- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
aytukabozs #5239 üzenetére
Elnézést a szűkszavúságért csak telefonról írtam.....
A történet a következő.... A telefon keresztfiamé. Sajnos kb fél éve félre flashelte. Azóta nem volt buherálva a telefon, de elviekben flashtool nem reagált a vissza flashelésre.
A telefon most került a kezem közé. Sajnos nem reagál semmire.... Gombnyomásra és gépre rakásra sem, de ahogy látom szerintem a töltést sem veszi fel... legalább is 3 töltővel próbáltam, de fel se villan....
Eléggé téglának tűnik, de azért adnék neki egy próbát ha esetleg meg lehetne oldani.
-
gfefe
őstag
Üdv mesterek. Némi segítség kellene. Adott egy homtom ht17 teló amire véletlen pro rom került... saját romját sajnos nem tudom vissza tenni. Van rá valami mód vagy tégla lett a teló? Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 GB kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest