Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már kifejezetten felkúr ez a mitsubishi l200 (teljesen gyári) android auto. (megjegyzem másban mostanában nem ülök melóbanhogy azzal mit csinálna, a sajátomban meg szerencsére nincs)
Kábelt egyelőre nem használok a hibák miatt.
Csak BT csatlakozást ,hogy kihagosítva legyek. Na de most meg minden BT csatlakozáskor felugrik a biztonságos mappa feloldása a telefonon.Hát mi a f... köze van ehhez a mappához az android autónak , azt nem vágom. De azt sem hogy most ez mitől jött elő.
Egyébként nem vagyok alma párti, sőt....De hogy ott a carplay-t még senkinél nem láttam szarul , vagy nem működni az is biztos.
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem egy kicsit bonyolultabb kérdésem lenne.
Van pár gagyi játék a telefonon ezt ha valahol várakozni kell szoktam időtöltésnek használni. Nyilván egyiknek sincs semmiféle engedély megadva. Tehát nincs tárhely, semmilyen hálózat, telefon, sms, stb. De itt jön a csavar ha van net akkor ezek bármelyike azonnal dobálja a reklámokat. Ha nincs net akkor nem! Tehát a reklám az a neten keresztül érkezik mivel ha nem így lenne akkor mindenféle hálózat nélkül is kellene, hogy feldobja! Ez ugye eddig nem félreérhető? Tehát akkor azok a beállítások amiben én megtiltom az ilyen olyan hozzáféréseket egy-egy alkalmazásnak csak egy placebó-> parasztvakítás!? Hiszen ahogy a telefon nethez jut azonnal ugrálnak fel a reklámok bármilyen tiltás van az adott alkalmazáson. Nagyjából hasonló mint az AA esetében bár a kolléga nem tudom net nélkül próbálta-e, hogy olyankor is erőszakoskodik a play áruház? Na akkor ez hogyan is működik? Tehát ha valóban nincs az egyes "játékoknak" engedélyük akkor nyilván valami figyeli a futtatásukat és beszúr közbe közbe reklámokat. Jól gondolom? -
törölt tag
Köszönöm !
...és az anyját annak aki ezt kitalálta.
Akkor olyan kiírthatatlan baromság ez is mint xboxban az a retkes youtube cast.
Ha fent van az app, mindenkinek megjelenik a cast ikon a telefonon(nyilván belső hálón). Ha bárki rányom a castra úgy kivág bármilyen játékból szó nélkül ,hogy azt öröm nézni és átélni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest