- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Lehet jelölgetni FB-on barátokat, és elvileg úgy is összejön, de ha már egyszer úgy döntöttem, hogy kipengetem érte a pénzt, akkor ne kelljen már később szenvednem az ingyenes megoldással. Meg amúgy is zicher, hogy nincs 15 olyan ismerősöm, aki játszott volna a játékkal, emiatt meg nem fogom teleszemetelni a FB accomat ismeretlenek felvételével.
Mindegy, betudtam veszteségnek, nem ez az 5x225 ft fog csődbe vinni (akkoriban még jó volt a dollár árfolyama), de attól, hogy ők kitalálnak valami béna fizetési módszert (aminek a hátrányairól egész véletlenül elfelejtenek tájékoztatni), miért kell alapnak lennie, hogy a vásárló szív. -
Sirpi
senior tag
Ja, egyre inkább úgy fest. VIszont nem én tehetek róla, hogy nem rakták ki 5 dollárért a játékot a store-ba, hanem alapból ingyenes, aztán majd jól elhagyják a vásárlásaimat útközben... Viszont hogy már a transaction ID-t sem engedi beírni a google hivatalos formjába, az is elég gáz, az egyetlen másik lehetőség, hogy hívjak fel egy amcsi telefonszámot.
Ja, meg a slusszpoén a supporttól: igen, tényleg ki van írva, hogy visszaállítható a vásárlás új telepítésnél, és kösz, hogy szóltam, módosítják a help oldalt, mert már nem úgy van. De bakker, ha pl. Steam-en 3 évente újra kéne vásárolni a dlc-ket, szerintem menne az asztalborogatás. -
maross
nagyúr
Jo, de ahogy a kollega is mondta, volt mar bundliban, es erteke bezuhant 0-1 kozé. Én is elosztogattam már párat, és ha valaki megvenné a maradék kodjaimat 1$/darabert, vastagon kennem a zsiros kenyeret este (nem fogják
). Szoval ezert sok az 5$, remelhetoleg hamar akciozzak.
-
WhiteWalker
nagyúr
Khm...míg nem jött be ez az okos korszak és a net nem volt elterjedve , addig nem is volt ez a tendencia , és profit rendszer.
Pedig autók akkor is voltak már. Szóval a peldad nem állja meg a helyét , arról nem beszélve hogy egy játékban nem extrákat fizeted ki , hanem hogy tudj lépést tartani, előre haladni. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
csadi0011
őstag
-
xenom0rph
őstag
Miért kell mindenkibe belekötni? "Android játékok" a topik neve, semmi nem mondja ki, hogy ne linkeljen szerencsétlen olyat ami nem régiózáras, nem jelent meg még. Android játékokról beszélünk, ne essen már az nehezedre, vagy fejezd be a topik látogatását ha csak azért vagy itt hogy feszültséget kelts.
-
Kasya
nagyúr
Még csak feltettem, kiprobaltam, es mentem is aludni. De Magicka 2 alatt elsore jonak tunt, nem laggolt. Mirror Edge 2 alatt input lag van, nem tudom minek tudhato be. En az SCP driver alatt probaltam. Ha ott nem is, talan vJoy alatt beallithato.
De korabban meg ennel is rosszabb, hasznalhatatlan volt a kontroller PC-n. Engem most boldogga tettek.
-
törölt tag
Bozek ha nem hagysz békén bejelentelek a modiknak, a linkeléssel tudtommal nem szegtem szabályt, viszont te állandoan kötekszel és hasonlók én direkt kerülöm a hozzádszólást,
Továbbá az egyik netes hírportál ajánlotta 1 játékukat és úgy jutottam a cég weblapjára, gondoltam mást is érdekelhet, mert mindkét letöltött játékot megnéztem hogy megy e net nélkül, és azt máris láttam,hogy logikai játék szép nyugtató zenével. Ennyi,
-
törölt tag
Ez sem rossz, de ebben ha jól emlékszem nincs online mód, és engem zavar, hogy net nélküli módban ott marad feketén a reklám helye...legalábbis jó másfélévemég így volt amikor próbáltam (mindig féltem, hogy árt i ez a kijeltőnek,hogy ott fekete csík van) abban amit linkeltem, net nélküli tréning módban nem marad ki a reklámcsík helye. Bár kétségtelen a deluxe-nak nagyon szép a grafikája, de nekem jobb ha játszhatok emberek ellen is.
Elfelejtettem írni a játékhoz, hogy játékzsetonokra megy a játék, kezdésnek 5000-et ad, és minden nap ad 1 összeget. (ha elfogy lehet csengetni, ha valaki nem bírja ki játék nélkül vagy nem elég a gyakorló mód ami azt hiszem "ingyenes")
-
WhiteWalker
nagyúr
Az hogy rossz irányba ment a játék fejlesztés az teljesen igaz , én is ellene vagyok.
Még szívesebben játszanék játszottam PS1-es jatekokkal androidon , csak elszállt egy nagyobb mentesen nincs kedvem elölről kezdeni.
Ennyit érnek a mostani iapos játékok... És igen , ebből a szempontból régen jobb volt... -
törölt tag
Mivel elég szokszor szoktam játékokat vásárolni, ezért megosztom azokat, amiben fantáziát látok. Kb. 2-3% olyan, amit nem ismerek, de láttam akcióban. Viszont ezeket is úgy szoktam megosztani, hogy informálódok előtte, de nyilván nem megyek bele teljes mélységében, ha nem érdekel. Ezt le is szoktam írni.
Ezek között elég sok olyan játék van, amiről már nagyon sokszor, vagy többször is volt nálunk hozzászólás. Teljesen feleslegesnek érzem újra ugyanazt leírni.
Amúgy meg ahogy látom szinte alig néhányan használnak akciót gyűjtő programokat. Én sem az általad írt programot használom, mert szerintem elég vérszegény.
Sokkal több akciót látok, mint amennyit be szoktam linkelni. Igaz nem használok kontrollert, nem csüngök egy játékon hónapokig, de szívesen osztom meg másokkal, ha valami izgalmasat vagy érdekeset találok.
Hozzászólás gyűjtögetésre:
Valamivel több mint 2 éve vagyok regisztrált tag, amiből kb. 1 évet egyáltalán nem voltam. Ez idő alatt volt 13030 hozzászólásom, ami túlnyomó részben telefonoknál és tableteknél történt. Nem bugyuta kérdések, hülyeségek írogatásával. Játékokhoz kapcsolódó hozzászólásaim száma kb. 200-220., amiből 191 itt volt, ebből pedig 62 volt (lehet nem pontos, közben mást is csinálok) játék ajánlás a fenti arányokkal. A hozzászólások nem szakmai részét pedig Topikgazda topikba írtam. Amennyiben ez számodra hozzászólás gyűjtögetés, akkor legyen. -
törölt tag
Nem ajánlottam a játékot, hanem leírtam, hogy akciós. Hátha valakit érdekel. Visszatérítésre van lehetőség.
Neked meg erről kellene leszoknod, mert marha unalmas, és nem normális ez az állandó vergődésed ebben a topikban.
A hozzászólásaid többsége semmi másról nem szól, csak kötekedésről. Többnyire abszolút jogtalanul. Mégha jogos is, nem értem minek csinálod állandóan a feszültséget.
-
törölt tag
[link] Szerintem ez a legjobb a playen és a legtöbben ezt dícsérik, ez reklámos én ugye csak olyat használok, azt nem tudom van e fitzetős változata de szerintem van, működik net nélkül is. A reklámozása meg teljesen baráti, a játékot nem zavarja, arra már nem emlékszem, hogy a kirakóba is van e reklám vagy csak a menüknél reklámoz.
-
Saccco
nagyúr
Erre a Transport Tycoon-ra gondolsz? Mert ennek nem sok köze van az eredetihez. A grafika szebbnek hat, de pont amiatt nem olyan, nem adja a feelinget. A Rollercoasternek jó az a motor, de a TT alá nem való, legalábbis szerintem. Éljen az OpenTTD.
-
törölt tag
Kicsit kiforgatod, amit írtam.
Rengetegen torrenteznek, nem írtam, hogy terület specifikus. Csak tőlünk nyugatabbra nem ennyire központi téma az IAP. 5-10 eurós összegeket röhögve kicsengetnek, az nem tétel a felhasználóknak.
Meg IAP -nak vagy az előfizetéseknek pont ez a lényege. Tök mindegy, hogy torrentezed -e, többnyire bevételt fogsz termelni a fejlesztőnek.
Viszont vannak olyan régiók is, ahol több játéknál alacsonyabb az IAP árszabása. Pl. Délnyugat-Ázsia szervereken.
-
törölt tag
-
törölt tag
[link] Ez reklámos, viszont a szép és igényes programért cserébe szerintem kibírható, ha néha a játék végén egyet néha berak, szép az aláfestő zene meg minden, működik offline is.
websudoku ebben szerintem nincs reklám, és nem is nagyon foglalkoznak vele, a webes verziót megcsinálták androidra is de se frissítve nincs se semmi, és nem is szép sem nem jól kezelhető, szerintem legalábbis. A fentebb linkelt program droidra sokkal jobb. A websudoku weben nagyon jó de a letölthető program....
szerk: most látom a fent linkeltnek van reklámtalan fizetős verziója is, gondolom rá fogsz találni. Tényleg jó szóval a vélemény nyílvánítóban írt dícséretek valósak, mert szép és igényes program,
-
törölt tag
Befejeznéd? Ahogy írták is neked nem fogsz meg győzni, egyébként onnan, hogy beszéltem pár sakkmesterrel bár nem a te űrviszonyaidból mert te gondolom itt is az elit-eket mondogatnád szhóval nem nem Magnus mondta, hanem csak sima mezei FIDE sakkozók, hogy nem nagyon szeretnek gép ellen játszani.
(#25089) felixo Én átmentem a Zyngára, a WSOP kidobált versenyközbe mert nem érezte a wifit stb.... és a játékosok is szerintem valamilyen szinten profibbak ott, vagy csak komolyabban veszik a játékot a vip program miatt stb....
Na, ezért mondtam inkább a PokerStars vagy a Full Tilt alkalmazást, mert ott szerintem azért nagyobb arányban vannak azok, akik értenek is hozzá.
Azokon is ugyan az az idióta játék zajlik játékpénzen.....
Sőt még idiótább mert nuku tét a pokerstars pl valami 3-szor ad ingyen pénzt ÓRÁNKÉNT, anno legalábbis így volt, mégis mit vegyenek komolyan???, A facés pókerek többségénél azért megéri kicsit komolyabban játszani és vigyázni a pénzre mert nem kapsz óránként két zsákkal.
-
törölt tag
Kicsit vegyél vissza!! Ezer ilyen játékkal játszom a facén is meg androidon is, teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ebből élnek a készítők többek közt, hogy korlátozzák a játszhatóságot. , viszont a playen a vélemény nyílvánítóba is többen áradoztak róla, hogy de klassz játék mert se reklám se semmi és korlátlanul játszható, csak ezért írtam be ide is, hogy aki játszik vele az tudja, hogy az eleje becsapós mert tényleg korlátlan, de később energiákra megy ez is.
-
hatpersze
tag
Mindenképpen kell a sixaxis controller apk és a root, ezek nélkül nem tud mit kezdeni az android vele. Egyáltalán semmit...
Viszont tudomásom szerint a Sony telefonok (már a z3 is pl) alapból kezelik a ps4 kontrollert (root, meg minden ákombákom nélkül). Nem tudom biztosra, az utolsó sony telefonom egy Ultra volt (mivel nem lett folytatása, nekem se lett több sonym), lehet érdemes lenne körbejárni ezt a témát.
A külön felszerelhető klippet nem kell leszerelni mindenáron... Akár rajta is maradhat végleg, jól ki van találva (: én az enyémet elajándékoztam, most (lassan második éve...) egy drótból hajtogattam rá tartót. Soha nem veszem.le róla, csak telefonhoz használom, xbox360 az otthoni konzolom.
Na mindegy, nekem speciel a "sós gizi"...
-
hatpersze
tag
A ps3-hoz is lehet kapni telefontartó klippet, de egy kis kreativitással simán házilag is megoldható, én is úgy használom. Ha jól "csalódom" az egyik ipegám 9052, de nem biztos... Ha fontosnak tartod holnapra megnézem.
Igen, tud egérként viselkedni a ps3 kontroller.
Talán egy "hibája" van, mindenképpen kell root a használatához. Ez engem nem érint, én szeretem ha én uralhatom a saját készülékemet, alap az azonnali root mindegyik telefonomon.
-
hatpersze
tag
"Látszik, hogy még nem használtál iPega vagy Moga kontrollert.
"
Kettő ipega van itthon, a moga már nem érte el az ingerküszöböt. A ps3 kontrollert évek óta használom. Szóval van összehasonlítási alapom.
De kinek a pap, kinek a papné. Vagy sós gizi...
Hm, az ipega vagy a moga használható érintés szimulálásra, van hozzá valami okosság? Mert tény, ezt nem próbáltam velük... Ha van, akkor már csak a "silányabb" műanyag érzést kell leküzdeni hogy hasonlóan jól használható legyen mint a ps3 kontroller....
Az xbox360 kontroller használható vezeték nélkül? Ezt se tudom mondjuk...
-
törölt tag
bocsi, este volt már, de gondoltam mást is érdekelhet a játék, mert tényleg meglepően élvezetes, még amatőröknek is, én azt se tudtam mi az a vívás, mégis két perc alatt elmutogatta a játék a szabályokat, ÉS VAN BENNE MAGYAR BAJNOKSÁG, magyar játékosokkal stb.....köszi a link javítást.
-
jonnyjoker01
veterán
GoF 3 hamarosan jön, nagyon vártam, wikia-n már vannak róla infók. Viszont én már most nagyot csalódtam a játékban, egyenlőre úgy tűnik nem lesz free roam és nem lehet űrállomásokon dokkolni. Ez hatalmas visszalépés szerintem, ez az ami nagyon tetszett a játékban
.
(Manticore is much unlike its predecessor, and more like Galaxy on Fire 3D in several ways:
There is no free roam option.
All speech is shown solely through text, with no audio.
There is no docking at any stations/jumpgates, etc.)
A hajón fix 4 fegyver lehet majd mindegyiken, a hajó részeit és a fegyvereket is majd lehet fejleszteni.
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle, de nem fűzök sok reményt hozzá.
Redditen egyik tesztelő ezt írta a játékról (röviden):The good:
Graphics, like usual, are impressive
Controls are improved and work better with touch
Multiplayer featuresThe bad:
Online only
Dual currency
Building timers. The first item (improved weapon) you make takes 30 minutes to construct. Of course the tutorial already forces you to use the premium currency to bypass this timer.
Repair timers. After the first few mission I had to wait over 2 hours to repair my ship. Unless you spend premium currency.
Barely any voice lines. Unlike GoF2, the story feels very barebones
No trading
No mining
Missions feel basic and repetitive. Shoot this, follow that, fly to beacon, repeat,... There's no impact to any of it because there's barely any story. -
törölt tag
Hát nekem még mindig tetszik, de ez én vagyok, viszont tényleg nem nagyon melegíti a telómat, legalábbis közel sem annyira mint az asphalt 8-és nitro,amúgy játszás közbe úgy tudom 1 szintig normális a melegség itt is mondták nekem a topikba.
-
törölt tag
Nekem nem csúcs telóm van, de nem meritette jobban mint mondjuk a jelenleg futó két asphalt játék, sőt... (és azok bőven sütőt csináltak az XPERIA L-ből ez a játék meg éppen, hogy csak megmelegítette kb 18 perc jáék után, onnan tudom mert akkor töltöttem le és ki írta az össz játék időt, 18 perc masszív nyomkodás után szerintem meg normális az ha kicsit meleg a teló )
Nekem eddig bejön, nyílván az újdonság varázsa is, de nekem tetszik ilyen kb óránként előveszem és ugrálok párat játéknak leköt, egyenlőre mint az appstore-ba mind a playen kb mindenki szereti, én kíváncsi vagyok mit hoznak ki a játékból, mai játék (facén asszem tegnap tette közzé a miniclip), szóval még a fejlesztés most jön éppen tehetnek bele multi részt is, de ha nem nekem így is jó lesz ilyen játéknak amit csak nyomkodni kell és leköt, de persze nem vagyunk egyformák
Bár tény elég kevés játék karakter van, ugyan a pörgetés diját folyamatosan emeli, tehát mindig többe kerül, de való igaz elég kevés karakter satöbbi van, de gondolom majd tesznek bele, mert így elég hamar kipörgetheti az ember mindet, utánna meg tényleg uncsi lehet a játék.
-
interstate76
addikt
Az attól függ, hogy mihez hasonlítjuk őket. Nálunk pl. egyértelműen játékkonzol funkcióban fut a legtöbbször egy mini PC, ugyanis a nagyobbik lányom egyre többször kérte el a telefonomat játszani, én pedig sem teljes tiltást nem szerettem volna, sem azt, hogy kapjon egy tabletet, ami felett egész nap görnyed, ehelyett vettünk egy olyan mini PC-t 10-12 ezer Ft-ért, amihez még csak hasonló tudású telefont/tabletet sem veszel ennyiért, Tincore Keymapper-rel konfiguráltam hozzá, ill. a feltelepített játékokhoz egy xbox360 stílusú/kinézetű kontrollert, és így napi 1-2 órát játszhat szép kényelmesen, ráadásul ellenőrzött formában, mert a boxra csak én telepíthetek fel dolgokat.
Nyilván nem egy Xbox One, pláne nem egy gamer pc, de a legtöbb ember telefonján nincsenek durvább játékok, mint amiket egy S905-ös CPU és egy Mali T450-es GPU is lazán elfuttat, 2 GB RAM társaságában. Egyébként a RR3 is simán fut rajta.
(Szigorúan zárójelben: ugyanez a mini PC, SD kártyáról futtatott LibreELEC rendszerrel kadenciahelyes médiaplayer - egyedül a full hd 3D nem megy neki, amúgy a 4K anyagokat is szépen viszi).
-
SunMount3r
nagyúr
Azért már az Android-os TV Box-ok ideje is eljött, egyre jobb a hardwer is, ehhez mértem lennének ilyen elvárásaim. De írtam is, hogy az a két játék pl. nekem is tetszik, pedig egyik sem fogja az új Unreal Engine-t letaszítani a trónról a grafikájával, szóval nem itt kell keresni a bibit először...
-
Maxtreme
addikt
Abszolút.
Max akkor nem lenen vele gond, ha nem lehetetlenítenék el sok esetben a vásárlás nélküli játékot.
De tovább megyek.
Mikor ilyen egyszeri pár 100 ftot kér esetleges reklámmentességért, vagy akár aranyért, sztem még a is belefér.
De mikor pl egy Mortal x-be 30-40e forintokat kell lecsengetni a pixel fizető eszközért, hát az már a pofátlanság és pénzéhesség netovábbja. -
WhiteWalker
nagyúr
Osztani szorozni én is tudok , akármilyen meglepő
, csak saccoltam , mert most is fél év után költöttem rá...
Egyébként mint irtam nekem éves szinten ennyit megér , havi egy jobb sör áraSzerintem két év alatt kb 12K ft elég elenyésző összeg.
Ami pofátlanság szerintem a Squere Enix játékok , FF sorozat darabja több ezer forintokért..
-
icemad
nagyúr
Pokemon go-ról mi a véleményetek? Én már háromszor játszottam vele, de nekem valahogy nincs meg az a "játszanom kell vele" érzés... Ahogy én látom: Mész bele vakon a világba, néha jön egy nyomorult, amihez hozzávágsz egy labdát, és bekerül a könyvedbe...Oké, de mit kell csinálni? Mi a cél? Hogy lehet győzni? Ennyi a játék? Mert én napi 15-16 km-t gyaloglok melóban, ezután biztos nem fogok kolbászolni, ha ennyi a játék. Mert ha lenne célja akkor oké, de én még nem találtam erre utaló nyomot.
-
-
törölt tag
Volt információ a hozzászólásban, mivel ott van az is, hogy nem szedtem le. Ne engem találj be a hülyeségeiddel, mert nem vagyok rá vevő. Pont nem jellemző rám, hogy hozzászólást gyűjtögetek. Ez a téma így pont értelmetlen.
silver star:
Ennyi az ingyenes. Úgy látom, hogy bal oldalon állítható a részletesség, amivel együtt a nyeremény is változik. HA jól gondolom abból lehet vásárolni, de nem játszottam vele tovább.
-
zebede
őstag
Felraktam neki egy PSP és egy PSX emulátort.
Crash Bandicoot és Tekken 3 PSX-re, Tekken 6, Medal Of Honor, Call Of Duty PSP-re.
Ha ezekhez hozzá lehet pásszítani a gamepad-et, akkor öröm és boldogság lesz.Akksiról nagyon nem tudok nyilatkozni, én nem játszom, majd ha itt lesz a kiscsávó és elkezdi nyúzni.
Google Play-ről egyébként ezekkel tökéletesen elboldogul a gamepad:
Cordy
AirAttack 2
Beach Buggy Racing
Pocket Rally
Rayman Adventures
Shine RunnerEnnyi egyelőre elég lesz, azt se akarom hogy állandóan fölötte gubbasszon.
Most már csak valahogy TV-re kellene kidobni a képet, hangot.
Berendeltem egy ilyen MHL kábelt, remélem jó lesz. [link] -
-
icemad
nagyúr
Akkor pontosítok: legalább 1440 x 2560 pixel ajánlott hozzá. (Én ezt hívom 2k-nak, de valószínűleg én tudom rosszul.) De lehet úgy is nézni a dolgot, hogy kisebb felbontásnál nem lesz olyan szép a kép, de nem is fog akadozni... Viszont vr közben baromira melegszik a telefon, erre is figyelni kell.
-
csadi0011
őstag
Régebben ennyi volt az alap ár, ha jól emlékszem. (r)Áfázás előtt.
Attól félek, hogy ennél nagyobb akciót nem fogunk látni ezekre. Meg akartam venni, de így szerintem én sem fogom.porterocka: Igen, tényleg, meg a Liberty City Stories, és a Chinatown Wars is. 1000 1000 HUF
-
HoTaZo
addikt
Mintha dolgoznának olyan emulátoron*, ami viszi a vitás dolgokat, de nem vagyok angolos, hogy értsem hol tartanak vele.
Kimondottan ez az escape land érdekelne, annyira megtetszett.*most nem találom a fórumot, ahol taglalták, de ezt találtam. Ez is a PPSSPP-re épül, vagy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged