-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentic18
aktív tag
Most szegény szerencsétlen zámbó krisztiánt miért kell szapulnod?
Egy tök tehetséges, intelligens fiatalemberről beszélsz így.
Valamelyik nap láttam az auchanban. Nem ismertem fel elsőre, mert nem volt vele a tv2 stábja, de ahogy megszólalt, azt mondtam, hogy ejj dejó képű apja volt-e ennek. -
mentic18
aktív tag
Én is meg szeretném nézni, de egy moziteremig nem jutok el. Mondjuk a deadpoolt is megnézném.
Jaj ha kakas visszatért onnantól nincs gyereknap. Kacsa: sajnos be kell vallanom neked valamit. Szeretem a vajban átsült szárnyad ízét. A búrádat annyira nem, de a zuzádat, aztat ja.
Ha aryon a fél topik akkor rendesen megszívtuk.
Üdv rák, üdv újra köztünk. -
Blackmirror
őstag
Takaritottam a hulyevej telefonomat. És akkor gondoltam hogy kijelentkezek a Google fiókból és jól letörlök mindent gyári beáll visszaálítással.... na ehelyett egy mozdulattal töröltem a Google fiókot és mindezt úgy vettem észre hogy az iPhone elkezdett visítani egy perc múlva , hogy nem tud működni ( az Apple id is a Google fiokomhoz kötött ). Mondom jól van, bejelentkeztek a fiókba újra. Beírtam az e-mail címem és azt mondta gugli hogy ez a cím nem létezik
Akkor jöttem rá hogy hupsziiiiiiiiiiés visszaálítottam a törlést SMS-ben küldött kód alapján mert már máshogy nem engedett ...
-
leslien
nagyúr
jegyek már nálam...
másqurva nagy a csend OP6 nál rendben h embargó van, de akkor is ha olyan jó lenne mint ahogy állítják akkor csak dobnának vmit.. vagy csak egyszerűen ua. az lesz mint tavaly.. a nagy semmi...
érdekes a Pixel egy kamerával ott van az élmezőnyben és mi lesz ha dual jön ki?! -
-
-
És milyen disztró lesz, Kali Linux?
-
-
mark!
őstag
én egyedül tabletből nem veszek több androidosat, majd az új huaweit megpróbáljuk esetleg.
ipaddel semmi gond, van itthon egy 8!! éve működő 1. generációs (persze senki nem használja, csak van, az akksija még simán bír 3-4órát folyamatos yt mellett), meg egy 4. generációs amit jelenleg nagymamám nyüstöl
volt egy air 2-m, de pár hét után eladtam, meg is bántam
-
w333
félisten
2 Laptopon jó lett, hibátlan
Asztali gépemen a Steam (CS 1.6) parancsikonját kinyírta, kb. 5X Steam és játék újratelepítés után javult meg úgy hogy a start menübe is létrehoztam a parancsikont !
Utána persze töröltem a Satrt menüből, de most az asztalon is jó a parancsikon !
-
Quqesz
nagyúr
Ez nem olyan ördögtől való dolog, sok helyen van még, pl ahol lakom, meg ahova jár a gyerek suliba. Van még azért belőlük vidéken. Én meg a telekre(Nagymaros) hordtam ilyen kúttól sok vizet fel gyerek koromban, mert nem volt sem a telken, sem a közelben kút. Kb 650méterre volt a kút csak oda, szal két 10 lityis kanna kézben 10-12 évesen és fel a hegyre, sokszor 35 fokban, akár napjában többször is....
-
-
w333
félisten
Hmmm ... elírtam bocsi !
Na szóval akkor nem lesz semmi probléma abból hogy nem ugyan az a fájlméret ? vagy most ilyenkor mi van ? vagy az APK editor másképp készíti el az adott apk (alkalmazást) ezért más különbözik a fájlméret ? igazából nem érdekel a fájlméret csak működjön normálisan az alkalmazás !
(#58015) gerner1
Oké köszi ezt a választ vártam !
Jól gondolom hogy az Attribútumok módosítását válasszam ?
Illetve a "temp" mappából az APK -t más telefonra is feltudom rakni ugye ?
Szerk.
Mert van egy másodlagos telefonom (Moto G), azon megcsinálom a módosítást és utána átküldöm az S8 -ra gondolom így is fog működni ?
-
-
Nem láttam az említett tesztet, de az 1020-808 páros túl van istenítve.
Tényleg nagyon durva, amit tud a két telefon a korához és az adottságaihoz képest, de este szenvedés vele fotózni (konkrétan nem tud fókuszálni), nappal pedig gyakorlatilag lő egy szép RAW fotó - JPG hibridet, de a színek és a kontrasztok kb. olyanok, mint amilyeneket Sony Ericsson telefonok korszakában láthattunk a telefonoktól.
Nem a mai használatra találták ki, nem is mai vas, a technológia pedig fejlődik.
A mai telefonok jóval többet tudnak, még akkor is, ha egy-két dologban még mindig versenyképesek (vagy verhetetlenek) a Nokia legendás készülékei... -
Drakmusz
addikt
Ebben nincs is vita,egyetértünk.
Én is nagyon sokáig nézegettem anno a Mate 10 Pro-t,tényleg kiváló készülék.
De ahogy írod ez elsősorban ízlésbeli kérdés,kinek mi a fontos.
A Huawei marketingesek meg sokkal jobban tennék ha elfelejtenék ezeket a hangzatos szólamokat,így nem lenne akkora csodavárás.
Mondjuk meg is fejtetted a rejtvény az ujító funkciókkal kapcsolatban.
Ezzel adják el a készüléket,valami mindig kell.
Jelenleg a képminőség másodlagos szempont. -
Drakmusz
addikt
Azért ezt a kérdést kicsit objektívebben is meg lehetne közelíteni srácok.....
És a szomorú helyzet pedig akkor is az,hogy a nappali képminőség tekintetében még mindig a 2015-ös szintnél tartunk.Sőt vannak gyártók amelyek inkább visszafelé fejlődnek....
Az estieknél tapasztalható minimális előrelépés,mindezért viszont egy valag pénzt kell kifizetni.
A fotósba is felnőtt emberek járnak,ennyi kritikának bele kellene férnie.Azt mondjuk továbbra sem értem hogy ha valaki a ferde erkélyajtót fotózza,ugyan minek kell neki Huawei P20 Pro???
Szóval bocs hogy ide kontárkodtam,de már nagyon unalmas ez a gonosz fotós topik-ahová nem fogok feltölteni című színdarab.Béke!
Amúgy ha Aryon szabadlábra kerül,úgy is feltölt majd vagy 150 képet,biztos vagyok benne. -
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
+1
Mikor kézbe veszem a honor 8-at mindég ledöbbenek, mennyivel gördülékenyebb az emui. Valamint sokkal jobban témázható(ami samun jó lenne fizetős, és sokszor ugyan az a téma emuin ingyenes) igényes témákkal.w333
néha érdemes kinézni, mert vannak jó alternatívák. Attól lehet neked a jövőben a samsung fog bejönni neked továbbra is. De a huawei sokat javult minőségben. P10 kezdő ára 200e volt a P20 meg 209e...Nekem az LG a G2/G4-el abszolute bejött és a V30 is majdnem megvolt(ha várok még kicsit és nincsen jó áron az S8+, akkor tuti az lesz)
-
w333
félisten
Igen pont ez a bajom nekem is ... nem nagyon van már mire váltani !
Úgyis csak jövőre váltok csak ugye kérdés hogy mire ?!
Jön az S10 az brutális lesz, az ára még jobban, U12 ha tényleg jó és szép lesz akkor jövőre olcsón megkapom, S9 szóba sem jöhet, Note széria nekem már túl nagy, Huawei -től pedig kicsit félek hogy megbánom, illetve még a szifonokra is kíváncsi leszek ... talán az X jövőre "olcsó" lesz (csak a fluidság miatt) illetve a kompakt mérete miatt, na de hátha még az LG is erőre kap
LG telefonokat nagyon szerettem ... de a G2 után már nem jött be !
Pixel de az szolgáltatónál nem lesz, illetve még a Nokia ami jó lehet (feltörekvőek)
Olyan telefon kell amivel 2 évig elvagyok, nem akarok már évente cserélni mert semmi értelme nincs (10% technikai fejlődés) és ugye csak pénzkidobás
Az idei évtől nem ájultam el ... talán még a Nokia 9 és HTC U12 durrantani fog !
-
w333
félisten
Lehet ez a baj ... hogy még nem volt Huawei telefonom
Valahogy soha nem tetszett, és ennyi pénzt sajnálnék érte kiadni mikor vannak sokkal márkásabb alternatívák, persze ez nem indok ... nálam inkább a külső ami nem tetszik illetve egy időben ugye nagyon gyenge volt az anyaghasználat pl. P9 vagy P10 de a Mate 10 Pro -nál éreztem először hogy jó az anyaghasználat !
A másik nagy ok az a belső, az egész menürendszer felépítése, magyar fordítás, illetve grafikus megrajzolása valahogy nem az én világom
MiUi tetszik de szerintem az a rendszer sokkal igényesebben néz ki !
Mikrofon szerintem dobozhangú !
(különben Superstaff kamera teszt)
Az optikai képstabilizátor is gyengusnak tűnik !csak 4K -ban ! -
w333
félisten
Hát nem is tudom ... értem amit mondasz de akkor is kicsit túlárazottnak tűnik az előd modellekhez képest, P10 180k -al kezdett a P20 pedig +100 ezer !
A többi gyártó lassan emelkedett az áruk, de ők nem ... egyből +40%
Nincs SD kártya, nincs 3.5 jack, doboz hangú mikrofon, gyengébb kijelző, stb !
Szerk.
Nem lehúzni akarom csak akkor is fura ez nekem kicsit durva ez árazás, szerintem még nincsenek ők azon a szinten hogy ilyen durva áron adják !
A Mate 20 Pro ezek után mennyi lesz ? 350 ezer ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest