- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz socialkiller #773 üzenetére
Én már kijátszottam a játékot, csak maradt kb 12 pálya, amit nem sikerült megcsinálnom aranyra.
Ha végigviszed majd a játékot, akkor lesznek olyan kocsik, mint pl a Bugatti, amit nem tudsz majd megvenni, mert kevés SP pontod van. Ha veszel fel barátokat, akkor tudsz ilyen SP pontokat szerezni.Ahhoz, hogy barátokat tudjál felvenni, először létre kell hoznod egy Origin profilt, amivel online tudsz lenni. Ekkor a neved után lévő kis pötty sárgás zöldre változik.
Ezt úgy tudod létrehozni, hogy a kép jobb felső részén található kék ikonra böksz.
Onnan meg szerintem világos a dolog. Majd adjál hozzá a barát listádhoz: Dzsuri1989Szerintem is nagyon jó grafikája van. Galaxy Nexuson játszom, szerencsére nem akad, csak az árnyék gyengébb picit, mint egy Galaxy S3-on. Egyetlen bajom van a játékkal, hogy nem támogatja az XBOX 360 kontrollert. :/
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz socialkiller #763 üzenetére
Rákötöd valami HDMI bemenetes videofelvevőre...
A telefonon - a felvevendő programmal párhuzamosan - futó videofelvétel eléggé megterheli a rendszert és rendesen belassul tőle a játék/felvétel. Főleg egymagos rendszereknél lassul,bár szerintem a több mag kihasználása is csak az Android rendszer megkerülésével használható ki rendesen. Ráadásul a hardveresen gyorsított videolejátszást (űltalában?) nem is tudja felvenni a rögzítő program.Szóval a fizikai felvétel az egyedüli "fájdalommentes" megoldás.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
hallerlaller
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest