- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Eleve nehezen is lehetne
De közben elmult a probléma 26 perc 14 másodperc 35x ébresztésnél abba maradt,majd szépen kibökte a részletekben hogy alarm manager.Bár nekem gyanús hogy valami bug volt a program részéről mert töltőről levéve eltelt 35 perc és 2%-ot merűlt úgy hogy a wld ezt az UID-t folyamatosan frissitette.
-
Mr.C
őstag
-
brd
nagyúr
Telepítesz egy XPosed Framework-öt a telefonodra (ez tudtommal csak rootolt készülékre lehetséges, és készülék, ill. Android-függő, hogy melyik változat kell, ill. hogy hogyan telepíthető), ez egy ún. keretrendszer, ennek egy letölthető és bekapcsolható modulja a YouTube background (ha a legújabb nem működne ebből, akkor próbálj ki egy régebbit, sokszor bugzanak egyes verziók).
-
Keeperv85
nagyúr
Én arról beszélek, amit a képen mutatsz. Flasheled a preloadert és a dsp bootloaadert, de a romot pont nem. Nem te vagy az első. Csak nem értem honnan találtátok ki, hogy annak köze van a romhoz. Gondolom van valami "frankó" leírás. >> Jól lehet vele téglázni a cuccokat...
-
paolinho
őstag
Pedig egyértelmű, hogy miről beszél. Azt mondja, hogy az utóbbi időben te már legalább a 4. vagy, aki a preloadert és a DSP_BL-t is flasheled, és ezzel kockáztatod, hogy esetleg tégla lehessen a telód. Nem bántás volt, csak észrevétel, és mint egy tanács arra, hogy a későbbiekben jobb, ha kiveszed a pipát ennél a két pontnál elkerülve az esetlegesen nagyobb kár generálását magadnak. Ha megfogadod, akkor tanultál valamit, de persze, ha nem, ahhoz is jogod van, legfeljebb egyszer a telód bánja.
-
Keeperv85
nagyúr
Üdv!
Valaki megsúghatná nekem honnan jött az az ötlet, ami az utóbbi két hét alatt legalább negyedikként követsz el, mint potenciális hiba...
Történetesen nem nagyon értem, miért flashelitek a preloadert újra, ráadásul megfejelve a DSP_BL.rel...
A lehető legfeleslegesebb dolog, ugyanis többnyire romonként sem változik, ám ha mégis, akkor is menni szokott a másik rom a csere nélkül egy próba erejéig. Cserében nagyon jól megtéglázza a telót. Jelen pillanatban nem megy fel a rom rá, mert nem tudja visszakapcsolni és ezzel párhuzamosan másik típusnak is érzékeli a tetejében, mint ami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest