- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Fitzgerald #15609 üzenetére
Starcraft 1 futna már annak is örülnék.
(nem tudom megy-e win 8.1 alatt)
-
raziel01
veterán
Valiant Hearts akciós de vigyazzatok vele, mert csak az elso epizod 1 dollár. A tobbit IAP kell megvenni.
-
raziel01
veterán
Amazon email:
As someone who has installed or played Monument Valley, you may like to know that, for a limited time, you can now earn $1.99 in Amazon Coins (199 Amazon Coins) when you spend $1.99 on the purchase of Forgotten Shores. You can use Amazon Coins to buy apps, games, and in-app items.
-
raziel01
veterán
VVVVVV csak 1 dollár amazonon.
-
raziel01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13725 üzenetére
Kb még az angry birds is szaggatna rajta szerintem.
-
raziel01
veterán
Megvettem a múltkor emlegetett
Hellraid: The Escape című játékot.Jók a fejtörők, tényleg gyönyörű, Xperia SP-n szépen fut. Grafika állítást nem találtam.
Unreal 3-as motor hajtja. Hangulatos, jók a hangok, zenék. -
raziel01
veterán
The room two csak 1 dollár.
-
raziel01
veterán
válasz
tomee007007 #13558 üzenetére
Szard le őket. Sokan örülünk ha beírják az akciókat.
-
raziel01
veterán
válasz
tomee007007 #13358 üzenetére
Én anno a fos irányítás miatt kértem refund-ot. Vicc az egész.
Pedig nem lenne rossz játék. -
raziel01
veterán
Jónak tűnik a játék és csak 1 dollár. Kicsit olyan Amnesia: Dark Descent feelingje van
-
raziel01
veterán
válasz
tomee007007 #13037 üzenetére
Nagy király az amazon, erre vártam. :-)
-
raziel01
veterán
Gangstar vegas 113 ft
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
tomee007007 #12248 üzenetére
Another World nagyon fos mobilon. Okádék az irányítás. Én is azért kértem refundot 1 óra játék után. Meg is kaptam.
-
raziel01
veterán
válasz
bostone #12234 üzenetére
GTA V rossz példa, mert a GTA-k pont tartják az árukat mindig de PC-re általában 1 évnél régebbi játékok fillérekért beszerezhetők.
GTV V 30 dollár volt akcióban xboxra de szinte minden héten van Xbox 360-ra régebbi játék 1-2e Ft-ért.
pl most a heti akcióban xboxra Resident Evil 4 - 1000 Ft, Lost Planet 3 - 2300 Ft, Remember Me 1700 Ft stb... -
raziel01
veterán
válasz
Maxtreme #12206 üzenetére
Nyilván azért csinálják 30 FPS-el még Xbox ONE-ra is a játékokat, mert az szaggatós...
Elhiheted, hogy nem 1-2 embert kérdeztek meg a dologról és arra jutottak, hogy 30 FPS fixen már bőven jó.
Fixen van a lényeg. Nyilván ha leesik akkor persze, hogy akadozósnak látszik. -
raziel01
veterán
Mit számít, hogy nincs? Ugyan úgy ott is lehet kérdezni. Rákerestem a játék szóra és jópár találatot adott ott.
Szinte tök felesleges itt játékokat mondani, mert esélyes, hogy az nem lesz Iphone-on.
-
raziel01
veterán
Superfrog HD: Vicc. 3 dollárt nem éri meg egyáltalán. Max 1 dollárt de még az is sok érte. Milliónyi bizbasz van a pályán amit fel lehet venni ez idegesítő. Akkor az irányítás botrányosan rossz. Csomoszór annyira kizoomol a kamera, hogy semmit nem látni szinte. Nem csoda, hogy a PC-s verzió 65%-os értékelés körül áll.
Leo's Fortune: Jó grafika. Jó irányítás. Játékmenet jópofa. Ajánlott annak aki nem sajnálja érte az 1100 Ft-ot. Így se rossz de akcióban must have cím.
-
raziel01
veterán
[link]
True Skate ingyenes limitált ideig amazonon. -
raziel01
veterán
Giraffe's PreSchool Playground
Mai amazon ingyen játék. Kicsiknek. -
raziel01
veterán
válasz
assemble #10832 üzenetére
Legalább az AAA játékokban van munka, van általában sztori, van szinkron és szépen meg van csinálva a grafika is. Az indie játékok meg pár nap alatt összedobott munkák. Elsősorban PC-ről van szó.
Limbo mondjuk jó volt de az már szánalmas, hogy mindenki ilyeneket csinál. -
-
raziel01
veterán
"Ami meg ingyenes, az csak kivételes esetekben lehet újra fizetős (a nagy játékgyártók esetében)."
Igen de az app gratis-on minden program ingyenes alapból is. Igazából az IAP-ot engedik el.
Legalábbis amíg tart az akció akkor olyan, mintha megvetted volna IAP-al.
De ha törlöd és lejár az akció akkor ugyan úgy csak a sima verziót rakja vissza és az IAP már fizetős lesz -
raziel01
veterán
válasz
maggi1886076 #10364 üzenetére
Nincs.
-
raziel01
veterán
válasz
counterbill #10358 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz
counterbill #10354 üzenetére
Nem az a gond.
[link]USA cím kell hozzá.
-
raziel01
veterán
válasz
Fitzgerald #10280 üzenetére
Köszi.
Sikerült az 1000 coin.
Abból pedig megvettem a GTA San Andreas-t. Ahhoz meg járt 2000 coin.
You have purchased:
Grand Theft Auto: San Andreas
by Rockstar GamesYou earned 2000 coins with this purchase! They will be available in a few minutes.
Mondjuk kiírta, hogy nem biztos, hogy fog menni az adott eszközön de megkérdezte, hogy kívánom-e folytatni. Mondtam, hogy igen és működött a vásárlás. Nem tudom egyeseknek miért nem engedi a nem kompatibilis eszközökre megvenni.
-
raziel01
veterán
válasz
Fitzgerald #10276 üzenetére
Hát érdekes. Nekem is USA címem van és mégsem engedi Operából se. Valakinek ötlet?
-
raziel01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10202 üzenetére
Nincs ilyen tudtommal.
-
raziel01
veterán
"Mondjuk nem tudom sértene-e valamiféle jogszabályt fizetőssé tenni így, hogy ugye egy fizetős játék az alapja."
Ezernyi jogszabályt sértene. A jogtulajdonos rögtön le is vetetné de amúgy is kizárt, hogy felkerülne a Google play-be. APK fájlokat feltenni pedig necces máshova. Esetleg úgy tudom elképzelni, hogy a felhasználó a megvásárolt apk fájl birtokában maga rakhatja bele az apk-ba a magyar nyelvű fájlokat.
timea1991: Nekem spotify a kedvencem de sokan esküsznek a Google Music-ra is.
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
korcsillio #9623 üzenetére
Jelszó nélkül nem tud vásárolni. Ha meg tudja a google jelszavad akkor nincs miről beszélni.
-
raziel01
veterán
Brkoen Sword 250ft.
-
raziel01
veterán
Jack lumber mekkora szar. Azt hittem milyen jó lesz, mert jó dicseretet kapott. Hat kb 5 percig erdekes.
-
raziel01
veterán
Hát ez mekkora király.
Most úgy örülök. Most Wanted-et drágának tartottam. Megnéztem az "ingyen" verziót, hogy mennyire fut jól. Nyomtam 10 percet majd uninstall. Mondom majd megveszem ha lesz olcsón. Ez volt kb 1 hete. Most meg hirtelen 1 dollár lett. Szuper. Ajánlom mindenkinek, az egyik legjobb autós játék szvsz.
-
raziel01
veterán
Nexus 7 32GB Refurbished (NEXUS7-1B076A) tablet (Android)
-
raziel01
veterán
Így van. Én úgy szoktam.
(mondjuk sajnos annyit ér, mint a warez, mert a google play-es frissítéseket nem kapod meg és isten tudja, hogy a HB-n lévő apk-kat frissítik-e egyáltalán) De még ha frissítik is akkor is mindig kézzel kell leszedni a frissítést plusz nem jelzi ha van új frissítés. -
raziel01
veterán
válasz
Mythsardan #9381 üzenetére
Az, hogy nincs rajta védelem.
Letöltöd és játszol.
PC-n úgy mondanák, hogy nem kell crack-elni. -
raziel01
veterán
Emulátorozik itt valaki? Olyan játék kéne nekem ami olyasmi, mint a final fantasy (régi részek) és szépen fut telefonon, kezelhető érintőképernyővel.
-
raziel01
veterán
válasz
Fitzgerald #9191 üzenetére
Más szemszögből nézve a dolgot, miért a magyar alkalmazkodjon a saját hazájában máshoz?
A turista jön ide, ne háborogjon ha nem értik a kínait. -
raziel01
veterán
Ezt senki nem vette meg? Érdekelne magyar vélemény.
-
raziel01
veterán
225 Ft
★★★Special price for the opening offer : 66% off price!★★★Valami RPG csak mondom bedobom már ide, mert megláttam, hogy most még akciós.
-
raziel01
veterán
Egyébként amazon.com-on belépve is megvehetőek az alkalmazások.
Én úgy szoktam. Úgy gyorsabb és akkor nem is kell letölteni kötelezően őket.Egyébként ha a telón appstore-ban csomó alkalmazás vár letöltésre és te nem akarod letölteni őket akkor nyomnyi kell egy adatok törlését a telefon beállításaiban.
Így következő indításnál már nem fogja letölteni.Ebben az egyben fos, hogy nem lehet kinyomni a letöltést.
-
raziel01
veterán
Elmondanám, hogy a topicban azért nincs annyi PLAY-es akció, mert nem nagyon van ilyen akció.
Az appoftheday-ben megszerzett programok csak addig teljes verziósak amíg le nem törlöd őket.Ellenben Amazonnál örökre tiéd a full, reklámmentes verzió. Nagy tragédia, hogy az amazon appstore is fent van a telón...
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Starlink
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest