- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjudors
aktív tag
válasz
F.E.K.. #35998 üzenetére
fenyegetettség kérdése..a komoly programok komoly pénzbe kerülnek, általában havidíjassok (~80-100€). vajon tényleg ennyit fizetett valaki erre?
a cerberus t nem lehet sokáig lehallgatásra, és kép készítésre használni, mert letiltják pár hét után, figyelik a szerver forgalmat..mivel lopásgátlónak van forgalmazva, a rendszeres lekérdezés nem engedélyezett, persze, nem hivatalosan, de letiltják -
fjudors
aktív tag
válasz
Doky586 #35993 üzenetére
mivel látszik az írásodból, hogy nem használtad még, így kérlek, ne véleményezd.
F.E.K..
át lehet nevezni s csomagot, illetve elrejteni s futó alkalmazások közül..beállított, spéci kóddal lehet csak előhozni, anélkül még az is bajban van, aki feltelepítette
még az is nehezen találja meg a telefonon, aki fejből tudd minden csomagnevet.
többet tud mint amire hirdetik, de ha ki akarod használni, akkor letiltják..mert az "olasz" program való arra, de az havidíjas -
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Doky586 #35993 üzenetére
Nem ez, nem, de androidra léteznek olyan alkalmazások amik viszont ilyen funkciókkal is bírnak. A kérdés az, hogy hogyan lehet megbizonyosodni egy gyanús készülék esetén arról hogy tiszta-e vagy sem (ha root is van akkor pláne. Bár lehet hogy az pont segíthet... feltéve ha az ember tudja hogy mit kell keresnie. Én nem tudom, ezért kérdezem a topikot, hátha van aki viszont igen...)
-
tylerddd
veterán
Hello! Miért van az, hogy elvileg a Google Fényképekben minden belőttem, hogy töltse fel automatikusan a képeket/videókat a tárhelyemre, ezt mégsem teszi meg mindig?! Néhány napig megy korrektül, ahogy kellene, aztán semmi. Tegnap miután csináltam néhány képet, igaz, hogy kikapcsoltam a mobilnetet, így nem tudta feltölteni, de azt várná az ember, hogy ezután, ha netet kap, akkor tölti fel a legutóbbiakat. iOS-en így is működött, itt mi lehet a gond?! Köszi!
-
válasz
F.E.K.. #35991 üzenetére
Ez bizony NEM keylogger..!
Nem tud titokban hangfelvételt készíteni, nem tud képernyőmentéseket készíteni, és azt sem látom bizonyítottnak hogy ez titokban futna..Ez csak egy Lopásgátló alkalmazás, nem olyan mint amire a felvetésben utaltál. Ilyen távfelügyelet alapban is az Android os része (pozíció lekérdezés, lezárás, új fiók felvétel letiltása).
-
válasz
teleahocipöm #35987 üzenetére
Ha bt-n átküldte a régire, akkor a bluetooth könyvtárban célszerű keresni.
De ha átmásolod számítógépre, akkor onnan is tudod telepíteni az apk-t.
Ehhez azonban kell az usb debug (hibakeresés) bekapcsolása, az adb csomag, usb kábel, és a telefont összekötve ún. adb-n keresztül (android debug bridge) egyetlen parancs segítségével installálható:
adb install <fájlnév.apk>
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
tordaitibi #35983 üzenetére
Köszi a segítséget! Nincs fájlkezelő a régi mobilon, ezért hiába küldök vagy másolok át fájlokat, egyszerűen nem látja az Android 2.3, ezen még Market néven fut a Play, de nem csatlakozik hozzá, így azon keresztül sem tudok letölteni semmit.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
cappa72 #35980 üzenetére
Köszönöm a segítséget! kipróbáltam App Backup & Restore -t, át küldi bluetooth-on, de lövésem sincs hova menti a régi telefon, azon nincs fájlkezelő így... Számítógépre kötve ugyan megtaláltam, de nem érek vele semmit. Kábelen is átmásoltam a telefon sd kártyájára, de a telefonon nem látható... :/
-
-
Kommy
veterán
Van rá valami lehetőség, hogy egy megvett programot le tudja szedni apk formában?
-
válasz
teleahocipöm #35978 üzenetére
IP alapu, ha igen a SuperLivePlus fennt van apkmonk es apkpure.comon is.
Ha nem ip, usb vagy valami mas akkor keress ra az alternativ playaruhazakon. -
-
válasz
teleahocipöm #35978 üzenetére
ám a telepítő fájl sehol....
De ott van az, csak a data partíción.
Félig off, mert innentől már szoftverkibeszélős topik, de az app backup & restore-ral meg lehet oldani az apk mentést. Aztán ha még 2.3-at támogat az általad áhított szoftver, akkor át tudod küldeni, és kipróbálhatod.
szerk.: most olvasom az új verziókkal kapcsolatos véleményeket... háááát.... régen nem is volt pro verzió; úgy tűnik, hogy a jelenlegi sima verzió már nem a régi (mármint használhatóság szempontjából)... ha igaz, amit írnak. Én még kb. 3 évvel korábbi verziót használok, az jó. -
rin33
senior tag
Üdv, általánosságban ha én formázom twrp-ben a /data-t hogy ne legyen titkosítva és le is tiltom hogy utána se (disable force encryption) akkor gyorsabb lesz a rom, kevesebb lesz a lagg? Régebben egy clone telefonnál csináltam és stabilabban futott utána minden.. Most meg egy Mi A2 Lite-om van, OTA után laggolt, formáztam mindent (gyári recoveryből) és eltűnt a mikrolaggok nagyrésze...
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Szerettem volna a régi 2.3 androidot futtató telefonomat biztonsági kamerának használni, de a nem csatlakozik a Google.play-hez, gondoltam majd bluetooth-on átküldöm rá az apk fájlt, ezért SG J5 mobilomra telepítettem az Alfred Home Security Camera-t, ám a telepítő fájl sehol.... Hogy tudnám a régi telómra feltelepíteni az Alfred vagy valamelyik hasonló alkalmazást? A segítséget előre is köszönöm.
-
F.E.K..
senior tag
Aki esetleg képben van: hogyan lehet kideríteni egy telefonról hogy van-e rajta valamilyen keylogger vagy hasonló táv felügyeleti alkalmazás ha felmerült a gyanú?
A telepített alkalmazások listájában gondolom az ügyesebbnek nincs is nyoma, néhány leírásban akad olyan ami azt állítja magáról hogy a hard reset se törli. (Itt feltételezem a menüből végrehajtott "alaphelyzetbe hozásra" gondolnak)
Kommunikál valamilyen porton egy ilyen program? (Akkor wifi-n mondjuk tcpdump le tudja buktatni ha nem valami szabványos http-t használ például)
Még nem járt a kérdéses telefon a kezemben, de ha ez megtörténik jó lenne legalább eldönteni hogy van-e ilyesmi a készüléken vagy sem...
(Konkrét információk hiányában jelenleg csak az alap információkat, tippeket szeretném begyűjteni)
-
zeon.hu
nagyúr
Ezt dobálja a G Flex:
"sajnos az android.process.acore folyamat leállt"
Mi ez és hogyan javítható? -
Somatom
veterán
-
Imy
veterán
A céges levelezésre nem bírom beállítani az outlookot, eddig csak a bluemaillel működik, ott meg az nem tetszik, hogy összevont nézet van. Az utóbbinál be lehet állítani normális nézetet?
Vagy még milyen alkalmazással próbálkozzak, ami tudja azt, hogy ne összevontan jelenjenek meg a levelek? -
törölt tag
válasz
XboxGamePass #35968 üzenetére
Szia,
ha bekapcsoltad a Google-fiókba történő, automatikus szinkronizálást, akkor ezek kerülnek mentésre (és automatikusan visszaállításra): [kép]
A "mindent" egy kissé túlzó elvárás, erre utalt Somatom, az ugyanis a fw komplett klónozása lenne, ami nem lehetséges eltérő gyártók esetén.
-
Somatom
veterán
válasz
XboxGamePass #35968 üzenetére
Kizárt, hogy a Meizu ROM passzoljon a Huaweire.
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy Meizu M6 note és Huawi P9 lite telefonok között egyikről a másikra átköltöztetek mindent?
-
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Csak bedobok ide egy linket a Honor 6x-es kérdésemhez, ez a topic jobban pörög.
Köszi, Tibor
-
Srácok, egy Samsung J5 vagy J7 vagy mi van a kezemben és kábelen nem ismeri fel a Windows 10. Átállítottam MTP-re a csatlakozást fejlesztő módban de semmi, nem hozza fel meghajtónak a win.
Mi lehet a gond? 2500 képet kéne levarázsolni róla.
-
zeon.hu
nagyúr
Bluetooth eszköz csatlakoztatásakor automatikusan elindul a gyári zenelejátszó. nincs kikapcsolási lehetőség.
Megoldható, hogy ezt ne tegye? -
-
-
rupert
tag
Sziasztok!
Adott egy 7.1.1-es android-os tablet (cobalt T10 wifi). Lezárt képernyőnél folyamatosan elkezd elcsúszni az óra beállítása. Pl este lerakom és reggelre 1-2 órával el van csúszva az idő. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Az időzóna fix-re van állítva, az automatikus dátum/időbeállítás ki van kapcsolva.
-
SPF
senior tag
Sziasztok,
Media Markt-ban vett Huawei telefont csak ott lehet garanciáztatni, vagy másik hivatalos szervizben is?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Memóriakártya topic
- Yettel topik
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest