Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgqjx

    aktív tag

    válasz BÁ Nutrition #35790 üzenetére

    Nagyra becsűlöm benned, hogy a körűlmények és egyéb hozzátartozó információk hiányában is ki tudod jelenteni, hogy köze volt-e a kegyhez, vagy sem.
    És ezt miböl számolta ki ön, matematikus ön? ;]

    Mindez közel 7 éve történt, már az is lehet, hogy az illető hölgy nem is ott dolgozik. Időpontot foglaltunk, több hónappal későbbre kaptunk. Mielőtt eljött a nagy nap, egy héttel előtte párom felhívta őket, hogy nyugtázza, a honlapon talált információt. Mint kiderült az csak részben jó. A telefonban az is elhangzott, hogy töltsünk ki mindent előre, mert nekik nincs idejük megvárni, ha ott töltögetjük.

    Amit erősen sérelmezek, az a stílus. Sokak csak portás szindrómaként jellemzik, amikor az illető a tudtodra hozza, hogy őneki hatalmában áll neked keresztbe tenni, ha olyan kedve van. Azt a néhány papírt ott előtte is szívesen aláírtuk volna újra, próbáltunk kompromisszumra törekedni. A kis jácmázása jóval több időt elvett. Ez a fontos kitétel a telefonba is elhangozhatott volna. Nem a hivalai szabályzatával van bajom, hanem azzal, ahogy ezt a tudtunkra hozta. (meg ugye nem is biztos, hogy létező szabályról beszélünk) Számunkra egy olyan kínos szituáció volt, amire nem lehettünk felkészülve.

    Csak mellékesen hozzáteszem, hogy személyesen, hasonló ügyintézésekkor mindíg maximális tisztelettel beszélek, szinte minden esetben udvariasabban, ahogy azt velem teszik. Nem vagyok asztalcsapkodós, de itt sokan azok lettek volna. (ezt csak azért írtam, hogy ne ez legyen a legújabb gumicsont)

    Lépjünk túl rajta, a végeredményt tekintve sikerrel jártunk. Újszülött útlevél letudva. ;)

Új hozzászólás Aktív témák