- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaszlo83
tag
válasz aprokaroka87 #25905 üzenetére
A cache 46mb, szóval ez nem számottevő...
-
kislaszlo83
tag
válasz cappa72 #25902 üzenetére
Ez a komplett tablet hazudik mint állat. A ramról cpuról, kb mindenről.
Az emulált tárhely méretét hogyan lehet növelni? Van ilyen lehetőség szoftveresen?aprokaroka87:
Már mindent átmozgattam amit lehetett, de így is alig van hely, holott letörölrünk rengeteg dolot. De valamiért a tárhely nem szabadult fel.[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
válasz kislaszlo83 #25895 üzenetére
Bocs a duplázásért!
Ami a leginkább zavar, hogy, ha a böngészőből letöltök egy apk-t azt minden gond nélkül telepíti, ugyanerre a playből pedig kiírja, hogy nincs elég tárhely. -
kislaszlo83
tag
Sziasztok!
Van egy kínai dzsunka tabletem , és most olyan furcsaságokat produkál, hogy nem enged telepíteni. Volt rajta a kölköknek egy csomó játék letöltve a playből, de most elkezdtük szelektálni őket, és letöröltünk jó sokat, de valamiért nem enged másikakat telepíteni, arra hivatkozik, hogy nincs hely. Ami nyilvánvaló baromság, mert még most is 8 giga szabad helyet ír. Hol van a kutya elásva? Egyébként android 4.4-et ír, de ez a felület tuti 4.2, szóval ez is csak szoftveres kamu, real chinese shit
-
kislaszlo83
tag
Bocsi, az új duplázásért.
Szóval most visszakap egy gyári rom-ot. Ha azzal se megy, lehetséges, hogy a wifi modul hibás?Bakker, ezzel meg megy.
Valami ötlet, hogy hogyan tudnám megbuherálni azt a bizonyos rom-ot, hogy működjön a wifi vele?[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
-
kislaszlo83
tag
válasz kislaszlo83 #22026 üzenetére
Most új probléma merült fel.
Ha elindítom a wi-fi-t, akkor megkérdezi, hogy wifi bekapcsolása?. de sehol nem ad ki olyan ablakot, ahol választhatnék, hogy igen, vagy sem. Ez vajon mi lehet? -
kislaszlo83
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Adott egy zte blade 3. Régi soft volt rajta, így gondoltam kap egy kicsit újabbat, 4.1-et.
Feltettem a ClockworkMod Recovery 6.0.1.2-t, majd az sd kártyára rámásoltam a kibontatlan zip file-t. Bementem a recovery menübe, elvégeztem ezeket:
wipe data/factory reset
mounts and storage --> format system
ezután megpróbáltam ezt:
install zip from sdcard - choose zip from sdcardAztán ez jött ki:
E: can't mount sd cardNa, itt a probléma, mert nem tudom rávenni, hogy lássa, de közben, ha jól sejtem a régi rendszer már eltűnt.
Megoldás?
Köszi előre is -
kislaszlo83
tag
Sziasztok. Létezik olyan app, amivel billentyűzetet lehet áthelyezni, átméretezni, gondolok itt arra, hogy, a bill középre kerüljön kijelzőn, meg ilyesmi egyedi beállítások? Köszi
-
kislaszlo83
tag
Létezik olyan android 4.4 rom ami támogatja a mtk 6589t-t?
Illetve egy stock android kit-kat felmegy bármilyen telefonra, vagy ezt így nem lehet megoldani?
Köszi -
kislaszlo83
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem volna, hogy hogyan tudom eltüntetni az android bejelentkező képernyőről az első bejelentkezés utáni dolgokat. Meg kéne érintenem egy kört alul, de a touchpad ott nem érzékel. Android 4.2.1
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!