Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Sziasztok!

    Keresek egy játékot, de nem konkrét címet, hanem egy olyan játékot, amik megfelelnek az alábbi kritériumoknak, mert egyre inkább azt érzem, hogy a mostani címek nagyon a másik irányba indulnak el, és bár nem játszok napi órákat telón, de sokat utazok és olyakor jól jönne valami.

    Tehát:
    - Semmi iap, a legkisebb mértékben sem, sokszor nem is az a leggázabb, hogy fizetni kell a haladásért, hanem, hogy a fél képernyőt kitakarja a lehetőség... pl. order and chaos, tízmillió nyitható, gyűjthető buziság, ami semmire sem jó, hacsak nem fizetsz, így az egész ui, a menük, meg a komplett játék átláthatatlan miatta
    - Szóval inkább fizetek, persze értelmes kereteken belül, mondjuk 2-3 ezret, de azt egyszer, minőségi játékért
    - Ne energiára menjen a dolog... undorító az a korlátozás. Nem a napi csak pár perc, fél óra játékidő a zavaró, hanem az, hogy sokszor megszabják mikor játszhatsz :S Párom van, haverjaim vannak, dolgozok, had döntsem el, mikor érek rá játszani
    - Megőrülök a fél-egyperces pályáktól... Letolod a meccset pillanatok alatt, megkapod a csillagjaid és mehetsz tovább. Remek.

    Nem nagy igények, látható, de a fejlesztők percek alatt akarnak meggazdagodni, így totál rossz irányba halad a mobilos játékipar, alig találni valami értékelhetőt.
    Két példa, hogy "minek" örülnék:
    Sacred odyssey, eternal legacy. Ezeket viszont már rég levették play-ről, nem lehet őket beszerezni, de még warezolni sem, mert új hardvereken nem mennek. Ma viszont nincs ilyen, vagy ha véletlen van, akkor freemium szemétség az egész.

    Bármilyen tippet megköszönnék, műfajtól független :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák