- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
modflow #48495 üzenetére
Nem használtam soha Chromet deskopon se Androidon se, nem tudok válaszolni.
Kérdezd meg az [Android alkalmazások] topikba, az jobban passzol a kérdésedhez. -
mobilemaster
csendes tag
válasz
modflow #47091 üzenetére
Másnál is előjött ez a hiba, pont tegnap olvastam. [link]
És egy gyors keresés után még sok sok pont ugyanilyen eset jön szembe, valószínűleg valamilyen hibás frissítést adhattak ki, vagy ahogy crok mondja fals pozitív. Gondolom néhány napon belül javítani fogják, bár korábban még csak nem is hallottam ilyenről hivatalos app esetében. De tényleg Huawei specifikus problémának tűnik.
[link]
[link]
[link] -
air
nagyúr
válasz
modflow #24236 üzenetére
Milyen ilyen?
Nem mondtam, hogy custom helyett tegyél gyárit. Azt mondtam, hogy tegyél fel másikat. Másik gyárit, mondjuk a korábbit, vagy ha van, akkor customot.
Mondtam kézenfekvő megoldást is, de az nem tetszett.
Mondjuk értelmes magyarázatot nem adtál, hogy miért, de erre mondtam, hogy a te dolgod.
Egyébként ha nem próbálsz meg semmit, akkor mitől vagy kitől várod a probléma megoldását? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
modflow #23618 üzenetére
Megszerzed a gyári firmware-t flasheled és ott a friss rendszer, vagy felraksz egy régebbit és ota frissíted. Ennyit tehetsz. Illetve már egyszer ki lett tárgyalva, hogy az update.zip hova eszi be magát és hogyan kell manuálisan eltávolítani, talán pont ebben a topikban.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
modflow #21484 üzenetére
abba a könyvtárban ahova mentett a titanium backup
lennie kell egy .gz kiterjesztésű fájlnak,ami egy tömörittet állomány
abban lesz egy data könyvtár és azon belül egy database könyvtár...azon belül .db fájlok..lehet hogy azokban valahol benne lesz,de nem garantálom.a db fájlokat egy play áruházbol letölthető sql editor appal lehet megnézni
-
Mr Dini
addikt
válasz
modflow #21474 üzenetére
Igen, a lolli marad. A reset csak a data és a cache partíciót "törli".
Az apkban nincsenek benne az üzik. Az általában az SDre kerül, vagy bár a Viber esetében kétlem a data/data/<Viber csomagneve> -ben kéne kutatni.
Ha van rootod, akkor a titanium backupot ajánlom, meg a Viber mappa mentését az sdről.
De ha a mentés pl egy lolliról készül és egy JBre szeretnéd visszatenni az art->dalvik miatt nem fog menni valószínűleg.
[Tehát főverzió váltásnál szoktak gondok lenni] -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
modflow #21419 üzenetére
Ha van a menüben több lehetőség, akkor próbáld ki azokat is, akkor is, ha nem tűnik logikusnak! Láttunk már elírt, felcserélt menüpontokat. Aztán jöhet a következő lehetőség, hogy a menüpont mögött nem működik az utasítás. Töltés módban vszínűleg nem megy Deepsleep -be a droid és ezért marad aktív a Wifi.
-
vicze
félisten
válasz
modflow #21024 üzenetére
Egyik se, az alkalmazás cserélődött.
Egyszerűen a Google Now Laucher került alapértelmezettbe, amiben így van a keresősáv és eddig ez volt. Nexusokon ami óta Now van ilyen, a launcher része. Nem kell túldramatizálni, egyszerűen rakjál fel egy másik lauchert."A zárolási képernyőt hol tudom beállítani?"
Kicsit pontosabban? Ez így kevés. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest