-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
Meg nem
Mert akarhogy nezem a M10P van olyan tudasu mindenben, hogy siman ki tudja valtani a jelenlegi 2 telot. Lenyegeben az ujdonsag varazsa eros, de vannak pillanatok, mikor erzem, hogy sok a jelenlegi 2, csak ugye egyik kiegesziti a masikat tobb teren.
Ha akarom a Matet, ennek an2nek mennie kell. De elotte csinalok egy osszeeresztest, hogy megeri-e az U11et bealdozni ra?
Sorry, nem akarom elolrol kezdeni a dolgokatBocs Akos, Huawei elobb van a listamon mint a Samsung
Majd ha a kamera olyan lesz amilyennek szeretnem, atertekelem a dolgokat
Minden masban megfelelne a Note8. -
nrg_52
addikt
Aztan volt-e mostanaban szetszedve, a huto kitakaritva, proci ujrapasztazva? A melegedesen az sokat tud segiteni. Egyebkent egyetertek varju kollegaval a hasznalt laptopot illetoen. En is minden ugyfelemnek ezeket ajanlom alap felhasznalasra. Strapabirobbak is mint az ujak.
-
akooos
veterán
Melyik az olcsóbb? Ha csak ennyire kell, akkor én tuti Airt vennék. Barátnőm tért át teljesen az applere most már. Macbook pro touchbarral és i7+ ugye. Nem volt sose egy windows géniusz, de amire használta a wint, az már megy macen is. Kb 1 hét kell hozzá
annyi hogy kell hozzá egy usb port bővítő, mert ezen csak usb c dugasz van
-
Aryon87
félisten
Pl Dragon Ball Super?
Gyerekek. Eloszor irom, hogy tetszik a Samsung kepe. Beteg vagyok...
W333 fotos topikban levo nappali kepei tetszenek. Nem tokeletes, 1-2 helyen, de igen, ez lenne a minimum amit a Samunak hoznia kellene gyarilag. A Google camera a tulelesitest kihagyja. A szaturacio amit lejjebb kellene venni, es megjobb lenne. -
aprokaroka87
nagyúr
Én ma bevezettem valakit a f..erdőbe.
Kérdezi hogy ha barátokat akar keresni az interneten akkor a irja be a youtube-ba, mondom nem.
Kis szünet majd mutatja a Play áruházat, kérdezi hogy ide jó lesz?.
Mondom neki ja
Persze a youtube-os eset után kicsit morgott, mert gondolom a választ várta volna
-
-
Blackmirror
őstag
Miért az androidos telefonon nem használsz külön alkalmazást ?
Most az baj hogy a vlcre kell rábökni és nem a videókra? Lusta vagy.
Mivel 16 gb volt az ipadem ezért nekem pendriveon voltak a filmek, annyi volt vele a macera hogy be kellett dugni az ipadbe a pendriveot és ennyi. De még biztos sok ilyen alkalmazás és módszer van, akkor is ha nem akarsz frlhőzni. -
-
Aryon87
félisten
Szopja az akksit rendesen.
Bent melohelyen pl az U11 adja a wifit a H9-nek, mig az jacken keresztul adja a zenet a hangszoroba. U11 ugy merul mint a titanic 10x-s gyorsitassal. H9 az 8 ora alatt kb 15-20%-ot csokken.. U11 igy tolton van ilyenkor vegig.
Bt az kevesbe, de az is harap az aksibol szepen.
#szarazu11🤣 -
w333
félisten
Benne van ... de valami elírás lehet !
Megnéztem ugyan ezzel a díjcsomaggal az iPhon SE -t és ott még külön a telefonra kell fizetni törlesztőrészletet (22X3300Ft) dominós űr 120k, míg az S8 dominóban több mint 200k de arra nincs törlesztő és ingyen adják csak a 15500 Ft havidíjat kell fizetni, hmmm nagyon érdekes !
Aki most megrendeli (szerintem elírás) az nagyon jól jár mert 15500 Ft -ért van ingyen S8 és van korlátlan beszélgetés + korlátlan internet !
-
-
mentic18
aktív tag
Két agresszív kakasunk van csak az egyiket Aryonnak hívják.
Rootkiller: Van egy varjúnk, egy rákocskánk, egy vámpírunk, Bódébá is szokott írni meg sárkányka is. Dottóréval nem tudo m mi van, de ha fáj valamid, ne neki szólj mert szét üt a hangszereivel. Én vagyok Sas kolléga. Ha szereted szidni a blaupunktot akkor haverok leszünk.
A nexus 5x jó volt. De ha váltani akarsz abban is tudunk segiteni.
Ha samsungot szeretnéd fikázni akkor le leszel ütve Kakas kolléga (vodrosjozsi) által. Ha htc-t piszkítod, akkor Aryonnal kezdesz ki. iSheepelni lehet itt elvileg. A moderátorok jófejek (ugye?), én is csak pár napja (hete) vagyok itt, azóta kaptam egy-két embertől.
-
SybenX
őstag
Nekünk szerencsére ilyen gondok nincsenek, mivel haverunk a gls futár
Még jó, hogy ismerősünk és tudtam vele találkozni a városban, ugyanis kiderült, hogy csak a megrendelő tudja átvenni( vagyis én) én pedig napközben suliban vagyok a futár pedig csak délelőtt tudott volna jönni,de a szüleimnek nem adhatja át... WTF telekom
Nem baj, holnap akkor nem megyek suliba, valakinek át kell venni a cuccokat, meg pont nem is vagyok olyan jóllehet orvoshoz is megyek.
mentic18: Nem kell sorszámot húzni a Telekomba, hogy átvedd a cuccokat? Ha nem kell sokat várni akkor lehet én is oda fogom rendelni. Csak félek, hogy furcsán fognak nézni, ha megyek ingyen átvenni egy zsák cuccot
Szerk.: Nálunk a vodafone-ban van sorszám húzás, a telekomnál nem tudom, de szerintem ott is, mert az még nagyobb kiterjedésű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest