- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Szia,
Szerintem a legjobb emulator a BlueStacks, nalam kivaloan mukodott mindig, bar kell egy combos gep hozza, idovel belassul, de erdemes vele szorakozni
Notebookon nem tapasztaltam semmi kulonlegest, igazabol majd mindegyikre felment valamelyik verzio, de eleg sok idot el lehet tolteni a kiserletezesekkel
Itt talalod a letolthetoket: http://www.android-x86.orgIgazabol fentebb leirtam melyiket erdemes hasznalni, ha mar ugy vagy vele, csinalsz egy particiot es jo esellyel fog mukodni
Windows melle laptopra meg jo valasztas lehet a RemixOS vagy a PhoenixOS, ez utobbi szinte majdnem windowsos feluletet at, ablakkezelessel, halozatos mukodessel
Ha arra kell, hogy droidos progikat futtass, hat akkor inkabb ez kell neked, windowsos install van hozza, bootmenu benne, szoval semmi dolgod nincs, csak feltenni
http://www.phoenixos.com/en/download_x86Toltsd le a downloaderjet, ami megmondja hogy neked melyik verzio kell belole, nalam ez is bevalt, stabil rendszernek tunik
Ha mindenkepp X86 droidot akarsz es a fentiek nem valtak be, akkor szivesen leirom a folyamatot, de szerintem erdemes kiprobalni mind a Remixet, mind a Phoenixet
Udv: Necro
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest