-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
razorka777 #9878 üzenetére
Köszi
Ghost Commanderrel próbáltam, de azzal nem ment
Akkor a total commandert megpróbálom -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Ismét itt.
Lesz egy láma kérdésem
Hogyan tudok másolni a system/app könyvtárba?Azt mondja mindig, hogy nincs ROOT jogosultságom hozzá.
Amit furcsállok, mert a telefonom rootolva van, az biztosVagy ez még mélyebb szintű root jogot kíván?
Hogy tudom ezt elérni?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz -
Tanisz
senior tag
Szia,
Nem biztos, hogy ez a kérdés ide való, bár nem én fogom megmondani
Szóval ne vedd tolakodásnak.
Régen a Defy-men én használtam MIUI-t, és CM-et is, az utóbbi jobban bejött. Főleg kinézetre. Bár ezt ízlések és pofonok válogatják
Kb negyed évig használtam MIUI-t addig meg voltam vele elégedve, elég stabil volt és nem voltak gondjaim vele.
Arról sajnos nem tudok nyilatkozni, hogy a mostaniak (friss MIUI romok) milyenek, de ha jól tudom az Oppo is a MIUI alapjaira építkezik, szóval rossz nem lehetÜdv:
Tanisz -
Tanisz
senior tag
válasz
junkpod #9809 üzenetére
Szia,
Exchange probléma megoldása az alábbi módon sikerült.
Elsők körben a Te javaslatod indította el.
Találtam egy xda-s topikot, amit azóta nem találok, de a lényeg az megvan.
A topikban meg volt osztva ez az oldal: [link]Innen le lehet tölteni egy frissebb google-os email appot, és hozzá az exchange appot.
Valamint nekem erre is szükségem volt, innen az exchange2 appot lehet letölteni. [link]
Nekem a gyári google levelező program verziószám ami az app kezelőben ki van írva 4.1-es.
Amit innen le lehet tölteni, az pedig 6.0-893803.1.Töröltem a céges fiókot.
2. Töröltem a mail app és az exchange app , exchange2 app adatait az app kezelőben.
3. Ezután telepítettem az új mail appot, majd az exchange app-ot, valamint az exchange2 appot.
4. Nem tudom hogy erre szükség van-e, de ezután megint töröltem az összes app adatait az app kezelőben, a appokat nem, csak az adatok (gyorsítótár, előzmények..stb).
5. Majd bementem a Beallitasok menúbe és ott a Fiókoknál felvettem az új Vállalati fiókot (itt most már 2 van nekem, van a régi levelezőé és van az új levelezőé). Az újat választottam, mivel előtte a régivel úgysem ment.
6. Beállítottam az exchange fiókot, amit eddig is próbáltam a réginél és csodák-csodájára működöttKöszönöm a segítséget mindenkinek és az ötleteket
Üdv:
Tanisz -
Tanisz
senior tag
válasz
VegyesTamás #9805 üzenetére
Próbáltam, azzal sem megy
Egyedül a Nine - Exchange ActiveSync és a TouchDown for Smartphones appokkal működött, csak lejárt az 1 hónapos trial :S
Kezdek arra gyanakodni, hogy valami SSL dll (pl. ssleay32 dll,libeay.dll) hiányozhat a telefonról, ami a fizetős appokba bele integrálva.
Vagy a fene tudja. -
Tanisz
senior tag
válasz
VegyesTamás #9803 üzenetére
Igen a céges Microsfot Exchange fiókomat szeretném a telefonon is elérni.
Tudom is hogyan kellene beállítani, de hiába adom meg a gyári android exchange mail beállításokat, nem akarja elfogadni. Mindig azt írja, hogy "Nem sikerült megnyitni a kapcsolatot a szerverrel".
Míg külső fizetős programmal megy.Viszont kollégáknak a gyári androidos Exchange mail-el is megy a mobiljukra a levelek,naptár, találkozók..stb. fogadása, küldése.
-
Tanisz
senior tag
válasz
junkpod #9800 üzenetére
Mindenhogy próbáltam
SSL-el, minden SSL tanúsítvánnyal, SSL nélkül is, de sehogy sem megy
Már 2 hónapja kínlódok vele, de nem megy
Az a legfurább, hogy külső exchange mail appal megy (mint ahogy korábban is írtam), de azok mind fizetősök és hát nem olcsóak, mert ha pár száz forintot kellene csak érte fizetni, megtenném.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni, mert már nem tudom mit tehetnék az ügyben.
Van egy "kínai fantasztikumom"
Egy Zopo ZP980-am.
Rajta egy stock 4.2.2 android op.Szerettem volna a gyári exchange activesync-et beállítani, hogy megkapjam a céges leveleket mobilneten.
Már széttúrtam az egész netet, de ahogy kellene működnie, nem sikerül kapcsolatot létesítenem a szerverrel.Külső google playes programmal működik. Pl a Nine - Exchange ActiveSync app-al (tetszik, szép is jó is, csak hát egy hónap után fizetős, és hát nem olcsó) vagy a TouchDown for Smartphones app-al (ez annyira nem tetszik, de 1 hónap után ez is fizetős).
Valamint a másik érdekesség, hogy a gyári exchange activesync-et beállítva, bent a cégnél wifi mögül működik,de mobilnetről nem.
Viszont a kollégáknak a készülékeikről ugyanazokkal a beállításokkal, mint amit én állítok be mobilneten keresztül is megy Samsung, Xperia készülékekkel.
Pontos android verziókat nem tudok, de mind ICS, vagy JB készülék.Van valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet ez?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest