatódik!

-
unclefucka
senior tag
-
Archanon
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
#Mister_X: Nekem van egy pár azért... nincs kifejezetten kedvenc.
-
Mister_X
nagyúr
Hmm...
Kinek ki a kedvenc seiyuu-je?
-
-=RelakS=-
veterán

Ha esetleg lenne rá igény, akkor erre tessék :}
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De epic volt. Most jön a 7, amitől azért tartok. Remélem befog jönni, mert az a 49 rész túl sok ahhoz, hogy szenvedjek előtte.