- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy android guru, nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést egyáltalán.
Van egy alcatel 6030D telefonom, 1000 éves, még anno felraktam rá egy custom romot, de így csak angolul tud a telefon. Most szeretném visszavarázsolni rá a gyári cuccot, elvileg csináltam backupot, de kb. semmire sem emlékszem, hogy mit és hogy kell, ilyen folderjeim vannak a pc-n:
- ADB usb driver
- adt bundle win x86
- backup (carlive, MTK DT)
- stock 4.2.2 original 6030D
- framarootSzóval halvány elképzelésem azért van mi micsoda, de valaki le tudná írni pár sorban a visszaállítás menetét?
Köszi
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Honor 4c Emui frissítést írt ki, letöltötte, de újraindítás után az update nem ment végig, hanem megszakadt. Most nem reagál semmire a telefon, mindig újraindul.
Mit lehet csinálni vele?
Wipe data/factory reset megvolt, de az már nem segít.
-
Ispy
nagyúr
Erre valaki esetleg?
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Alcatel OT-Idol telefonom, de alcatelék úgy gondolták, hogy ha már 2 sim hely van, akkor minek legyen benne SD card-nak hely, szóval ez hiányzik. Viszont vannak programok, amik csak SD kártyára hajlandóak felmenni. Tudok valahogy csinálni a belső tárhely egy részéből olyan partíciót, amit a programok SD kártyának látnak?
A telefon rootolva van, 4.2.2-es androiddal.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Beszereztem egy Alcatel 6030D és most ahogy nézem nincsen a beállítások között hang menü?
Valakinek valami ötlet? -
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
1 hete jött meg az új Alcatel Idol Mini-m. Letöltöttem a fw frissítést, felraktam egy black wallpapert, dobálgattam ki a kezdőképernyőről az ikonokat, amikor egyszer csak kikapcsolt a készülék. Bekapcsoltam, de a kezdő animációnál elakadt a dolog, nem indult újra el. Visszaküldtem. Ma kaptam egy másik készüléket, letöltöttem az fw-t, felraktam a black wallpapert, dobálgatom ki a felesleges ikonokat, erre megint kikapcsol a készülék és utána megint nem indul el, csak a kezdő animáció fut. Most akkor ez user error? Vagy mi a f.sz? Hard resetet próbáltam a hangerő fel és bekapcs gombbal, de droid robot után csak kattan és újraindul (az előző is pont ezt csinálta). Valakinek valami ötlet?
Ispy
Mondjuk az gyanús, hogy a három program, amit az első telóra felraktam, az ezen is rajta volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest