- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Nagyon köszönöm!
Végigpróbálom mindet.
Most épp ezt nyúzom: Idle apocalypse -
Kasya
nagyúr
En orulok, ha masnak tetszik. Nekem semmi ujat nem mutatott. Lvl 20-ig monoton, ugy tunt, utana kezdett volna kihivas ele allitani.
Egyidőben kipróbáltam 3 másik jékot is:
-Talion - CBT volt, de jonak tunik. Varom a megjelenest.
- Darkness Rises - Mar toltheto APK formaban. 3D, porgos, szuper effektek, gyors, nem tulkomplikalt menurendszer. Erre is valtottam inkabb a Returners helyett.
- Royal Blood - Szinten uj, Gamevil jatek. Kb. a Lineage 2 koppintasa, de annal egyszerubb (de sok potencial van benne) es kevesebb grinddel. -
Köszi én is, ránéztem, úgyis most teszem le a CSR2-őt, mert kezd undorítóba átmenni az, amit a fejlesztők csinálnak. Eddig bejön, viszont a Contractsnál nincsen valami szerver kereső? Egyedül nekem esélytelen ezeket letolni (Tachyon tojás, 2758 soul eggs).
IAP rész szokott esetleg leárazást kapni agy az fix áras?
Illetve, ha lehet, akkor még pár kérdés: a drónok, ajándék ládák, reklámok feltűnése kötött valamihez vagy teljesen véletlenszerű?
-
Amur
addikt
Ami ennél bosszantóbb az research epic fül alján van, két új fejlesztés:
propehcy bonus(ez az új soul egg bónuszát növeli) az első +1% 20ezer! golden eggs...ugye utána elég gyorsan emelkedik a költség..
másik az tényleg pofátlan fejlesztés: hold to research, vagyis ha nyomva tartod az adott fejlesztés gombját hogy több szintet lépjen, mert éppen farmolsz és maxra húznád gyorsan, akkor az ismétlés sebességét növelheted.
(nagyon hasznos, de ez is drága!) 5000 golden eggről indul..
aki játszik tudja milyen nehéz 2-3ezret is összeszedni.. -
Kasya
nagyúr
Igen, en szabalyzom, de bennem kenyszert ebreszt az, hogy a jatekban elerjem azt penz nelkul, amit amugy csak penzzel lehet.
Ha a legjobb auto megvan, utana mar lenyegi szukseg nincs ra, mert a garazs bonusz olyan minimalis, hogy szvsz nem eri meg azert reklamokat nezegetni. A legjobb auto kivetelehez szukseges reklam viszont sok.
Persze, annyira nem nagy gond, ha az ember filmezik kozben. En is ugy csinaltam...Viszont annyira megtetszett a Nitro Racing, hogy leszedtem mas jatekoat is a fejlesztonek. A Dino jatek szinten gyonyoru es elvezetes, viszont ugyanezt (sot, durvabb) Ad mechanics rendszert koveti. Talan ezutan huztam fel magam a Nitron is
-
mark!
őstag
-
Kasya
nagyúr
Valamint egy idő után úgy belaggol hogy azért muszáj kilépnem,
Ezt en s tapasztalamon, mar szinte a kezdtektol.
Varok en is frissitest. Mondjuk 3 honap alatt beleoltem 3000 ft-ot, az boven megterult jatekidoben (308 oram van benne eddig).A Nitroval az a gondom, ami a fejleszto mas jatekanal is elojott (a dino vadaszosnal pl.), hogy merhetetlen video megnezese szukseges. A legjobb autot megszerzem videok altal, de utana is vegtelensegig lehet nezni a minimalis extra bonuszok miatt (ami az ismertelt autokbol jon).
-
Kasya
nagyúr
-
icemad
nagyúr
A dlc-kre gondoltam. Nyilván így is játszható, ezzel nincs is baj. De pl. havidíjat kell fizetni, ha az egyik játékos telefonján elkezdett világot egy másik akarja folytatni. Az meg már sok egy kicsit. Felhőmentés is csak havidíjért van. Mindegy, a játék így is remek, csak meglepett ez a dolog. Én még valami 10 euróért vettem PC-re sok sok évvel ezelőtt, azóta nem is nagyon játszottam vele. Most újra kezdtük a fiaimmal, hát csodálkoztam rendesen. Sok sok újdonság van benne. Az irányítást szokni kell. Családi szórakozásra első osztályú, ennél csak a közös Wii játék jobb.
-
Kasya
nagyúr
-
nyisziati
veterán
Egy év?! Az kemény. Na legalább ezt is tudom.
Persze, amúgy jó dolog a feszkómentesség, csak valahol zavar, hogy pont kemény munkával jutok a legkevésbé előre, és egy bányászatra koncentráló játékban kb. kétmillió melós egész éjszakás melója nem ér annyit, mint kb. fél órán át kiverdesni néhány főnix karmából a pénzeszsákot.Bár most jövök rá, lehet, hogy ez a kapitalizmus allegórikus szemléltetése.
Akkor viszont kéne egy komcsi változat is.(#30370) Kasya: egy pár hsz-szel feljebb fogadkoztunk Giinos-szal, hogy "soha többé IAP!"
Nekem a Telenor számláz, így sajna az ő váltási rátájukkal kell számolnom.Amúgy nézném én a reklámot, de sajna ritkán jön, ahogy a főnixek is. Bár már belenyugodtam ebbe az egy évbe, végülis a Galaxy Life-ot is 3 évig toltam. Bár az izgalmasabb volt, csatákkal, klánokkal, szintnek megfelelő ellenféllel. Na mindegy, majd lesz ezzel is valami.
-
nyisziati
veterán
Az első nap jól sikerült, 6 szintet ugrottam. Aztán felkínált egy "Prestige" opciót, amire alapos elolvasás nélkül ráböktem. Szépen újraindított az elejétől
, bár némely fejlesztések megmaradtak, így kb. éjfélig visszakapaszkodtam a 6-os szintre.
Már kezdtem reggel örülni, milyen jól haladok, de ez a 7-es brutális. 2 óra normál játék és kb. 16 óra time warp (idő-előrepörgetés) után még csak 13 sextillio aranynál tartok (net worth, nem kp.) és kell 88 a szintugráshoz...
Ez a szint lesz vagy 3 nap.
Kicsit elmérték a balanszot. -
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
Beleugrottam. Már az Egg-et is terveztem, de abból nem lett semmi. Ez jópofa, bár kicsit idegesítő, hogy új drágakővel csont nulláról indulunk, mégha gyorsabban is fejlődünk. A bányászok "kirázása" a házból meg pont olyan alkart próbáló, mint anno C64-en a joystick-rángatósok.
Tényleg, hogy lehet egyszerre 200 bányászt a képernyőre csalogatni? Én akármilyen gyorsan ütögetem a házat, 100-nál több sose lesz.
-
MikeWazowski
veterán
De ez mindennel így van. Minden létező cég, még a bankok is olyan terméket, szolgáltatást készít, amivel elhiteti veled, hogy neked kell... semmiben nem különbözik ez. nem védem a játékfejlesztőket, csak szimplán ez mindenhol jelen van. A fogyasztónak kellene felismernie, hogy ilyen helyzetben nem tömi a pénzt a nyerészkedő cégnek (minden cég a világon ilyen) és akkor talán a cégek is máshogy működnének. Szerintem.
-
törölt tag
Tehát ha pl az online darts-al sokat játszom, akkor jobb ha fut, ha jól értelek, minthogy fél-1 óránként indítom mikor hogy van kedvem. (jegyre megy ha elmegy a 3 jegyem kb félóra pihi)
köszi valahogy én is éreztem, ha sokat inditgatom az nagyobb energia felvétel, lehet ezért van 40 vagy hány 5-on az energia használat érdekes utána lemegy 17-reT_chris és citkar
az android6-tól ha jól tudom magába a droidba van építve az,hogy a nem használt alkalmazásokat elaltatja, ha kialszik a képernyő, nem értek hozzá és nem okoskodni szeretnék, de ez elvileg nem telefon függő 6-ostól a google ha jól tudom így tervezi meg az androidot,hogy bezárja a nem használt alkalmazásokat, akku kímélés címén, és a messengert és egyebeket meg úgy kell fehérlistára tenni .(tehát ami mindig kell hogy fusson, nekem pl a facebook csevegő) -
jonnyjoker01
veterán
Ha már endless runnerről beszélünk, nemrég rátaláltam a Blades of Brim-re. Nagyon jó endless runner, ami tetszik benne hogy közel sem egyszerű sok távot futni benne, elég komplex egy játék (tutorial után (aminek többszöri futás után van vége) kerül 'feloldásra' az összes szörny típus). Az értékelés magáért beszél, ha szereted a műfajt lesd meg
Az Into the Dead 2-t én is próbálgattam, de még nem találtam benne igazi endless lehetőséget. Ez a campaign során majd később oldódik fel? Vagy nincs is benne?
-
Amur
addikt
Azt írják hogy amikor 20-ról 25re emelték akkor azok akik továbbra is gyüjtöttek xp-t miután elérték a 20-at instant 25-ösök lettek. Tehát gyanús hogy ha 100ra emelik instant 70 körül leszek annyi acsi jött már azóta..
Remélem jó nagy ugrások lesznek xp szintenként hogy jó ideig eltartson mire maxolom!Az xp-t szerintem számolja, nekem most 2 510 500 xp-t ír ha rámegyek a statokra. Csak szintet nem lép mert nincs hová..
De könnyen kideríthető ha másvalaki is megnézi aki aki ötvenes.Most látom Zedmester a linkelt fotódon neked 2 200 000 van, akkor számolja tovább.
A srácnak pl. már 34 milla xp van:
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest