- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
SoulReaver #6784 üzenetére
Én kötöttem be anno egyet, de azon piros volt az extra vezeték és a pozitívre kellett kötni. (a leírás amit adtak mellé is azt mondta).
Azonban ha nem aktív erősítő, hanem csak valami szűrő a cucc a földnek is van értelme. Kéne tudni mi van a műanyag alatt mert az aktív se nagyobb ennél.
Bocs, ettől nem lettél okosabb. De ha van multimétered mérhetsz egy ellenálást a kék vezeték és az antenna árnyékolása között. Ha közel 0 Ohm, akkor passzív szűrő, és földre kell rakni (lehet nem mind két irányból 0 Ohm, meg kell mérni, ha bármelyik irányból 0 akkor passzív).
Szerk.:
[link] ez egy nagyon hasonló kábel, ebben azt írja a kék vezetéket kössük a rádió antenna csatlakozójára (power kimenet "kitolós antennának"), vagy más 12V-os forrásra.
Megnézve 1-2 darabot többnyire ez a helyzet, de a jobb változatokon van biztosíték is a vezetéken. Gyanítom a pozitívra mehet, de azért bizonytalan vagyok. -
suste
veterán
válasz
SoulReaver #6784 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok.
Mintha lett volna valamelyik kábelkötegben szabad kék vezeték, de nem mertem rákötni.
Egyébként lehet az "antenna" kimenet lesz? Végülis ha a motoros antennának adna jelet, az az erősítőnek is jó lehet, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest