- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethsza
tag
válasz
TedThomas #12628 üzenetére
Köszönöm.
Ezek szerint arra esély sincs, hogy a jelenség OKÁ-t valaki ( aki ehhez nálamnál sokkal jobban ért) megfejtse?
Hozzá nem értő lévén azt gondoltam (én butus), hogy ilyen nincs, mert még egy szoftver is VALAMITŐL elkezd egyszer csak másként működni, de ezek szerint tévedtem.
Esetleg a jelenség magyarázata olyan bonyolult lenne, amit én úgyse értenék?
Ha esetleg lenne mégis valakinek ötlete, ne fogja vissza magát!
Thx! -
törölt tag
válasz
TedThomas #11569 üzenetére
Akkor passz. Arra gondoltam, hogy Digis bootnál elmegy/megváltozik a dátum, vagy az időbeállítás. Tapasztaltam, hogy ez már elég ahhoz, hogy ne tudjon a G. szervereivel kommunikálni. De akkor nálad más lesz a bibi. Esetleg próbáld meg a Digi hálózatos topikban (ha van olyan)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest