-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
ktommy91 #27084 üzenetére
ahogy Keeperv85 is írta, nem biztos, hogy tudja a kernel. Most swap-od van, az tuti. Egyébként meg kernel adiuthor-ban tudsz virtuális memóriát létrehozni, plusz sztem a CM fejlesztői beállíásain belül is van ram kompresszió. Ennyivel tudsz "több" ramot kihozni.
Ha nagyon kell, próbáld ki, amit írtam, hátha tud zRammal dolgozni a kernel, csak meg kell adni, mit használjon.
-
Mr.C
őstag
válasz
ktommy91 #27079 üzenetére
nem a /-ról kellett volna ls, hanem system/xbin mert abból látom, van-e busybox de lényegtelen, megkérdem: van ugye busybox?
Ahogy látom, SD kártyád van. Mi lenne, ha annak partícióját zsugorítanád és létrehozol ott 4 db zram-ot és azt csatolod a scriptel? pl MiniTool Partition Wizard vagy gparted, ami neked jobb. Én nem piszkálnék bele a beépített tárolóba, de akár a /system, vagy a /data partíciókkal is lehet játszani (gyorsabb I/O esetleg) de nagyon óvatosan
-
Mr.C
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest