-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
-
-
vodrosjozsi
addikt
Ja mert lehet azért tetszik mert kínai? Inkább akkor máshogy fogalmazok. Ő nálam az etalon, az örök favorite, a legjobb nő a világon ever
ez nem perverzió
Helltak: hanyadik évadnál tartunk? Sztem a 2. évadtól kezdve remek az inhumanekkel együtt.
Találkozhatnának a Holdon -
-
-
-
SybenX
őstag
Olyan jónak nem mondanám, inkább csak jónak.
Ami nem jön be nekem az s7-ben:
gyenge üzemidő, kamera(igaz nem használom,de jött be), mérete (hiányzik a 5,5 inch), amoled beégés, ujjlenyomatolvasó, laggos, akadós touchwiz.
Note 4 előnyei: jó üzemidő, nagy kijelző, IPS természetesebb színekkel, ujjlenyomatolvasó hátul és az ára. -
akooos
veterán
Na hát ezek aztán nagy nevek
Dj snake az egyetlen innen akit bírok. Őt is csak a lean on miatt.
Dj Khaled pont akkora szánalmas vicc, mint Jake és Logan Paul. A semmiből gazdagodnak meg és ez kurca idegesítő. "Another one"Ha már Skrillex:
Angol tudás nem árt, ha van.
-
Helltak
őstag
Milyen telefont szeretnél rootolni?
1. Ha elrontod, akkor is legtöbbször vissza lehet csinálni a bajt, de ha úgy csinálsz mindent, ahogy le van írva, nem lehet probléma.
2. A gyári rendszer mindig vissza lehet rakni.Nekem most a Mi 6-om rootolva van és Custom Rom is van rajta.
-
-
akooos
veterán
Én szeretem a cipőket. Hiszen muszáj abban járnom
Régen csak puma cipőt hordtam. Jó kis magasított szárút. Szerettem őket, de azóta megkomolyodtam. Egy -tök átlagos fekete nike cipőm van, egy szintén átlagos barna adidas és ennyi. Ez a 2 sportcipőm van. Ezen kívül csak elegánsabbakVennék egy airmaxot, de sajnos minden jöttment olyat hord. 2000 ft biztos a kínai piacon vagy nem tudom.
-
vodrosjozsi
addikt
Inkább aludnál, minthogy ilyen izéket olvass
Hidd el, felnőtt korodban meg azért fogsz sopánkodni, hogy miért nem aludtál amíg lehetett.. ilyeneket délután is fogsz tudni olvasni, de emiatt fenn maradni háát..
Nincs csajod, hogy ilyeneken élsz?
Nézzél inkább sorozatokat eredeti nyelven, addig is tanulsz -
Helltak
őstag
Én vettem egyet, de nem volt meg sokáig.
Pro:
- rendkívül gyors rendszer, gyorsan jönnek a frissítések
- kategórián felüli kamera
- jó minőségű hangszóró és a fülesre is teljesen korrekt
- üzemidő is nagyon jó.
Kontra:
- kijelző nekem elég fakó volt így gyárilag, hiányoltam az állítási lehetőséget (viszont fényerőben nagyon jó)
- a Sim tálca lötyögése picit zavart, bár tokban már számít
- hardveresen az árához képest teljesen jó, de nekem picit kevés volt.
- ez csak számomra negatív; nem jött be a stock droid.Mi 6 lett utána, teljesen más kategória, de imádom ahogy van.. Remek lett a MIUI 9! Pörgős, jól néz ki, remekül testreszabható!
Ha rá lehet tenni az 5x szoftverét az A1-re, akkor az is remek telefon lesz! (már aki ezt igényli) -
Köszönöm mindenkinek
Kb. 5-10 perc volt, ha jól emlékszem.
Több biztosan nem.Note 8 firkantás tapasztalat:
Nagyon durva, milyen pontos és papírszerű vele a rajzolás.
Olyan vonalak születnek a tollal, amit az ember elképzel.
Egy hátrány van, a fránya Edge, amiről állandóan le csusss
z
a
n
a
t
o
l
l
-
De azért a szabadkőművesek zseniálisan bemocskolták a középkort
Kolumbusz a Föld kerekségét próbálta bebizonyítani?
Ugyan. Csak kellett egy új kereskedelmi útvonal kelet felé, ami megkerülte az arabokat.
Gallilei hiába bizonygatta a heliocentrikus világképet a Pápának?
Pont az egyház kérte meg őt, hogy csináljon egy részletes tanulmányt, a többi mitológia. -
Azt ugye tudod, hogy a lapos föld ugyanannyira Mozart-korbeli kitaláció, mint az első éjszaka joga?
A felvilágosodás korában találták ki ezeket a hülyeségeket, hogy minél sötétebbnek tűnjön a sötét középkor.
Ezzel lehetett ijesztgetni az embereket, hogy mi lesz, ha nem tanulunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged