- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Traktor mi?
Na, hétvégén sztem megnézem az aquaman-t mert már nem bírom ki sz@rozás nélkül. De úgy istenigazából egyáltalán nincs kedvem megnézni, borzasztó a főszereplő, teljesen Thor koppintás, a rendező el van szállva magától, hogy ennyit keresett a film bevételileg. Hogyaszondja most narancsba borult a DC, ledöntve végre a Dark Knight-ot. De hát ez teljesen idióta szegény, nem feltétlenül jó az a film amit több mint 1 milliárdan néztek meg, nem az lesz filmként értékelhető, nézhető.. meg hát az Aquaman-t egy lapon emlegetni egy Dark Knight-al amiben mindegyik színész/nő zseniális totál idiotizmus. -
leslien
nagyúr
-
UPC-nél nekem is 1-2TB közt mozgott a havi upp-om, de nem volt gond sosem. Olyan előfordult, hogy kaptam "fair use policy" mail-t, de ez független volt a forgalomtól, mert volt amikor már másodikán jött a 80%-os levél, holott egy nap alatt ott képtelenség volt feltölteni 240GB-ot 10Mbps-en. De aztán 100%-os levél sosem jött. DIGI-nél 200Mbps felöltési sebességgel volt már ennek a sokszorosa is, igaz itt ÁSZF szerint is korlátlan az adatforgalom.
-
Quqesz
nagyúr
-
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Ez volt az egyetlen olcsó (5500Ft) és 100/100-as verzió, így hamar le is csaptam rá. Sajna csak Sata, de képek és filmek tárolására bőven elég lesz ez sebességileg.
#csakasamsung
Szóval ismét van Samsungom, mellette egy Western Digital és egy Hitachi, bár e kettő kondiciója már nincs toppon. Pár százalékot estek már.Szerk1:
Router kérdéshez: miben különbözik a 2.5ghz és az 5ghz? Nekem valami ASUS routerem van, de hogy mire képes.. passzSzerk2:
-
-
vodrosjozsi
addikt
Lelkét? Hát más neki nagyon nincsen, gondolom ezért is a lelke kell
A focis videó meg.. atyám, de elküldeném ezeket a taigetos-ra..
Én azok helyében akik segítettek neki lazán kiröhögtem volna és biztos ami biztos még fel is rugtam volna. Mi az anyjukat képzelnek ezek de komolyan. -
-
Quqesz
nagyúr
Kíváncsiságból megnéztem(fülnél mérve):
Xiaomi MI8: SAR 0.701
xiaomi redmi note 5: SAR1.29
xiaomi mi mix 2s: SAR 0.542samsung GS9: SAR 0.294
samsung Note 8: SAR 0.17Iphone 8: SAR 1.32
Iphone 8+: SAR 0.99
Iphone X: SAR 0.92Huawei Mate 10pro: SAR 0.87
Huawei P20pro: SAR 0.73
Huawei P20: SAR 0.76LG V30: SAR 0.48
LG G7: SAR 0.244 -
Quqesz
nagyúr
De azt tudod, hogy SAR értékben az alma a tréek közé tartozik(elég magas).....ezért kár szidni a sáomit...😉
VJ
Muter 70 éves. Kellett neki új teló, de max 30e-ért. Mutattam neki több mindent, de mikor bementünk a tnor boltba és a csaj 25e kirakta elé nem volt kérdés. Amúgy nem rossz gép, nem is döglassú(G3s szarabb volt) és megkapta az oreót(amit most a samu tabom is, de egy évjárat a kettő és a tab 3x annyiba került😉). Szal egy nyugdíjasnak hozza amit kell(telefon és sms max).nrg
Már értem honnan lesz a huaweinek hirtelen hajlítható kijelzős telója...😂 -
w333
félisten
dBm nagyon rossz volt ... 100-115 fölött volt mindig !
Mi 8 az -90dBm !
Redmi Note 5 az -93dBm !
Mi A2 Lite -96dBm !
A3 (2016) -93dBm !
iPhone SE és iPhone XR -n nem tudom hol kell ezt megnézni !
Huawei Y3 II pedig -61dBm ez győzött (ennek biztos sz*r a SAR értéke) !
Szerk.
S8 -nak nagyon sokszor láttam az akkustatisztikában a rossz térerőt (sárga és piros csíkokat) a Mi 8 -nak végig zöld (tehát full térerő volt mindig)
-
gerner1
nagyúr
"A másik, hogy a SAR érték magasabb a Mi 8 esetén (fejre EU mértékben például bőven a duplája), amiatt lehet is jobb a térereje, de cserébe nem annyira egészséges használni."
- Pontosan, ahogy írod. Ezek párban járnak. 👍Bár nekem nincsen Note9, de a kollégáim közül van 2 -nek is, és mindazt amit írtál megtudom erősíteni, mert valóban nagyon jó MU-MIMO -val. Sajnos ilyen szempontból (sem) a Xiaomi -ról nincsen infóm, az egyelőre nincsen ismeretségben.
Mindezek ellenére, én is szimpatizálok a Mi8 -cal, de a Mi Mix 2s -sel is. Nálunk egyelőre elhalasztva a csere, de ha a 9.0 -val a Mi Mix 2s, vagy a most megjelent Mi Mix 3s is ugyanolyan minőséget tud fotózni, mint a Mi8 (ezzel a gyártóval kapcsolatban etalon: Moz képei a fotós topikban...), akkor könnyen lehet, hogy később ezek közül lesz a befutó.
-
törölt tag
Note 9 lehet jobb, de S9 Plusnál megszenvedtem vele. Egy egész korrekt telefon lenne, sőt...de így, hogy sem az ujjlenyomatérzékelő, sem az arc/írisz alapú feloldás nem úgy működik ahogy kellene, elrontják az egész telefon használhatóságát. Videóban és nappali képeknél olyan jó a teló, hogy a pofám leszakad, este meg kb. értékelhetetlen. Kiválasztja az F1.6 apertúrát, ami szép és jó, csak épp nagyon nincs ott már mélységélesség, és azt még pofáncsapja az ISO800-al ami fatal error az amúgy aprócska szenzornak.
Szídják az akkut S9 Plusnál, na pont azzal semmi gond, vígan hoztam minden nap 6h feletti SOT-okat. -
törölt tag
-
vodrosjozsi
addikt
-
Aryon87
félisten
ja hát igen, úgy egyszerű
Sima mezei lapostévém van (Technika), így az nem tud ilyen tekergetősdit játszani
Nálunk a természetcsatorna megy többségében (csak hogy menjen a tévé, de minek?), akkor a tehetségkutató show, meg valóságshow ami alap. És az esti híradó.
Nálam mindezek kiesnek, egy show-t nézek, az a Ninja Warrior (ez is inkább a gépen) és néha a VV9, de csak a fejem fogom azokon.. -
Aryon87
félisten
Mi az a tévé és csatorna?
Én már évek óta nem nézek tévét (ebben a trafikos melóhely is közrejátszik a késő estig tartó műszakokkal). Párom nézi, de mellette a telefont is nyomja. Ritka ha beülök mellé filmezni, de a vége az hogy felmegy az agyvizem a 10 percenkénti reklámoktól, akkor ki a gépre, és szépen lehúzom a filmet egy pendrivera. Reklámmentesen élvezet folytatni -
-
Aryon87
félisten
Még ki kell tapasztalni szerintem a fotózást, Samu után kicsit szokatlan lehet még + ahogy Moz is írta ott, frissítenie is kell majd a telót (ha még nem tette meg.
W333: mivel amoda nem tudok reagálni, jókor jársz arrafele, mikjor nem dolgozom, de itt egy képem, ami arról a szoborról lőttem U11-el nem is olyan régen
-
Quqesz
nagyúr
Nekem Bosch kék van(36e) az Obiból, de fejemet vertem a falba, mert a Gubacsi-Határ útnál a szerszámboltban láttam ennyiért Hitachi-t is, ami fényévekkel jobb. (Oda járnak ki tőlünk cuccokat venni a szerelők, jó hely). Nem toom merre laksz, de érdemes körbenézni, lehet jobban jársz mint nagyoknál venni.
Ez most eddig nagyon BalF.sz akció, ami megy.......🤔😩
W333
Amúgy használd egészséggel! Az tetszik, hogy most megint kezd több gyártó benne lenni a toppba, csak a dizájnon vegyenek erőt és ne minden hülyeséget vegyenek át. -
-
w333
félisten
Vásároltam tőlük már 1-2 dolgot eddig nem volt még szerencsére gond !
Az Asus AC66U _B1 routert is tőlük vettem !
-
Aryon87
félisten
Persze, ez egyértelmű is volt hogy ők is megcsinálják, bár a cikkben lévő "paparazzi" kép alapján pont a legrondább formációt mutatják be, na ez pont nem tetszik.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az illetővel már szócsatám is volt, hogy de a Samsung soha nem fog noccsozni.. Nem a f....tJa most látom, az MA is lehozta ezt a fejezetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest