Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Flashcash #4522 üzenetére
Igen, de az max szüleimnél lenne ez (egész család pannonos, anno pannon dolgozó voltam, szóval vodát amúgy sem szívesen)). Viszont amit írsz, 319 akkor is ki kell fizetni, ha csak 2 percet beszélek.... És akkor arról még nem is szóltam , hogy ha párom is kinn van, (márpedig kinn lesz) akkor őt hívnám gyakran. Gyakrabban mint a szüleim.
Köszi a linket, nézem -
tildy
nagyúr
válasz
Flashcash #4520 üzenetére
Itthoni vodafoneos? Ráadásul 319 Ftért hívjak haza?Természetesen kinti cégeket kérdeztem: O2, Orange, vagy Vodafone ?
Nem akarok magyar kártyával hazahívniÉs ha meg páromat hívom, akkor meg roaming? Angliában angliai kártya, számomra ez a triviális.
A Vodafone Passport díjai
Magyarországra irányuló hívások esetén 319 Ft (minden megkezdett 10 perc után kiszámlázásra kerül) + a tarifacsomagod Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi percdíjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest