- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
arkades
senior tag
válasz
vilmose33 #50140 üzenetére
Nem tudtam, hogy az androidnál is van ilyen accounthoz rendelés. Azt hittem csak az iPhone-nál van ez.
Most jöttem haza és útközben láttam egy Samsung szervizt. Bementem, elmondtam a problémámat, azt mondták, hogyha a power gombot és a hangerő le, vagy fel gombot, vagy mind a hármat egyszerre lenyomva tartom, akkor egy szerviz menüben találom magam és ott tudom swipe-olni a telefont. No ez nálam nem működik sajnos. Mindegy, van még egy iPhone 4S-em, legfeljebb majd azt fogja használni. Ez csak azért lett volna jobb, mert a kijelzője nagyobb. -
válasz
vilmose33 #49492 üzenetére
Én úgy csinálom hogy egy Veracrypt konténerbe vannak a fontos jelszavaim ami fennt van a Megasync felhőbe.
Így összesen 2 darab erős jelszót vegy jelmondatot kell megjegyeznem.
Mivel a Mega is titkosított, azaz ő maga se tudja az adataimat visszadni ha elfelejtem a jelszót, +az aes256 Vera, úgyérzem mindent megtettem és bárhonnan ahol van internetes kapcsolat, meg tudom nézni a jelszavaimat. -
válasz
vilmose33 #48564 üzenetére
Azta... ez tényleg jó régi telefon.
Volt neki topikja külön.Meg kellene próbálni factory mode-ba belépni, ami nem azonos a képen lévő móddal (mert ez recovery).
Ha az működik, és elérhető lenne a belső memória /data része, akkor ilyen állapotban is menthető lehet (adb elérés szükséges hozzá)Ha viszont sérült az adatpartíció, ami egy lehetséges hibaforrás, akkor egy fokkal nehezebb (és lehet, hogy nem is lehetséges).
-
vacs
veterán
válasz
vilmose33 #48111 üzenetére
"Ha viszont félsz válts Iphone-ra"
pl Pegasustól az sem véd meg. -
-
-
svgyula
addikt
válasz
vilmose33 #46156 üzenetére
Szia! Magyarországon vásárolt, itt használt telefon? Németországban ha szolgáltatónál veszed(tmobil tapasztalat) még az sem mindegy, hogy előfizetéses vagy feltöltő kártyásat veszel! Anno a főnököm akart "trükközni" amikor nekem vett feltöltőkártyás telefont. A telefont ő akarta használni mert összetörte a telefonját. A kártyát meg én. Na az ő kártyájával nem működött az új telefon. Nyilván semmilyen másik szolgáltató kártyájával sem ment. Csak tipp volt.
-
mizoli
addikt
válasz
vilmose33 #45367 üzenetére
Rom telepítésre az eRecoveryt is tudod használni, ott nem tudsz rosszal próbálkozni.
WiFi kapcsolaton tölti le a romot.
Kikapcsolt állapotban a hangerő fel gombot nyomva tartod, közben rádugod a töltőre, vagy gépre. A gombot nem engeded el, csak ha bejött az eRecovery. Kb. 10-20 sec. Minden adat törlődni fog.Már nagyon régen csináltam.
-
svgyula
addikt
válasz
vilmose33 #45360 üzenetére
Szia! Mivel a rendszer nem állt fel/indult el ezért nem is tudod engedélyezni a HiSuite számára a telefonos hozzáférést. Ezt használtam évekig a rendszer mentésre de csak működő androidhoz tud csatlakozni. Ráadásul nekem mindig volt egy 6 jegyű szám a telefonon generálva amit a PC-n be kellett írni és utána kapcsolódott. Amit meg tudsz próbálni: Letöltöd a legutolsó teljes ROM-ot a telefonhoz(hogy melyik azt az előző tulajjal derítsétek ki!) Ezt felmásolod egy SD kártyára úgy, hogy a gyökérben csinálsz egy DOWNLOAD könyvtárat és ide másolod mint "uppdate.zip" Ezután berakod a telefonba és kikapcsolod. Majd úgy indítod, hogy folyamatosan nyomva tartod mindhárom gombot! Amikor bejön a szürke kijelző akkor engeded fel. Ha minden jó akkor elkezdi telepíteni a ROM-ot. Utána újraindul ez nagyjából 10-15perc. Ha nem megfelelő a ROM akkor bele sem kezd-> másik verzió! Ja nem lehet android verziókat így átlépni. Tehát ha 8-as van rajta akkor ne akarj 10-es droidot nem fog menni!
-
MrTwister
őstag
válasz
vilmose33 #45345 üzenetére
Igen az appon belül minden ok, minden be van kapcsolva, igazából ki se kapcsoltam soha, de ellenőriztem. Félek csak teljes gyári visszaállítás fog segíteni, csak nem értem mitől romlott el egyszer csak.
Azért még várok hátha valakinek lesz rá valami jó tanácsa, gondolom más is járt már így.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
vilmose33 #43590 üzenetére
Nem lesz konnyu megoldas, szerintem kezdj el XDA-t turni: az Android 4.1-4.3-rol Google Mobile Services-be mar nem lehet belepni [link] es az ezen regi ROM-ok altal tamogatott TLS verziok miatt sok szerverhez nem fog tudni kapcsolodni HTTPS-es (vagyis kb. sehogy) [link valaszokkal egyutt].
Hivatalos Youtube alkalmazast se latok 4.x-re csak V13.x legelejerol (2018 elso felebol).
Szoval vagy XDA es joval ujabb ROM (min. Android 5) vagy alternativ Youtube app esetleg (lista [link]).
-
ksanc
őstag
válasz
vilmose33 #39320 üzenetére
Frissítés után, esetleg még előtte megvolt a gyári visszaállítás? Általában főverzió váltásnál nemigen szereti az android a régi rendszer adatait... Persze a zember nem akar mentegetni.
Egyébként a gugli kereső elég sok Android 10-es frissítési problémát talál ehhez a típushoz.Esetleg a nagyon baráti ár sem volt véletlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest