-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már kifejezetten felkúr ez a mitsubishi l200 (teljesen gyári) android auto. (megjegyzem másban mostanában nem ülök melóbanhogy azzal mit csinálna, a sajátomban meg szerencsére nincs)
Kábelt egyelőre nem használok a hibák miatt.
Csak BT csatlakozást ,hogy kihagosítva legyek. Na de most meg minden BT csatlakozáskor felugrik a biztonságos mappa feloldása a telefonon.Hát mi a f... köze van ehhez a mappához az android autónak , azt nem vágom. De azt sem hogy most ez mitől jött elő.
Egyébként nem vagyok alma párti, sőt....De hogy ott a carplay-t még senkinél nem láttam szarul , vagy nem működni az is biztos.
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem egy kicsit bonyolultabb kérdésem lenne.
Van pár gagyi játék a telefonon ezt ha valahol várakozni kell szoktam időtöltésnek használni. Nyilván egyiknek sincs semmiféle engedély megadva. Tehát nincs tárhely, semmilyen hálózat, telefon, sms, stb. De itt jön a csavar ha van net akkor ezek bármelyike azonnal dobálja a reklámokat. Ha nincs net akkor nem! Tehát a reklám az a neten keresztül érkezik mivel ha nem így lenne akkor mindenféle hálózat nélkül is kellene, hogy feldobja! Ez ugye eddig nem félreérhető? Tehát akkor azok a beállítások amiben én megtiltom az ilyen olyan hozzáféréseket egy-egy alkalmazásnak csak egy placebó-> parasztvakítás!? Hiszen ahogy a telefon nethez jut azonnal ugrálnak fel a reklámok bármilyen tiltás van az adott alkalmazáson. Nagyjából hasonló mint az AA esetében bár a kolléga nem tudom net nélkül próbálta-e, hogy olyankor is erőszakoskodik a play áruház? Na akkor ez hogyan is működik? Tehát ha valóban nincs az egyes "játékoknak" engedélyük akkor nyilván valami figyeli a futtatásukat és beszúr közbe közbe reklámokat. Jól gondolom? -
törölt tag
Köszönöm !
...és az anyját annak aki ezt kitalálta.
Akkor olyan kiírthatatlan baromság ez is mint xboxban az a retkes youtube cast.
Ha fent van az app, mindenkinek megjelenik a cast ikon a telefonon(nyilván belső hálón). Ha bárki rányom a castra úgy kivág bármilyen játékból szó nélkül ,hogy azt öröm nézni és átélni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged