- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
A.M.D. #30325 üzenetére
Isten hozott szűk kis klubomban! Kicsit ha visszább olvasol, láthatod, hogy szinte ugyanilyen hibába futottam bele. Megoldás - ami elérhető is - nincs. Végigzongoráztam minden lehetséges megoldást, Több win és linux disztrón, konzolban, szoftverben, jelenleg a raspberri pixel-t telepítem... Eredeti rom-ot is rohadt nehezen találtam a kütyühöz, de sd-ről abortol minden kísérletet. Ha van a kütyüben soros port, a soc-hoz való os-t egy szervizes szakember rá tudja flashelni. Erre nekem nincs eszközöm, sem lehetőségem. Szóval kuka az ilyen kütyünek. Bár ne legyen igazam esetedben. Ami nagyon OFF: eddig sem aléltam el az android "lehetőségeitől", de ezek után messze került a javallott os-tól. Az, hogy a 21. században nem lehetséges megjavítani egy tömegcikket külső forrásból, vagy hogy nem teszik elérhetővé az eredeti fw-t, az messze elfogadhatatlan. A sérült rendszer nem javítható egy recovery partícióból? Ne már. De ha nem, hát engedtessék meg, hogy mindenféle rootolás és trükközés nélkül egy saját pc-re telepíthető szofverből, akár a gyártó, akár a rendszer fejlesztő szerveréről letölthető csomaggal tudjam megjavítani a sérült rendszert. Máshol ez alap.
Szerk: Lehet bannolni, jelenteni, törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest