- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aimettirlz
tag
Üdvözlet, a következő problémák vannak az Xperia Arc Semmel és nem feltétlenül a frissítés miatt... (4.0.3)
- lassú a telefon kifejezetten a tárcsázás, híváslista megjelenítéskor... BRUTÁLISAN van hogy 15 másodperc mire bejön... ez sztem nem normális...
- bejövő híváskor sokszor nem ismeri fel a kapcsolatot, pedig be van írva telefonkönyvbe, tehát csak egy számot ír ki... és csak jóval később vagy hívás végén látom csak... hogy kivel beszéltem...
- galéria megnyitása és képek pörgetése után egyszercsak villan egyet és újra kezdi tölteni az egészet tehát elveszik a kép amin éppen vagyok és az elejére ugrik többször is...
- fogadott hívásokkor ( T ) főleg 10 másodpercen belül vonalrecsegés és kapcsolatbontás... (nyilván ez lehet hálózat is) de előfordul sokszor... Aszódon Gödöllőn is... Havernak Telenor is ilyet csinál egyetemen Gödöllőn... hívják és kicsörög és utána kapcsolatbontás... ezmiez? többszöru próbálkozás után tudja felvenni a telefont...
köszi a segítséget ha tudtok valamit ezekre, esetleg ha kell valami info még akkor leírom természetesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobilinternet
- LEGO klub
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest