- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
És tényleg! Mindig ilyen kis ablakban írtam, most már jó.
Mondjuk azért feltűnhetett volna, hogy nem csak dísznek van ott az a két kis csík a sarokban.Simán beküldhettem volna én is a HS-em, sokkal rosszabbak is vannak köztük.
Billentyűzetből meg #csakazXperiabillentyűzet
Mondjuk elég rövid ideig tanítom, mert aztán ha wipe-olok, letörlődik a szótár, de legalább kényelmes és gyors rajta írni, jól néz ki, a szójavaslatai meg ezerszer jobbak, mint az AOSP billentyűzetéi. -
no more
veterán
Nem tudom, én egyik bill-t sem tudom elviselni SK után. Nyomok 2 gombot és már írja a szót, tudja, milyen névelő jön, vagy névutó, sokszor név szerint üdvözli az embereket (pl. Szia... Rita). A ragozáson kívül (amit megtanítasz neki 5 másodperc alatt/szó) egy rossz szavam sincs rá. Rohadt gyorsan tanul és tényleg olyan, mintha olvasná a gondolataim. Szinte mindig olyan szavakat ajánl fel következőnek, amit írni szeretnék, ezért mondtam, hogy piszok gyorsan lehet vele gépelni. De ez szerintem már csak azért van, mert rohadt régóta használom és már kiismert engem, még a szófordulataim is tudja a kis genyó!
Elég érdekes, hogy, ha ennyire ki tud ismerni egy 20 megás billentyűzet APP, akkor egy számítógép...??? #skynetconspiracy
-
no more
veterán
Szerintem prediktív bevitelben a SK-nek nincs párja... Én már vagy 3 éve használom és komplett 5-6 szavas mondatokat magától kiegészít, space-t sem kell nyomni, mert széttagolja, nagyon durva! Gondolom attól függ, kinek, mennyire jön be egy billentyűzet, hogy milyen régóta használja. Smooth-nak azért sajnos túlzás hívni a SK-t is, 4.4 alatt kínszenvedés volt néha, akadozott. 5.0 óta hetente előfordul 1-1 akadás. Sajnos azóta ilyen fos, hogy ingyenes lett. :/ Egy ideje nem jött hozzá frissítés (amióta van Lollipop), szinte hetente jött egy "performance fix" javítás, nyilván sikertelenül. Szívesebben használnám a gyárit, ami elvileg a Swype-ra épül, de alig-alig tud bármit kiegészíteni, állandóan javítgatnom kell és nem lehet állítani nyomási időtartamot, hogy hány millisec, SK-nél ezt is szeretem, csak megérintem a pont gombot, húzom az ujjam és már kérdőjel-felkiáltójel. Csak nagyjából jó helyre pötyögök és nyomkodom a javaslatos gombot és magától írja, amire gondolok.
Swype-ban az tetszett, hogy ismeri a ragozást, viszont szörnyű a szótárja és idiótán néz ki a bill. kiosztás. A Fleksy-t próbálnám még ki, de nincs benne swype mód, úgyhogy az is felejtős.
(#8023) ДарСтав: Vegyél iphone-t, azt támogatják vagy 3 évig és lesz egy "ökoszisztémád"!
Azért durva, milyen széppé lehet varázsolni a Sense-et a HTC-s témaszerkesztővel!
-
no more
veterán
De én már voltam hater (wp, android), örök elégedetlen (de ha egyszer bugos?) és még troll is.
Ezeket kaptam rendesen én is az SP topicban. És persze az örök Sonys szlogent: #usererror
-
Penguin95
senior tag
Két számítógépes rendszergazda beszélget:
- Te, hogy lehetsz olyan hülye, hogy a kutyád nevét adod meg jelszónak?
- Miért, mi a bajod azzal, hogy wfK41a2s?És tessék, egy kis altató (ez már másolt, reggelig nem volt kedvem írni
):
Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
Windows mondja Kék Halál,
Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.
Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
Árus mondja: "Kell ápdét!"
Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem
Hazamentem a vásárból ápdéttel,
Telepítek, installálok két kézzel,
Windows mondja 0E,
Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.
En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
Hardver mondja krr-krr-bumm,
Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.
Lecseréltem az egészet, részletre,
Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
A gépem már elavult,
Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem. -
Penguin95
senior tag
-
no more
veterán
-
saelin
veterán
Huh, szerencsére ha videót nézek róla, akkor nem ilyen durva adatok jönnek ki:
1ó 58p videózás róla: 24% akkut fogyasztott el a tabból és fele olyan meleg sem volt.A lényeg, hogy notiba be ne dugjam, mert akkor tehetem is töltőre!
Többet nem veszek 150K körül notit, nagyon gyér üzemidejük van ezeknek, cirka 3 és fél órát bír csak. Ha épp alig csinálok rajta valamit, akkor 4-et eléri. Ezzel szemben asus tf103c tabom - 80K volt - legalább 4-5 órát elmegy vegyes használattal (net, játék, videó, zene), játékkal 4-5 óra (az 5 inkább gba és psx emuval), 7+ óra zene/HD videóval. Ezt mind úgy, hogy a billentyűzetes dokkolója rajta van (kvázi notinak használom).
Szerintem eladom a notit és veszek helyette asztali pc-t, valami alacsony fogasztású néha bekapcsolós cuccot. Fölösleges három noti a házba - nekem kettő, ha az androidost is számolom -, így is tök durván néz ki a szoba egyik sarka... tele elosztókkal és töltésre váró készülékekkel...
-
Zoja™
őstag
,,Annyi jó van benne, hogy gyülekezetből jó sok embert ismer, különféle szakmákkal, ez pont jól jött amikor elromlott a mosógép.
No, meg ott tényleg jó emberek vannak és szívesen segítenék bárkinek, akár ingyen is! Csak nem szabad velük sokat beszélgetni."Akkor Te most kihasználod a keresztényeket?
Máglyára veled...
-
Penguin95
senior tag
Ámen.
Az istentisztelet meg... Pár hónapja mentem először templomba, ha a keresztelőmet nem számolom baba koromban. A végén már az agyvérzés határán voltam a sok sületlenségtől. Valahogy nem ott akartam űlni reggel 6-kor, éhgyomorra, öltönybe. Ha valaki hívő, az nem zavar, de engem hagyjanak ki belőle.
-
Penguin95
senior tag
Anno nekem sikerült zsidóznom exem családja előtt. Exem kihívott "sétálni". Akkor tudtam meg, hogy egyébként az egész család kőkeményen zsidó. Valamiért nem szerettek utána.
Balathruin: Akkor remélem az összes Xperiája zárt bootloaderes. Mert akkor rá fog jönni, mi az a júzer error.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Sonynál legutoljára 2011-ben volt olyan szoftver, amire mindenki azt mondta, hogy na ez igen, így kell ezt csinálni.
"hulladék a gyári romja, nem kap egynél több frissítést, rossz hardvert raktak alá (melegszik, ótvar kamera, silány kijelző stb)" Na ezek a Xiaomira sem jellemzőek.
-
saelin
veterán
Oké, a VLC még mindig nem alternatívája az mx-nek.
1. Nem olvas be semmit sd kártyáról (még mindig 4.4).
1.1. Nem tudok így feliratot betallózni.
1.2. Nem látja a videókat/zenéket.
2. Nem lehet a feliratok helyét beállítani globálisan, így mindig végig kell járni 10 mappát hogy betallózzak egy feliratot...
2.1. Nem lehet a fontok helyét megadni a lejátszónak, ez nekem fontos lenne, mert animékhez 99%-ban nem "default" fontokat használnak.
3. Nincs mappa nézzet - vagyis van, csak az sem használható -, hanem név szerint csoportosítja (csak próbálja) a videókat. Zenénél vicces lehet.
4. A gesztusvezérlés nem jól működik. Tekerném a videót és ha nem teljesen vízszintes teszem ez, akkor elkezdni állítani a fényerőt...Nem akarok megbántani senkit - már ha valaki használja ezt -, de ez használhatatlan! Ha egyszerre több videó van lent, akkor összefolyik minden mindenbe, ha egyedi fontokat használ a felirat, akkor hibás lesz annak megjelenítése vagy csak sima fehér feliratként jelenik meg (nekem ez már fail, mert a karaoke egy dinamikus egyedi font anim szokott lenni) stb.
Még mindig az mx a legjobb és pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest