Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem is volt hasonló, de én szerencsésebb voltam, megoldottam magam. Jobbulást!
-
-
válasz
Weeman1
üzenetére
Én mondjuk a történelmet már a suliban sem szerettem, a háborús dokumentumfilmek közül is csak azt néztem meg múltkor, amelyik Otto Kretschmer sikereiről, majd bukásáról szólt, de azt is csak a technikai dolgok miatt, mert a tengeralattjárók mindig érdekeltek. Pl. filmben nagyon szeretem a "Vadászat a Vörös októberre" címűt, Sean Connery-vel és Alec Baldwin-al.
-
válasz
Weeman1
üzenetére
Huhh, hogy azokból nekem mennyire elegem van már... Esténként leginkább a NatGeo, Discovery, és a Spektrum csatornákat szoktam kapcsolgatni, de én jobb szeretem a technikai, és / vagy tudományos ismeretterjesztő műsorokat, néha ez-az a világűrről, vagy épp a légikatasztrófák, aranyásós sorozatok, stb. Ehhez képest az elmúlt hónapokban gyakran volt olyan, hogy bárhova kapcsoltam, mindenütt, II. világháború, vagy Hitler, vagy Sztálin, vagy nácizmus, vagy holokauszt, vagy hasonló, és egyszerre minden csatornán már kicsit sok volt belőle.
-
válasz
Quqesz
üzenetére
Remix OS for PC, avagy Android PC-re. De van még több hasonló projekt is.
-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
RIP.

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Te barbár... A méhecske védett állat.

-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hát legyen, írj bele! Ha ettől itt kevesebb lesz a csatározás Aryon-al, akkor már nyertünk vele.
-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nagyon megviselt ez téged...
-
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Ennek legalább van topikja PH-n, a másiknak az se volt.

Köszi!

-
-
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Na ja, a képek fontosak, sokan meg se néznek olyan hirdetéseket, amiben nincs kép.
Volt még rá 1 hónap bolti garancia is, azt be se írtam, mert a számláját más cucc miatt úgyse tudtam volna odaadni, huzavonát meg nem akartam belőle, hogy beírom, aztán nincs papír. Mindegy, elment, ez a lényeg.

Bár nem volt semmi bajom vele amíg használtam, nekem elég volt.
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Aham, adtak. Úgy voltam vele, hogy nem akartam sokáig árulni, inkább eladni szándékoztam, így feltettem 10k-ért, és 3-4 nap alatt el is kelt.
-
Tényleg, amúgy eladtam a Navon-t. Egy év után buktam rajta 17k-t.

-
-
-
-
válasz
Aryon87
üzenetére
Innen indult, úgy negyed kilenc körül.
-
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem a routerben van beállítva, így minden eszköznek azt ossza ki a DHCP szerver ami a routerre kapcsolódik, így legalább nem kell minden klienssel külön-külön vacakolni. Mobilnetnél meg eddig nem érdekelt, ott sosem volt gondom ezzel, bár egyébként is keveset használom.
-
-
-
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Én ilyenről nem tudok. Mióta én rálátok ezekre a dolgokra, azóta a moderáció fokozatos, figyelmeztetés, enyhébb, majd később hosszabb büntik jönnek. Persze, ha valaki valami nagyon durvát művel, akkor előfordul, hogy már elsőre egy hosszabb kitiltással indítunk.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A moderáció hivatalosan csak az érintettre és a moderátorokra tartozik, így ezt én nem fogom itt kivesézni mikor Ő itt sincs, kénytelen leszel nála érdeklődni. De a kitiltásának mértékéből még egy kívülálló is sejtheti, hogy nem ez volt az első büntije. Mondjuk engem személy szerint a legkevésbé sem zavart, hogy néha szétszedtétek itt egymást páran, én tudok ignorálni, de a fórumot nem csak én használom rajtatok kívül. Sőt szerintem általában véve türelmesebbek is vagyunk mint kellene, pl. nem egyszer megesik, hogy korábban már véglegesen kitiltott tagoknak is hagyunk második esélyt, hátha megváltozik. Aztán van aki tud ezzel élni, van aki nem.
-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Milyen hsz-ed? Az utolsó törölt hozzászólásod 2018-02-18.-ai, és az sem ebben a topikban volt.
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Kiskunhalas alsóra.

-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Komolyan minden egyes poénnak kell az új topik? Én nem hiszem...
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Én erről mit sem tudtam, csak párom látta most valahol, így rákerestem és belinkeltem.

-
-
-
válasz
nrg_52
üzenetére
Ezen segíthetünk... Mármint válassz egy macskát magadnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vodrosjozsi, és hány fokon szoktad mosni?

-
-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Bár ezt már többször leírtam, és nyilván Te is tudod, egyik szankciódat sem az Aryon-al való konfliktusod miatt kaptad. Akkor is csak szóltam nektek itt, hogy zárjátok le, lépjetek túl rajta. Az akkori moderációk mind a trágár stílusod miatt voltak.
Szerencsére ebben sokat javultál.

-
válasz
mentic18
üzenetére
Szó sincs arról, hogy miattad történne bármi is, attól, hogy leírtad a problémát, még nem Te okoztad azt. Ha sor kerül moderációra az úgyis az én döntésem lesz, nem a Tied, nem Akooos-é, és főleg nem Aryon-é, ahogyan azt többen felrótták neki itt.
Mondjuk ha túllépnek egy határt, akkor az teljesen mindegy melyik topikban történik, a PH-n nincs olyan topik, amire ne vonatkoznának az alapelvek. Viccelődni lehet, haverok barátok nyilván többet is eltűrnek egymástól, egy elszeparált topikban ahová csak szűk közösség jár, mi is többet megengedünk, de van az a szint, ami alatt már egyértelmű, hogy nem mind a két oldal találja egyformán viccesnek azt, és ez előtt kellene tudni abbahagyni.
-
-
válasz
neo_xperia
üzenetére
Sosem kértem, hogy kedvelj. De ha fontoskodás, hogy kérek valamit, akkor legközelebb tőled nem fogok, ígérem. Majd ha probléma lesz szó nélkül megy a ban.
Viszlát!
-
Aryon87, no more, vodrosjozsi, neo_xperia, és aki még úgy érzi, hogy érintett ebbe a folyamatos piszkálódásba! Legyetek szívesek visszavenni, mert nem fogom megvárni még újra elfajul a helyzet, inkább előre meg fogom ritkítani a topik létszámát, ha nem tudtok leállni.
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Őszintén megmondom én nem használom, így nem is követem a fejlesztését, de mintha olvastam volna a topikban valamikor, vagy talán az összefoglalóban, hogy fejlesztik rá. De, hogy ez jelenleg hol tart...? Passz!
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igen, az sajnos tény, hogy az alkalmazáson keresztül a reklámok sem jelennek meg, cserébe viszont nem is teljes értékű, sok funkció nem elérhető belőle, így - jelenleg még legalábbis - csak korlátozottan használható, szemben a reszponzív fototrend fórummal. Ezen kívül szerintem egyelőre a felhasználók száma sem éri el a kritikus szintet, de ez már nem az én asztalom, én csak moderátor vagyok.

-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Prohardver-topikfigyelő Android alkalmazás + Play áruház
Bár én mobilon inkább a Fototrend fórumot használom mostanában, amíg nem jön a többi portálra is a reszponzív felület. Asztalin persze maradok az itcafe-nál.
-
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Pedig elsőre is látszik rajta, minden egyes találat .jp oldalon van.

-
Akkor végül is én csináltam jó vételt a Navon-al, mert az ha a nyakamon is marad, 30-tól többet akkor sem bukhatok rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Szia!
Te csak azt hiszed... Read-only-ban itt vagyok én általában.

-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nem volt itt semmi box, csak kicsit warezba csapott a téma, és törölve lett 3-4 hsz.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
-
válasz
Aryon87
üzenetére
Ja, tavaly Bodrik írt erről LOGOUT-ra, akkor sokaknak kerestük vissza.

-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Most már csak azért is megkerestem...
-
-
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Mint a buzssáv?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ha így nézem, az enyém is ritkaság, majd, hogy nem egyedi. Legalábbis nem ismerek senkit, akinek ilyen telefonja lenne rajtam kívül.

Még PH-s topikja sincs.
-
Hogy mennyi gondotok van nektek ezekkel a drága telefonokkal... Én vettem ~8 éve egy Nokia 6300-t 20k-ért, amit 1-2 ezresért még mindig el tudnék adni, de inkább megtartottam. Idén vettem helyette a Navon-t 30k-ért, ha ez is elmegy csak pár évet, már ebből sem jöhetek ki rosszul anyagilag, és még az eladással sem kell bajlódnom.

#csakanavon
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mióta is? Egyébként tettél hibabejelentést? Ha igen, és azóta a 72 órán is túl vagy, jelezd nekik, hogy a kötbérre igényt tartasz. Másnál is rossz a környéken, vagy egyedi hiba van? A modemed mit csinál? Upstream, Downstream és az Online LED-ek mit csinálnak? Melyik villog, világít, vagy sötét? Milyen modem egyáltalán? TC, Ubee, CISCO, vagy ConnectBox?
-
-
válasz
Aryon87
üzenetére
Soha nem mondd, hogy soha! A választás mindig a kínálat függvénye, nálunk pl. amíg nem volt DIGI, addig volt UPC, és Invitel ADSL, max. 15/1Mbps, és hozzá IPTV. Nem volt kérdés, hogy UPC előfizető legyek, ahol volt 120Mbps netem és DVB-C TV, olcsóbban mint amennyiért az Invitel kínálta a rosszabb csomagját.
-
Én is UPC-s voltam vagy 4-5 évig, mióta felvásárolták a térségi kábelszolgáltatót, a RubiCom-ot. Nekem nem volt gondom velük, de nem régen jött a DIGI, és az eddigi 9600Ft-os havidíj helyett ajánlottak 3000-est, meg persze 1000-es netet hozzá, plusz a TV-khez se kell kártya, box, stb, szóval nem volt kérdés, hogy váltottam.
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mobilflotta korlátlan net. Szerintem az a legolcsóbb... Talán EQ (EuroQuattro), de ebben nem vagyok 100%-ig biztos, lehet IQ Pro lesz az, kérdezz rá a flotta topikban.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát nem. Esetleg egy kis Katyusa?

-
-
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
"Nem tiltottak ki senkit, kb egyedül az én kommentemet törölték amin röhögtem egy sort, mert nekem nincs problémám veled de személyeskedésnek vette a mi kis pingvin moderátorunk.
Ez van, volt már ballépése ez sem lep meg
"És ezt miből szűrted le? Csak mert én írtam a topikba nem sokkal utánad? Hát nem nyert, nem én töröltem, de ettől függetlenül a tartalma személyeskedő volt.
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Mert az a poén lehet üzletrontó is egyben.
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Szakmai topikokba lehet, például ajánlás céljából, ha az nem a saját hirdetésed, és nem fűződik hozzá semmilyen érdeked. De poénkodás céljából, vagy azért, mert valaki tegnap vett valamit BF-en, és ma dupla áron árulja, inkább ne.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor legyen Navon, nekem már úgyis az vagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tanuljunk angolul!
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez van, volt már ballépése ez sem lep meg
"